Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 621
  • 318
  •   1
Отговори
# 195
Привет мами Hug
Първо да честитя 2-рия рд на малките принцеси Стаси и Юли!Да са живи и здрави и само радост да носят на тати и мама! newsm59  ura Tada
За общия РД все още сме пас,трябва тази вечер до го обсъдим с половинката и да вземем решение,защото Симона все още не се е закрепила и ме е страх да предприемем пътуване,но ще видим,има още малко време.Иначе за мястото сме без притенции,където решите PeaceВажното е да направим един хубав рд на малките слънчица.
Дени,браво на Тедката PeaceДано и занапред да е така спокоен и да не търси мама Peace
Дребен,радвам се за добрите резултати PeaceДано от сега нататък сте много,много здравички Praynig
Бебка Hug
Маша,честита ти нова работа.А за неприятната случка много съжалявам,дано не се повтаря повече Praynig
Крео,не се притеснявай,ще свикне Ники,но му трябва време на детенцето Hug
И сега на свой ред и аз да ви се оплача,писна ми и на мен от болести,направо косата ми побеля.Тъкмо малката се позакрепи малко и хайде пак сме със сополи и кашлица.Незнам от яслата ли е ,до дете ли е,но направо такова чудо като нашето няма.По миналата седмица Симона ми беше болничка и аз го дръпнах на самолечение,не я заведох на лекар и като че ли за няколко дни и мина.НО минаха само три дни от вирусчето и хоп наново започна да  кашля,направи миналия четвъртък жесток спазъм,въздуш не можеше да си поеме,повръщаше като фонтан,изобщо акъла ми изкара.И така в петък сутринта по спешност ни приеха в Пловдивската болница с диагноза Пневмония,само като я видяха как се дави,веднага назначиха инхалации,и ми казаха че детето е много зле и трябва да останем няколко дни.Направо луднах там,не го пожелавам на никого,детето много се травмира,само като видеше маската и започваше неистов рев и след нея и аз започвах да рева,имах чувството че ще полудея Sad,толкова ми беше мъчно като я видя в какво състояние беше след всяка инхалация и сърцето ми се късаше.Но резултат нямаше много ,много от тях,назначиха и инжекции по две на ден,сиропи всякакви,абе изобщо,да не се стъпва там.А за отношение да не говорим,нямам думи ,но това е без значение,важното е детенцето ми да се оправя и никога да не се налага да се връщаме там.И така след пет дни престой днес ни изписаха,уж сме много по добре,но ще  видим след някой ден като пуснем нови изследвания ,какви ще са резултатите.Само се моля да са добри PraynigНе го пожелавам на никого,дори и на най големия си враг.
Ох спирам,наоплаках ви се и като че ли ми поолекна.
Извинете ме за дългия пост,но имах нужда да споделя Cry
Бях се зарекла да не влизам няколко дни тук и в скайпа,да не разстройвам никого,особено бременните ни мами,но като го изкажа гласно и се чувствам много по добре,дано скоро излезна от тая дупка Sad
Хубава вечер на всички желая Hug
Обичам ви Hugи се радвам че ви има Hug

# 196
Ох, SIMONA_S, настръвам като чета какво сте преживели  Cry Дано вече не ви спохождат такива страшни неща, горещо се моля за всичките ни дечица. Бъдете здрави и се пазете!

# 197
Дени пусни и тук офертата -..в анкетата де.

НА НИКОЕ мъниче НЕ пожелавам това, което сте преживели SIMONA_S...ДАНО СЕ ЗАКРЕПИ малката, всъщност сигурна съм в това  Peace

# 198
  • Бургас
SIMONA_S ужасно е това което сте преживели  Sad Дано всичко остане зад гърба ви и никога повече да не изживявате този ужас.Целуни малката кукла от нас  Hug

бебка и бебко дано скоро разрешите проблемите.Направи ми впечатление, че скоро не беше писала и се чудех какво става с вас.  Hug

Дени браво на Тедката  Grinning.Все с такова желание да ходи и въобще да не боледува.

dreben78 много се радвам, че резултатите ви са добри, че и вие много си напатихте.Все здрав да бъде Ангелчо от сега на татък.

masha и вашите преживявания са ужас направо.Важното е, че всичко е свършило добре.
Честита ти нова работа.Много професионални успехи ти пожелавам  Peace.

Аз спирам, ще наминавам да проверявам как се движи подготовката за РД-то   Grinning

# 199
Добро утро!

Мария, благодаря, че си помислила за нас  Hug, дано скоро излезем от дупката, в която сме.

