Студ и шарени листа на Търново и региона напомниха за есента

• 23 316
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • някъде там

renyto
 на ул. "Ален мак"  близо до офиса на Вачев компютри, точно на завоя след фризьорския салон  има семпло и приятно кафене - L. A. - там правят торти по поръчка, имат и скромен детски  кът за организиране на празненства. Но всичко зависи от финансите. Ако искаш провери там.

мерси за инфото, че даже ми е и съвсем наблизо,
Ками и на теб мерси Simple Smile

# 166
Здравейте момичета, не съм писала отдавна, но ви чета редовно.
Имам още малко докато настъпи важния момент и сега ме интересува как стой въпроса с избор на педиатър за бебето и сега ли да отида преди да се е родило или после, защото ми казаха, че на втория ден след изписването трябвало да дойде на посешение вкъщи.
Мамите от Горна при кого сте записали вашите дечица, че още не съм решила към кого да се насоча.

# 167
  • в здрача
Уговорката с педиатъра е преди раждането, първо защото в родилното ще те питат при кой доктор да го запишат и второ - като родиш трябва да му се обадиш и след изписването трябва да ти дойде на посещение в къщи. За педиатри в Горна нека майчетата от там да споделят впечатления.

# 168
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
teodora 24 моите деца са при д-р Илиева-много съм доволна,има подход към малките деца,добър педиатър и човек е  Hug и ти я препоръчвам! Както и д-р Даскалова-в почивни дни те си помагат и си поемат пациентите!

Момичета, за благотворителният Коледен базар в Търново е уточнено, че ще се проведе на 20 и  21 декември - събота и неделя в МОЛ-а кой ще изработва сувенири, кой ще се включи в продаването...в кой ден ..от колко до колко часа  newsm78 Нека се видим в сряда към 17ч някъде и да уточним тия неща, че няма време  Къде да се срещнем, в сладкарница Неделя ли
.........журналист от в-к Монитор изяви желание да присъства на наша сбирка, ще го поканя да дойде и той

# 169
Здравейте и от мен,
Имам един въпрос относно избора на личен лекар и педиатър в Търново.Препоръчаха ми д-р Полина Филева (кабинета и е в поликлиниката).Аз се срещнах веднъж с нея,но само разговаряхме,иначе не съм се записала официално.Като човек ми се стори много добра и разбрана,но като професионалист не мога да кажа.Моля ако някой има мнение по въпроса да ми каже.Предварително благодаря Hug

# 170
Здравейтеее Simple Smile
Ние от ранни зори нямаме вода  #Cussing out .....
Дидка, аз съм навита да продавам - май само това го мога, че съм с две леви  Mr. Green  и не съм по изработките Simple Smile

Момичета, някоя от вас да си е правила татуировка??? Ако да- къде и дали е доволна .... Държа най-много на хигиената на салона където ги правят, че ходих в На тъмно и малко се поуплаших  Shocked
Мисля да подаря на половинката татус за 1-та годишнина от сватбата, че ни беше идея преди 2-3 годинки и така си остана.... Mr. Green

хайде хубав ден и приятни разходкииииии

# 171
Поли-една моя приятелка цели 3 си направи и са цветни и много хубави,но забравих къде точно,ще я питам и ще ти кажа.
Иначе има един тату салон до хотел Нептун на Ниш.

# 172
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Напоследък нямах много време и предимно четях.

Добре дошла на veriberi!  Добре дошла verita76!

Buterfly, анестезиоложката в ГО наистина е под всявкаква критика  #2gunfire!
Някой знае ли къде продават неща за майките не само за бебето - имам предвид помпи за кърма, сутиени за кърмачки, подложки за сутиена( от тия за еднократна употреба), бикини за еднократна употреба, колани за след раждане, стерилизатори.
Всички тия неща ги гледах в нета, но предпочитам да си ги купя на място ако има от къде в Търново.
Хиполенд, Лъки ленд, аптеки.

