LaRedoute - кодове - 12

• 43 627
  • 617
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, имам изпратен код 22020 за 50% намаление от есенно-зимната колекция. Нямам намерение да го използвам, а действа за 72 часа. Ако някоя от вас си е харесала и иска да си вземе нещо, да ми пише на лични най-късно до утре, понеже после кодът няма да е активен.

А твоят код ми задейства на едно палто от 109 евро. Но реших да пробвам и с друго и вече не действаше. Не го поръчах, защото реших, че ще ми е късо.

# 391
Момичета, имам изпратен код 22020 за 50% намаление от есенно-зимната колекция. Нямам намерение да го използвам, а действа за 72 часа. Ако някоя от вас си е харесала и иска да си вземе нещо, да ми пише на лични най-късно до утре, понеже после кодът няма да е активен.
Обсъждан е този код вече предните страници!Момичета четете темата да не обсъждаме ненужно едни и същи неща безброй пъти  Praynig

# 392
Обсъждан е този код вече предните страници!Момичета четете темата да не обсъждаме ненужно едни и същи неща безброй пъти  Praynig
А ти прочете ли внимателно какво пише Айви?Жената иска да направи услуга на някой ,а я изядохте с парцалите в двете теми.

# 393

И аз получих този код, реших да се възползвам, но ми дава, че не съществува. С поръчка на какво ви го приемат?
Опитах с ненамалени неща от различни марки, даже имах една кошница за над 200 евро - не ми го приема.

И на мен ми даде, че не съществува за тренча 38/40, за 42/44 няма проблем

# 394
Стела, предлагам да направя поръчка за някого с този код, понеже няма да го използвам  Hug.

Благодаря, Цветомира!

# 395
А ти прочете ли внимателно какво пише Айви?Жената иска да направи услуга на някой ,а я изядохте с парцалите в двете теми.

EEEE!Много сте изнервени!  Laughing аз само моля !Освен това този код са получили много момичета и се предполага,че не е персонален  Whistling както и да е!Не искам да споря  Peace

# 396
  • в страната на абсурдите
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-la-redoute-creation.asp … tegoryid=41562830
код 22020 ми намали тези на 22,45 евро

# 397
  • тук и там където дойде
Divana, gogotoni, вие логнали ли сте се с вашето име и парола  newsm78 . Ако въпреки това кодът не действа, пишете на Редутци, че имате код изпратен лично, а не работи и те ще ви кажат как да процедирате. А и между другото, когато един код не действа на даден акаунт, т.е. има надпис най-отгоре с червено, това означава, че каквото и да слагате в кошницата, няма да се задейства кода.

Здравейте момичета , аз имам подобен проблем с кода за тренча с тази разлика че вчера за кратко проработи дори ми намали PRIX MINI, при следващото влизане в акаунта не работеше а ми е изпратен лично, по същия начин като останалите момичета влизах през линка който ми е изпратен и пак не става. Като направих превод с преводача разбирам, че кода за тренча работи само за един номер /еднократно пише/ поне последно това установих. Моя е за № 42/44, което не ме устройва, какво да правя искам го това искам да ползвам и намалението

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 16:07 от Prima

# 398
Не искам да прозвучи като заяждане, но не е ли логично след като кода намаля на 50% и  22,45  е половината на 44, 90 и нужно ли е да се информира за това Tired

# 399
  • Стара Загора
не кода действ, но ме притеснява да не ми откажат поръчката при положение, че не съм поръчала бебешки дрехи
Не би трябвало да ти я откажат, само намалението е за детски дрешки. Аз например използвах кода с к-та Сано, който дори е промоционален от друга оферта /това ми беше цялата порьчка спалния комплект + детската чанта-подарьк/ и вече си я получих.

# 400
Не искам да прозвучи като заяждане, но не е ли логично след като кода намаля на 50% и  22,45  е половината на 44, 90 и нужно ли е да се информира за това Tired

На мен ми беше полезно   bouquet

# 401
Е, има и калкулатори, ако е проблем да се изчисли половината от определена сума...  Wink

# 402
  • в страната на абсурдите
не съм го написала,за да покажа че мога да смятам,а затова,че намаля обувки/аз това не го знаех/.още повече ,че при тези обувки е намален сивия цвят,а черния не.

# 403
  • Пловдив
tatito, а кой тренч и какъв размер е?  Hug

Нямам идея...  newsm78 . Просто пробвах разни кодове  и забелязах, че дава и БД.

# 404
Момичета, по мои наблюдения код 22020 е подходящ само за скъпи неща, които рядко остават до големите намаления и разпродажбите (например палта, ботуши от естествена кожа...). За по-евтините има много по-изгодни кодове, които дават и подарък и безплатна доставка. Като пример давам обувките на nelly6900 - с кода за тренча размер 42/44 (защото само той е наличен) 14877 крайната сума става 28.90 и имате и подарък тренч. А с код 22020 крайната сума е 27.45, с малко по-малко, но пък без подарък. Дано да съм била полезна на някой, който си няма калкулатор  Wink

И още нещо от мен за по-едрите съфорумки - кодове за нощница и кимоно
taille 42/44 57932
46/48 57940
50/52 57959
54/56 57967
30% sur toute la commande dans le cat A/H de taillissime sauf page verte, rouges et chaussures
fdp payants

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 20:00 от pepi7096

Общи условия

Активация на акаунт