Да кажа и аз за яслата - мисля, че писах, че приеха Алекс в 79-то ОДЗ. Искам вече да го пускам да свиква полека-лека, но с тоя сопол не можем да му направим изследванията. Друга седмица съм решила със сопол или без отиваме и ги правим. Незнам как ще му понесе, но вече не съм сигурна, че като си е вкъщи е по-добре за него... Притеснена съм както и всички вас за болестите, които предстоят... Спокойна съм от друга страна, че вече доста време съм на работа и няма да имам голям проблем със вземането на болнични.

dreben78, радвам се, че при вас нещата вървят напред, само така  Peace

Дени, браво на младежа, дано бързо се адаптира!

Маша, белите са на първо място при всички малчовци, добре че е бил малкия дявол ooooh! Снощи Алекс се опитада хапне едно камъче, уж си играеше, за една секунда да стане белята... Господ да ни пази дечицата  Praynig

Много се разписах. Сега ви оставям.
 Heart Eyes

# 200
Благодаря отново на всички за милите думи!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Всички малчовци да оздравяват вече, че аман от тревоги и вируси ooooh! ooooh! ooooh!

Маша, честито за новата работа, да е спорна и интересна!!!

Симона, като чета мила какво сте преживели, напълно ти съчувствам и те разбирам, при нас бяха 3 пъти престоите в болница, за 6, после за 3 после, за 7 дни, аз нерви вече нямам, и се чувствам доста обезсърчена, направо сили не ми останаха, все се надявам на по-добро и на здраве!!!
НИе също преживяхме това което и вие, само че на нас ни вървяха нон-стоп системи, няма да казвам как дребното не разбира и все тъпчеше ситемата и я дърпаше и се омотаваше в нея и аз не спях по цели нощи да го вардя...а и като измъкна сам абоката беше ужас...изобщо в болниците влизаш с едно но не незнаеш с какво ще си отидеш, дотам вече ме е беше страх...а стреса натрупан за децата, а и за майката и всички близки е неописуем, да не дава Господ да се случва повече!!!
Добре е, че сте вече вкъщи, дано се закрепи малката и да е здравичка!

Съжалявам за тъжния постинг, но така се чуствах...

# 201
  • София
Симона, искрено ти съчуствам за преживяното.Дано да не ви се налага повече да влизате в болница. Като чета такива постове се сещам как с Алекс ни приеха в болница, когато той още нямаше и месец и замалко да караме коледата там ooooh!

Дребен, радвам се, че Ангелчо е по-добре вече  Heart Eyes

Маша, успешен старт с новата работа и по-малко тревоги!!!

Руми, дано Алекс бързо да оздравява и ти да се успокоиш. И аз нещо съм изпаднала в дупка, но този път доста дълго ме държи. А и аз нещо съм болна от 2-3 дни.... Tired

Креми, стискам палци Ники бързо да свикне!!!

Дени, браво на ученика. Не искам да те плаша, но и Алекс първите два дни не се усети какво става. Сега като го водим поплаква само докато не влезе при децата. Иначе хапва, спинка и изобщо съм много доволна от него. Все пак е само от седмица в яслите Mr. Green

# 202
момичета ето офертата от хотел "Страноприемница" в Етъра..тя е приблизителна ако нещо решим за там, ще уточняваме в последствие

Здравейте госпожо Енева,
За посочената от Вас дата има възможност за настаняване на 25
семейства.Хотела е много добре отоплен.Цената на нощувка със закуска е
62,00 лв, като за този брой можем да Ви направим 10% отстъпка или стаята
става 56.00 лв.Изпращам Ви и варианти на меню за вечеря.

Вариант-1

Салата топеница-3.40
(домат,печ.чушка,яйце,сирене)
Пилешко филе на скара 0.250-6.20
Гарнитура картофи-1.40
Пърленка1/2-1.10
Палачинка с шоколад-2.00
ЦЕНА-14.10

Вариант-2
Шопска салта-3.40
Пъстърва на скара-8.00
Гарн.варени картофи-1.40
Пърленка1/2-1.10
Баклава-2.00
ЦЕНА-15.90

Вариант-3
Мешана салата-2.90
Кебапче-1.10
Кюфте-1.20
Кърначе-3.30(0.200гр)
Гарнит.картофи-1.40
Пърленка1/2-1.10
Биволско мляко с мед и орехи-3.00
ЦЕНА-14.00

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се обърнете към нас.
Теодора Узунова
Управител хотел

# 203
Здравейте! Hug

Добавих в анкетата и Винпалас - Арбанаси, но си рекох "Абе я да звънна и да питам" и за наше съжаление се оказа, че в петък няма проблем да ни настанят, но в събота имало сватба и нямало свободни стаи Sad Предложиха варианта за четвъртък и петък, но предполагам, че не на всички ще е удобно...

