Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 622
  • 318
  •   1
Отговори
# 60
ЗА ПОРЕДЕН / ПОСЛЕДЕН ПЪТ ПРИЗОВАВАМ УТРЕ СРЕщА ВЕчЕРНА, БЕЗ ДЕЦА, ДОН ДОМАТ НА 6-ТИ СЕПТЕМВРИ 19-19.30ч., АКО ТОЛКОВА НЕ ГО ЗНАЕТЕ КЪДЕ Е И ЗА ДРУГОТО СЪМ ЗА Simple Smile

Саши е дооста по-добре, чукам на дърво Simple Smile

# 61
  • София
Аз нещо хич не се сещам къде е този Домат на 6-ти септември newsm78

Сигурно ли е утре за срещата, за да сондирам как е Иван утре? Малко ще ми е трудно от днес за утре, но ако на всички ви е по-удобно утре, а не в петък ще гледам да оправя нещата и да съм там.

# 62
Промених датите на 28 и 29 ноември и 5 и 6 декември, т.е. ако има желаещи за две нощувки първата да е петък...както беше миналата година...
Мери, това хотелче е много хубаво, ама има само 13 стаи Sad ако се съберем повечко семейства, както става всеки път, няма да ни събере...

Да видим предложенията на Доктора и ще коментираме...

# 63
  • София
Мацки аз не мога утре за вечерна среща - Иван има работа и ще закъснее. Ако искате за петък ще съм на линия, но както реши мнозинството.

За РД няма да гласувам, защото едната дата съвпада с нашия РД, а на другата е Никулден и сме на гости на кръщелницата, която след това заминава с техните да живее в Белгия и не може да не отидем! А и честно казано с непредвидимия ми мъж нищо не мога да кажа предварително!

# 64
АНКА-СЛАДУРАНКА, ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН, МИЛО ДЕТЕ !/на патерички Embarassed/ newsm59 newsm59
БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА БОРБЕНА И СМЕЛА !!!
baloni Tada
nbirthday

за среща нищо не мога да кажа - тази вечер трябваше да излизам по женски, но вместо това бях първо в Пирогов и после в Исул, защото Марена се задави страшно с един бонбон, та така..... Rolling Eyes слава богу, всичко е наред.

# 65
Оле, Иве, да ни пази господ децата. Дано Маренка да е добре, как се случи това?

За Хисаря и аз тъкмо щях да кажа, че предложения хотел изглежда отлично, но е с малко стаи.
А никой ли не е бил в Арбанаси? Близо е до Велико Търново и е пълно със семейни хотелчета - тази пролет минахме от там, не пренощувахме, но хотелите на пръв поглед ми направиха добро впечатление.
На мен много ми хареса миналата година в Стара Загора - Дени,  късно ли е да се доберем до там. Не те навивам на организация, предложения от Тали вариант всеки сам да си праща капарото и да си следи ми допада.
Но където и да е, ще бъде хубаво да се съберем.

# 66
Оле, Иве, да ни пази господ децата. Дано Маренка да е добре, как се случи това?

За Хисаря и аз тъкмо щях да кажа, че предложения хотел изглежда отлично, но е с малко стаи.
А никой ли не е бил в Арбанаси? Близо е до Велико Търново и е пълно със семейни хотелчета - тази пролет минахме от там, не пренощувахме, но хотелите на пръв поглед ми направиха добро впечатление.
На мен много ми хареса миналата година в Стара Загора - Дени,  късно ли е да се доберем до там. Не те навивам на организация, предложения от Тали вариант всеки сам да си праща капарото и да си следи ми допада.
Но където и да е, ще бъде хубаво да се съберем.

В Арбанаси цените може и да са по-соленки. Така поне съм чувала. А и имайте предвид, че ако е за декември съвпада с Никул ден и много места може да са заети или да се повиши цената.

Иве, дано не ви се случва повече. Георги се задави веднъж с кубета, вдиша я цялата, не можах да сваря да го откопчея от количката. Добре че я повърна. О тогава никакви такива гризки, само по-големи и по възможност да не са твърди. Абе предимно солети му давам.

# 67
Привет от нас! Оставихме се в яслата с малко "мрън мрън, не иска леляяя" Laughing

Иве, хубаво че всичко е минало добре. Лошото бързо идва, това със задавянето ми е вечен страх.

Честно казано все ми е едно дали ще се съберем на Хисаря или Велико Търново, само датата в края на ноември ни е по-удобна. Но и декември да решите сме ЗА. Аз не видях за кой хотел в Хисаря говорите..

# 68
Добро утроооо! Hug

Влизам на ранина, докато дребния още спи, за да ви почерпя:

Днес стават 3 години от както се бракувахме Wink Почерпете се виртуално за наше здраве!

За Старозагорските бани ще проверя дали има възможност за една от двете дати Peace

# 69
ДЕНИ,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ,РАЗБИРАТЕЛСТВО И ЛЮБОВ!

# 70
Дени, честита годишнина! Желая ви чувствата, довели ви до олтара да се съхранят през годините! Обичайте се и бъдете щастливи!!!

# 71
Дени4ка, да се обичате още 100 години по толкова. Много разбирателство,хармония и любов Ви пожелавам!
За общия РД , аз съм за първата дата, че на втората сме именници  Laughing, иначе за мястото нямам претенции.
Iviche, ужас, направо ми настръхна косата, дано Мака вече е добре Praynig
Абе Наде, къде си, я се включи, да разкажеш как мина празника  Laughing
Лек ден от нас! Hug

# 72
Дени4ка, да сте живи и здрави и все така влюбено да се гледате. bouquet

накратко историята е следната - Марена лапна бонбон, от по-големите за смучене. и си го смучеше.обаче, нали е бъбривка, не можа да устои и се разприказва. и ....бонбончето се хлъзнало в гърлото. исведнъж изпищя като на умряло и започна да вие. дадох й водичка, успокоявах я, но при нея по принцип паниката е голяма и продължи да пищи.
и така около 10 мин. баща ми се шашна и предложи да отидем в Пирогов.
там чакахме пред един кабинет около 15 минути с половин квартал роми, които съпровождаха едно момиче с гипс на крака, за д ани кажат, че те нищо не могат да ни кажат, защото в ПИРОГОВ НЯМА "УШИ, НОС, ГЪРЛО" Shocked
и така се озовахме в Исул -  там я прегледа специалист и каза, че където и да е бонбона, той ще се разтопи, но ако е в белите дробове може да нашрави инфекция. затова ни пратиха на рентген - да са сигурни, че дробовете са чисти, както се и оказа.
междувременно на Марена й мина.

абе, малко си пада "принцеса върху грахово зърно", но не съм сигурна кога преиграва и кога наистина е сериозно, та затова докато не и схвана маниера, ще й се връзвам.

# 73
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дени честита годишнина. Желая ви да преживеете още много щастливи мигове заедно, да се обичате и да се уважавате.

Иве лоша работа....по-добре да се връзваш, отколкото да стане непоправимото

Аз не гласувах в анкетата, защото всички варианти ме устройват, поне засега....и в Хисаря, и в Търново...за датите май нямам претенция....вече зависи от конкретното предложение. А този хотел в Хисаря го дадох като пример на прима виста просто за цените на нощувките, че не са чак толкова скъпи. А иначе то не се знае колко семейства ще се съберем за РД.

# 74
  • Бургас

Дени, честита годишнина!Още дълги години да се обичате и любовта ви да става все по-силна, истинска и чиста с времето!
Горчиво!  Mr. Green
За Старозагорските бани също съм ЗА.Даже най-много за тях май Laughing, но ние не идвахме миналата година.Ако можем да си правим резервациите сами без да те ангажираме теб, а и ако и другите искат аз съм съгласна и там да се съберем.

iviche добре, че всичко е наред и повече да не ви спохождат такива бели  Praynig Представям си какво ти е било  Hug

За РД - и на нас ни е по-удобно края на ноември, че нашия тати Николай на 06.12. празнува и винаги имаме доста гости.Само ме притеснява това, че на 28.11 е на работа и ще отстъпи на 29 към 8 сутринта.Освен да тръгнем тогава и да дойдем за само една нощувка.Ще го обсъдим и ще решим.За града (м/у двата в анкетата) - нямам претенции и двата ми допадат, но гласувах де  Wink

Общи условия

Активация на акаунт