Kameliya, много хубаво да си изкарате в Рим! Прекрасен град! Любимият ми!
Polinita, можеш да провериш за кошара на вратата на онова малко магазинче за детски дрешки над Енергото /все си мислех, че се казва Мечо пух, ама не е така/.
Относно мамолог - аз посетих д-р Маноилов, по съвет на polin_a в МЦ Авицена и съм доволна.
Дидка, аз  също мога да се включа в продажбата за Коледния базар, 'щото и аз съм с две леви  Embarassed.

# 173
Дидка, аз също мога да се включа за базара.

Приятен ден на всички мами и дечица! Simple Smile

# 174
За тауировките-приятелката ми в на тъмно си ги прави.
В Игуана,под стратилат правят също.

# 175
 Здравейте!
 Знаете ли за добър невролог във В. Търново, ако може детски?Но може и да не е детски.

# 176
polinita 
Аз си правих преди 2 години при Калоян - На Тъмно. Много съм доволна-хигиената е супер-всички игли бяха нови, другите джаджи стерилни. Правих си я пролетта и нито се възпали нито избеля. При мен имаше едно момче, което ме успокояваше/не че имаше нужда/ и изобщо не усетих страшна болка.
Това е от мен, ако искаш още инфо няма проблем да ти пиша!
Чао!

# 177
здравейте мами!
нямаше ме известно време,но с Лили бяхме 5 дни в Русе.хареса ни-детските площадки са по-добри от нашите,по-несчупени са и въпреки това на някои съоръжения имаше надпис от Комисия за защита на потребителите,че не отговарят на изискванията за безопасност.а наистина са по-здрави от тукашните.в моят активистки стил се чудя дали да не подам сигнал до тази комисия да имспектират площадката с влакчето в парк Дружба newsm78
страхотен е паркът в Русе,макар че проблемът с кучетата го има там,но площа е голяма и по не се засичат с бебетата.няма да споменавам колко съм възхитена от пешеходната им зона в центъра-това тук никога няма да го има Naughty
докато бях там,чух по новините за нахапаното от куче дете и очаквах,че сте го коментирали,че е възникнала някоя инициатива,ама пак със съжаление откривам,че общността спи ooooh!
добре си починах в Русе-свекитата ми са грижовни,а и Лили вече не реве оттях.лошото е,че онова дърто магаре-дядо и,въпреки непрестанните ми забележки,постоянно я целува по ръцете,въпреки че си има някаква старческа хрема.днес бях при Кьорчева,понеже хлапето се разболя и го дискутирахме този въпрос.тя смята,че с основание се притеснявам и че дете по ръцете не се целува,особено от сополиви дядовци Naughty
сега се ядосвам на дъртото магаре,понеже съм му го казвала хиляди пъти,но той явно смята,че хремата си е бял кахър-така е,но ако не си бебе,което едва диша,докато яде и спи Sad ще се лекувам и аз,понеже Лили ме е заразила и въпреки,че моите симптоми са по-слаби(все пак имам някакъв имунитет) ще пием едно и също лекарство.
другото на което се нервя,е че на 26-ти сме канени на малко мероприятие,вечер,в заведение и сигурно няма да успеем да отидем,понеже ще ме е страх да оставя Лили на свекитата,за да не и лепнат пак нещо Thinking
абе оплаках ви се едно хубаво и само да ви кажа=-внимавайте с бабите и дядовците Peace

# 178
здрасти Деси!

и аз очаквах повече коментари и обсъждане по случая с нахапаното дете, но уви. Детето се възстановява, разбрах че са му издействали(платили) ВИП стая ,но все още е много изплашено. чудих се какви мероприятия можем да организираме по случая. ако има някой идея няма да е лошо да я сподели.
успешен ден на всички

# 179
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Мислех като се видя с колежка на майката, която се обърна към моят мъж с молба относно инцидента и т.н., като видим как стои финансирването и всичко останало около лечението и на двамата, да измислим нещо!

Общи условия

Активация на акаунт