Офертата от Етъра е много добра и аз съм "за" Peace Ако искате давайте да се броим колко сигурни семейства сме:
1.Пламен и Деница Добреви

Вторият ден в яслата мина отново добре, както каза сестрата "отново 6+" Simple Smile само дето като се засили да влиза и засвириха на акордеон и се разплака, но след секунди всичко беше ОК Grinning

# 204
2.Кari Басишоуто

# 205
2.Кari Басишоуто
3.Мина и фамилия

# 206
  • София
Така.........
понеже работя и са ми ограничили достъпа до много неща, поне тук успявам да влизам Mr. Green

Ники свиква. След като хомеопатката ни даде едно лекарство на другия ден го пуснахме на ясла и О, чудо! - "Държа се прекрасно,плака много малко, игра със децата" Shocked
Ще взема да повярвам на хомеопанията да знаете Laughing

Много съжалявам за болните. Симона, това е ужасно и на вас много ви се събра. Стискам палци да нямате повече болести Praynig
То и ние не сме в прекрасно здраве. Аз нещо май съм хванала яслен вирус и сега ми е пълен носа, а и хремата на Ники не е излекувана на 100%.

За Етъра  офертата ми харесва (това го казах и преди Wink). При тия цени може и за 2 нощувки да се навием.
Та ние сме ЗА
2.Кari Басишоуто
3.Мина и фамилия
4. Кремена и мъжете

Ей, много пишете. Аз докато публикувам и хоп от 2-ро на 4-то място в списъка. Айде който е бавен да поправя Laughing

Следя ви от тук, така че пишете подробности. За съжаление нямам скайп.

Сега се сетих като гледах списъка, че липсва Grig. А те са от редовните. Ако някой има телефон може да звънне (и списъка с телефоните съм затрила Embarassed)

# 207
SIMONA_S
Стискам палци повече да не ви се повтаря постъпването в болница и да оздравявате. Много добре те разбирам, ние също бяхме преди половин година в болница за една седмица и така се чувствах като му слагаха абоката и системите. Късаше ми се сърцето. Но важното е всичко да мине и замине благополучно.

А за Етъра аз също съм ЗА, до там мога и сама да карама с малкия Simple Smile ако мъжът ми е на път

# 208
Ч.Р.Д., НА ДВЕТЕ ПРИНЦЕСИ СТАСИ И ЮЛИ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ!!!  newsm59
Симона това което го разказваш аз съм го приживяла 3 пъти. Затова си купих инхалатор и вече лечението само в къщи. Дани вече дори сам си прави. Та аз от петък бях с фарингит. Носих маска в къщи, странях от Дани но  ooooh! Tired. Фарингит до вечерта бронхиелит. Айде честито. Пак инхалации.  #Cussing out Получавам приз за "НАЙ ДОБРА" заразяваща майка на годината Tired Тъй че мила кураж мисли положително. Всичко ще се оправи. Цункай малката кукла от мене. Hug
Браво на Ники и Теди за послушанието и адаптацията. Peace
Маша добре че сте се разминали с малкия дявол само. Бравос за новата работа. Успех Peace

# 209
Симона, излишно е и аз да казвам колко ми е жал за вас с бубулечето  Sad  Мога само от все сърце да ви пожелая това да е последния ви престои в подобно заведение  Praynig
Дени, Верче браво на вашите юнаци  Hug
ragtime, пожелавам ви бързо оздравяване
kreo, наистина хомеопатията е едно голямо чудо! Аз всеки път подхождам с известни съмнения като сме болни или Вики е агресивен /агресивен е силно казано де/, или мрънкав и винаги положителния резултат е на лице!!! Не се отказвай от този тип лечение, това според мен е наистина вярната пътечка към здравето на децата ни  Heart Eyes
За Етъра съм силно ЗА, ето ни и в списъка:
2.Кari Басишоуто
3.Мина и фамилия
4. Кремена и мъжете
5. Соня&Андрей и продължение - една двойна стая... /може би за две ношувки/

А Юлето и Стаси да растат много весели, безгрижни, усмихнати и здрави! И много да радват мама и тати   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт