Студ и шарени листа на Търново и региона напомниха за есента

• 23 327
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
За добър педиатър в Горна..д-р Илиева, д-р Даскалова
тел. на Илиева 0887001148,в събота и неделя те си редуват дежурствата, Илиева е под млечната кухня

магазин Джамбалая ..срещу пионерският дом е пицарията а по-нагоре под магазин Феникс-безмитният е това магазинче,много богат избор,жив голям папагал вътре,имаше детско парти днес като ходихме,но нещо много задушно ми се видя вътре....
 Заложи на  данианимейшън  Hug

# 136
Здравейте и от мен!
Като гледам темата - все нови попълнения, че да се включа и аз!
От Горна Оряховица съм и чакам с нетърпение да родя първото си детенце. preggo
Ще ми е много приятно да ви чета, а и защо не и да се видя с някоя от вас.
Приятен и слънчев ден от мен!!!  Nature Sunny

# 137
  • Велико Търново
Добре дошла Верита  Hug Кога ти е терминът? И аз като тебе чакам (при мен може да е съвсем скоро) Simple Smile

# 138
Ditta,надявам се да пишеш за паралелките в спортното у-ще.
Знаете ли в Търново да има някъде магазин за уреди с транспортни дефекти?

# 139
Здавей и добре дошла на verita76 !

Знаете ли къде в Търново се продава бебешка козметика Себамед? Гледах в 'Асклепий", но нямаше, а ми казаха, че е най-заредената аптека.

Да се похваля, приели са ме магистратура "Счетоводство и контрол" във ВТУ. Ако има колежки, да се обаждат да разменяме лекции Wink

# 140
Реме-аз преди купувах от Марешки на пазара,но няма целия асортимент.После си поръчвах по интернет.Скоро не съм проверявала обаче,че имам още.На друго място не съм я засичала.Имам бегъл спомен за Асклепий в мола newsm78
Душ-гела е много подходящ за малко бебче,не се пени много,но най-съм доволна от млякото за тяло,цяло лято стоя и не е мръднало/че лятото не го мазах много в жегите/,ползвали сме сапун и олио.олиото по едно време май беше изчезнало навсякъде.ЧЕстито за студентството!!!!

# 141
За магазини с уреди с транспортни дефекти се сещам за Габровски точно до кафето на ъгъла(бившия мтел)и на бул.България в сградата на пътното.Дано съм била полезна

# 142
Добро утро , дами Simple Smile

reme, честито . И аз съм приета магистратура, ама Медии и Реклама bowuu
Имам една колежка от бакалавъра, която е приета Счетоводство и контрол, така че свиркай - може да помагам, макар и задочно Wink

хубав денннн с разходки

# 143
  • Велико Търново
reme, и аз знам за Марешки. Даже мисля, че ако нямат нещо в наличност могат да го поръчат и да ти го доставят. Така че, най-добре отиди и питай  Peace

# 144
здравейте и от мен.
Да се похваля вече съм в отпуск и мисля активно да почивам и да се отдам на покупки за мен и бебето.
Някой знае ли къде продават неща за майките не само за бебето - имам предвид помпи за кърма, сутиени за кърмачки, подложки за сутиена( от тия за еднократна употреба), бикини за еднократна употреба, колани за след раждане, стерилизатори.
Всички тия неща ги гледах в нета, но предпочитам да си ги купя на място ако има от къде в Търново.

# 145
здравейте и от мен.
Да се похваля вече съм в отпуск и мисля активно да почивам и да се отдам на покупки за мен и бебето.
Някой знае ли къде продават неща за майките не само за бебето - имам предвид помпи за кърма, сутиени за кърмачки, подложки за сутиена( от тия за еднократна употреба), бикини за еднократна употреба, колани за след раждане, стерилизатори.
Всички тия неща ги гледах в нета, но предпочитам да си ги купя на място ако има от къде в Търново.

Хиполенд Wink

# 146
  • Велико Търново
Има и други места - едното е магазин Джуниър на 5-то авеню, а другото е магазин Евробебе, над Емилян Станев. На второто място са повече бебешките неща, но има и малко уреди и козметика. Сутиени за кърмачки съм виждала в магазина за бременни пак на 5-то авеню, бяха по 20 и няколко лева. Аз още не съм си вземала, защото не съм сигурна какъв точно размер трябва да е. Ако си взема, че да ми таман сега, после може и да ми е малък, защото разбрах, че гърдите още се увеличавали като слезе кърмата.

# 147
Сутиени за кърмачки има и в едно гаражче за бельо до поликлиниката.Оф, ама как да го обясня...в пряката в дясно от поликлиниката се пада. Blush

# 148
Извинете ме,че пиша тук,но искам да помоля  buterfly да си изтрие личните съобщения,че не мога да и пратя Hug

# 149
Здравейте момичета, да знаете някой да дава приемлива квартира /гарсониера/ за  една жена.

Общи условия

Активация на акаунт