LaRedoute - кодове - 12

• 43 672
  • 617
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • До хладилника, който обичам
Приема ми го, без да съм го получила, остава да подскажете кое точно намаля Simple Smile

Кажете ми за тази оферта с код 14702 - пратен ми е лично, но не ми го приема. В условията виждам три различни дати за валидност, две от които вече изтекли. Не схващам  Rolling Eyes Защо не ми го взема - смята го за изтекъл или просто не ме харесва?

# 332
  • Пловдив
И аз съм го получила и действа - наистина намаля с 50% .
Бу, на мен ми намали едни дънки на Лаура Клемент и една рокля-пуловер. Когато са заедно, обаче, намаля едното с 50%, а другото с 25 %. Като ги разделя, намаля и двете по 50%.  Peace

# 333
  • До хладилника, който обичам
Бу, на мен ми намали едни дънки на Лаура Клемент и една рокля-пуловер. Когато са заедно, обаче, намаля едното с 50%, а другото с 25 %. Като ги разделя, намаля и двете по 50%.  Peace
Обикновени ненамалени, без при мини и при верт? Може ли линкове, за да се ориентирам? Simple Smile

# 334
  • Пловдив
И аз съм го получила и действа - наистина намаля с 50% .

То си го пише в описанието на офертата, че първият артикул намаля с 50%, а втория с 25%
Пише и че при верт не намаля  Peace

# 335
# 336
  • София
Здравейте,
Без да досаждам в темата, тъй като сега е сезона вече на палтенцата и други такива, с новия код 22020 се намаля това палтенце на половина http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5234980& … ue&ksource=-1
Дали в тази или другата тема, по мои спомени някой питаше за него. Дано съм била от полза   Hug
Ако не - ме извинете  Embarassed

# 337
  • София
Кажете ми за тази оферта с код 14702 - пратен ми е лично, но не ми го приема. В условията виждам три различни дати за валидност, две от които вече изтекли. Не схващам  Rolling Eyes Защо не ми го взема - смята го за изтекъл или просто не ме харесва?
Бу, офертата е валидна до 03.11.08. за артикули от сектор  Automne hiver 2008/2009.
За артикули от сектор So’home Automne hiver 2008/2009 е била валидна до 29.09.
А, ако искаш да си поръчаш само подаръците, без да правиш поръчка, е можело да стане по пощата до 01.10.  Hug
Това го пише на първа страница на офертата, обаче като кликнеш, за да я разгледаш по-подробно пък пише, че е валидна до 30.09. за сектор Automne hiver. Така че, може и да има нещо сбъркано в самата оферта.  newsm78

# 338
  • София
Момичета, код 22020 намалява само до 72 часа след като получите мейла. Изгоден е, да не се забавите. Измислете си един продукт, другия го намаля с 25%.  Peace

# 339
  • Варна
Аз се възползвах вече от новия код - едни дънки за бременни ми ги намали на 17,45 евро. Ползвах го не на акаунта, на който ми беше пратен (тенкс то Бу Hug).

# 340
Момичета защо когато пускам поръчка
ми начислява 3,18 евро и повече

ето какво ми пише

Les frais supplémentaires pour la livraison de cette commande sont de 3,18 ?

и начислява и за пътни 6 евро

# 341
  • Пловдив
Защото има такса 5% от стойността на поръчката и доставката е 6 евро.

# 342
И намалени намаля 22020 Peace
Тази нощница http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9229060& … ue&ksource=-1 ми я намали на 12.45Е

# 343

Не съжалявай, комплектът не си струва.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт