хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 122
  • 653
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
  привет,момичета Grinning

Адриана,благодаря ти за търпението Hug Grinning

благодаря и на дени м за розата,те са ми едни от л1убимите ми цветя  bouquet

монахинче,нямам нищо против да си следващата,ако Мария Радева реши,че е по-търпелива от теб Mr. Green Grinning
все пак,трябва да има ред и никоя от вас да не се чувства ощетена.аз много уважавам чувствата на другите bowuu Grinning Hug

за всички вас:черпя ви виртуално с биричка и картофки,аз в момента съм на това.наздраве на всички и от здраве да не се отървете Grinning Smile beer2

# 93

монахинче,нямам нищо против да си следващата,ако Мария Радева реши,че е по-търпелива от теб Mr. Green Grinning

Да се види по- лесно.Flutter

# 94
   Адриана  19.06.1984  родена си във вторник  бъди по-внимателна на 7.10,8.10,9.10

ти си много добра,търпелива,със много силно чувство за дълг към семеиство и приятели.имаш силен характер,с много добро чувство на такт,умееш да отстояваш твоето без да се налагаш.уважаваш чувствата на другите.с теб лесно се живее.успяваш да постигнеш целите си,да имаш последната дума по някои въпроси,без да унижиш човека отсреща.
  държиш страшно много на одобрението на околните.предпочиташ искрената похвала и не обичаш ласкателите и подмазвачите.
  за човека до теб е препоръчително да е с по-мек и спокоен характер,с положителна енергия и които те разбира и подкрепя.
 приказлива и общителна си,чувстваш се добре с приятна компания,харесваш енергичната музика,всичко което те зарежда с енергия.
  за теб няма невъзможна работа.може нещо да не ти е приятно за вършене,но щом трябва да се свърши-може да се разчита на теб.изискваш същото и от другите.
 ти умееш да съобразяваш своите интереси с интересите на хората,които обичаш.
  здравето ти е нормално,достатъчно е да полагаш грижи и да не се претоварваш.трябва да гледаш да не се пруморяваш.
  ти си пълна с идеи,гледаш да не вървиш по течението.за теб е важна емоционалната страна на нещата,а не подробностите.
  нещо много важно за теб:ако в детството си добила много ценния навик според мен да четеш,ще имаш шанс да се реализираш където искаш.а ако повечето ти знания са придобити от общуването с другите и телевизията примерно шансовете намаляват.
  правилото е:учи мама,да не работиш.
  щом имаш подкрепата и обичта на близките си ще се реализираш много добре.подхожда ти всичко,достатъчно е ти да се чувстваш полезна.
  имаш интереси в областта на точните науки,математика,икономика,инф.технологии и т.н.
  още нещо много важно за теб:имаш страхотна памет.с течение на времето това ще ти помогне да предвиждаш някои събития и така ще се предпазваш от грешки,понякога сънуваш и пророчески сънища и може да се опиташ да ги тълкуваш.интересуваш се от зодии,астрлогия и т.н.
  обичаш промените.имаш и постоянни навици,но обичаш и разнообразието,пътуването,да ходиш по места,които те зарехдат с енергия,да се срещаш с приятни за теб хора.
  много е възможно и да си запълваш свободното време с някаква творческа работа свързана с ръчна работа,и която ти помага да се срещаш със съмишленици.поставяш си цели и ги постигаш. newsm10

# 95
  • Русе
фатима,
благодаря ти  Hug

# 96
   palavata monahing  29.04.1981  родена си в сряда  бъди внимателна на 7.10 8.10,12.10

още един добър и мек характер.гледаш да се разбираш с повечето хора,да бъдеш център на внимание и душа на компанията,
  умееш да отстояваш своето,като уважаваш и отсрещната страна.обичаш да си в услуга на другите,да получаваш комплименти за това и услугата да е взаимна.похвалите и уважението са балсам за твоята душа.а пък ако ти се възхищават-още по-добре за теб.и всички ние всъщност се стремим към това.
  за теб е характерно,че винаги разбираш,когато трябва да положиш усилия за нещо.когато е нужно си много енергична.а когато решиш,че целта не си заслужава,гледаш да пестиш енергия и да не я прахосваш напразно.
  приказлива си и в разговори умееш да представиш себе си,своята гледна точка,своите преживявания като наи-важни.обичаш да си във фокуса на разговора.
  красиво и хармонично тяло,изряден външен вид,чар,много добро самочувствие-това си ти.гледаш винаги да си в крак с модата.
  здравето ти също е много добро и зависи само от теб да си остане такова.
  комплиментите,похвалите,обичта на семеиството и приятелите те карат да се чувстваш добре в кожата си.
имаш по рождение данни за актриса.ако имаш възможност да реализираш този талант-добре.но дори и впротивен случаи това ти помага в живота.артистичността ти е голям дар,които ти помага навсякъде.
  можешда работиш всичко,но твоето призвание е в хуманитарната област,възможно с използване на всякаква техника.
  чувството ти за дълг е нормално,стига изпълняването на този дълг не накърнява твоите интереси.
  максимална степен на целеустременост:щом си поставиш някаква цел,правиш всичко за да го постигнеш.
  за теб финансовата и материална обезпеченост са много важни и правиш всичко за осигуряването им.
  за семеиство:ако не те хване ,,сляпата неделя,,няма да бързаш.много държиш на независимостта си и по-вероятно ще съжителстваш с някого,отколкото да се бракуваш.но ако имаш такова,значи си намерила подходящия за теб човек.
  мъжът до теб трябва да е физически привлекателен,материално добре,авторитетен,да е с по-силна енергия от твоята,да умее да ти угажда във всичко да те разбира и изслушва,и да умее да ти показва ,че си наи-желаната жена за него.в секса обичаш да експериментираш и да пробваш различни техники.
  скучния и еднообразния живот не е за теб.ти сама умееш да правиш живота си интересен newsm10

# 97
привет миличка 813 Grinning
маи и на теб не ти се спи Hug

# 98
 наред е Мария Радева Hug Grinning
да чака сладката мими Hug Grinning

спокоина нощ и слънчев и успешен ден на всички момичета Grinning newsm10

# 99
fatima, благодаря!

Към уискито да прибавим и малко мистичен дим.  Simple Smile

# 100
нека се включа и аз.11.09.1977, ще чакам отговор от фатима, за което предварително благодаря. Heart Eyes

# 101
  • Sofia
Родена съм на 1 март 1978 година.  Heart Eyes Фатима, ще се радвам да кажеш нещичко и за моята особа.  Flutter Предварително ти благодаря за отделеното време, внимание и труд!   bouquet

# 102
gitabam,vihrogonche записах ви Grinning Hug

# 103
Благодаря на Фатима, за това, че ме е включила в списъка на чакащите, аз ще чакам, търпелива съм.  bouquet

# 104
опа Simple Smile женско съм
19.04.1982

Общи условия

Активация на акаунт