Студ и шарени листа на Търново и региона напомниха за есента

• 23 319
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета, извинявайте че се намесвам в темата ви. Искам да попитам какво е мнението ви за д-р Паньова, бъркала ли е пола на бебето на някоя от вас? Ние ходихме два пъти да ме гледа на 4Д в Невромедикса и тя и двата пъти каза момче, вторият път каза че е сигурна. Тук също единият доктор които ме гледа каза момче. Сега обаче лежах  в болницата малко за задържане и като ме гледаха / трети доктор / казаха момиче. Че вече не знам на кого да вярвам. Не че е толкова важно, но понеже обичам да си пазарувам всичко предварително че накупих доста неща за момченце  newsm78 Ще съм ви благодарна ако споделите мнението си.   bouquet

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 08:38 от Do4ka

# 151
Здравейте момичета, извинявайте че се намесвам в темата ви. Искам да попитам какво е мнението ви за д-р Паньова, бъркала ли е пола на бебето на някоя от вас? Ние ходихме два пъти да ме гледа на 4Д в Невромедикса и тя и двата пъти каза момче, вторият път каза че е сигурна. Тук също единият доктор които ме гледа каза момче. Сега обаче лежах  в болницата малко за задържане и като ме гледаха / трети доктор / казаха момиче. Че вече не знам на кого да вярвам. Не че е толкова важно, но понеже обичам да си пазарувам всичко предварително че накупих доста неща за момченце  newsm78 Ще съм ви благодарна ако споделите мнението си.   bouquet

Пожелавам ти да ти се роди живо и здраво детенцето, пък каквото ще да е Peace! На мен Паньова още от първия път ми каза, че е 100% сигурна, че е момче. Бях бременна в пети месец. Според мен щом ти е казала момче - значи е момче. По-голяма е вероятността да се обърка, ако е момиче.

# 152

Пожелавам ти да ти се роди живо и здраво детенцето, пък каквото ще да е Peace! На мен Паньова още от първия път ми каза, че е 100% сигурна, че е момче. Бях бременна в пети месец. Според мен щом ти е казала момче - значи е момче. По-голяма е вероятността да се обърка, ако е момиче.

Благодаря polin_a, наистина това е най-важното, от сърце пожелавам на всички здрави  дечица  Heart Eyes

# 153
Vqqra, съжалвам, че се забавих с инфото Embarassed Баща ми каза, че то всъщност вече не било Спортно училище (няма този статут).И все пак има футболна паралелка и спомагат и поощряват децата, които искат да тренират други спортове по спортните клубове в града - лека атлетика, стрелба с лък, борба и т.н.  Ще го разпитам още. Wink

# 154
Vqqra, съжалвам, че се забавих с инфото Embarassed Баща ми каза, че то всъщност вече не било Спортно училище (няма този статут).И все пак има футболна паралелка и спомагат и поощряват децата, които искат да тренират други спортове по спортните клубове в града - лека атлетика, стрелба с лък, борба и т.н.  Ще го разпитам още. Wink
Благодаря!
 Ако искаш ,като получиш повече информация пиши на лични. Hug

# 155
Аз също съм ходила при Паньова.На видеозона се видя че е момче,но аз не повярвах защото съм ходила при други двама и те ми казваха момиче.На 5.08 се роди моя син.Така че относно това дали познава -познава.Но най важно е да си родиш здраво и щастливо бебе.

# 156
[img]http://picasaweb.google.bg/teditovt/aZbqPC?authkey=t8-V2r3OaMA#5254010861427172962/img]

# 157
Вчера бяхме на първата консултация! Качили сме 1 килограм и в момента сме близо 5 кила!  newsm44
Добре, че не се отказах от кърменето макар че началото беше доста мъчно ....  baby_neutral
С какво ваксинирахте вашите бебета? Какво ви е мнението за ваксините, които се купуват - Пентаксим, Инфантрикс? Какви са страничните ефекти от ваксините по ЗК?  newsm78
Нищо не знам за тези ваксини и трябва да прочета, ама с малкото човече ми е малко трудно.

# 158
Яни-аз избрах Пентаксим и нямахме никакви проблеми,за странични ефекти от ваксината на ЗК съм чувала,че са Т най-вече,което долу-горе е нормално да се случи след всяка ваксина.
По-скоро негативните мнения са ,че от повече от 30 години не е актуализирана,и е жива ваксина.
Аз до последно мислех ЗК да правя,но в последния момент реших да е Пентаксим,макар,че е скъпичка.

# 159
  • Велико Търново
И на лекциите на сп.9 месеца препоръчаха Пентаксим. Вярно, че си беше презентация, ама много компетентно се изказа лекарката. Ще се посъветвам с педиатърката като стане време, но май натам съм се насочила.

# 160
И аз слагах Пентаксим на Симона, понесе ги отлично, нямаше Т, само леко подуване на мястото на боцването. Wink

# 161
Ние слагахме ИНФАРИКС и също нямахме никакви странични ефекти.Първата ни беше тая безплатната и също я понесе добре.

# 162
  • някъде там

още малко и ще черпим с истинска торта Wink
м/удругото препоръчайте от къде да поръчам

# 163
Рени,аз поръчвах от Лучия-много съм доволна,хем на вид беше както в каталога,хем беше много вкусна.
В интернет първо ги разгледах и полсе направо поръчах.

# 164
  • Велико Търново

renyto
 на ул. "Ален мак"  близо до офиса на Вачев компютри, точно на завоя след фризьорския салон  има семпло и приятно кафене - L. A. - там правят торти по поръчка, имат и скромен детски  кът за организиране на празненства. Но всичко зависи от финансите. Ако искаш провери там.

Общи условия

Активация на акаунт