LaRedoute - кодове - 12

• 43 587
  • 617
  •   1
Отговори
# 420
Има ли условие  за продукта, че не ми дава БД, само кърпите...  newsm78
да, условието е да поръчаш продук на So home
 Simple Smile

# 421
  • София-там нейде в западната част
момичета исках да ви питам нещо - изпратиха ми по пощата,писмо с оферта,която трябва да я попълня с мойте данни за да мога да получа подарък - една черна чанта,притеснявам ме следното че трябва да попълня номера на картата си и рекуест кода,защото трябва само доставка да заплатя  Thinking някой получавал ли е такова нещо,защото в последните две страници не видях да е обсъждано ... извинете ме предварително ако сте говорили по въпроса но в момента не мога да прелистя темите за да проверя ... благодаря предварително  Simple Smile
П.С. ако няма друг който е получавал такова писма многа да го сканирам и пусна по-късно

# 422
ДЕСИТКА,

това писмо са го пратили май на всички в последно време . -аз не мисля,че си струва, защото чантата можеш да получиш като подарък с код за нея, като си направиш поръчка онлайн , и пак си  платиш доставката - но в такъв случай, ще я платиш за реално поръчани продукти, а не за чанта-подарък .
по-нагоре има много кодове, и в последно време са предимно за въпросната черна чанта с бели шевове . Simple Smile

# 423
monikam_1 благодаря ти за бързия отговор ... питам защото на писмото ми пише че можеш да я получиш само чрез офертата или факс и мейл а не чрез поръчка през сайта .... знам че са големи хитреци франсетата ама не ми се дава номер на карта и прочие,но щом казваш че има код за нея при поръчка по добре така наистина,защото чантата ми допада  Laughing ... на снимката при мен обаче не виждам да е с бели шевове  Thinking

# 424
 Simple Smile
Е, да де... ама не иска да дава БД... Sad

# 425
права си - всъщност аз реших ,че говориш за тази чанта :
 http://img519.imageshack.us/img519/2246/sacblacktendanceredoutexs6.jpg

аз я имам отдавна, и моята е с бели шевове - не знам, на другите момичета чантите може и с черни конци да са Joy

а и явно имат излищъци от нея,че и брошурки по пощата да ни разпращат .

# 426
monikam_1 ахъм за същата става въпрос  Grinning ... би ли ми написала дали си доволна от нея и с белите шевове добре ли изглежда

# 427
  • Бургас
 Simple Smile
Е, да де... ама не иска да дава БД... Sad

Пробвай с тези изтривалки  Peace

# 428
някой да е забелязал с какви стоки действа 22020. на мен ми намаля 1-2, но не мога да разбера защо

# 429
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
някой да е забелязал с какви стоки действа 22020. на мен ми намаля 1-2, но не мога да разбера защо

Мисля, че беше за зимната колекция

# 430
  • София

Каквото пробвах от новата колекция (без при мини, при верт и други такива екстри) все ми ги намали  Peace

# 431
  • Sofia
И аз получих кафявото сако вместо черния тренч  Confused Няма да го нося, ако някой го иска да ми пише. Утре ще го пусна в Продавалника  ooooh!
Кой номер е сакото, ако е 46-48 може ли размери.  bouquet

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 15:23 от kyky_

# 432
 Crazy

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 17:02 от erita

# 433
е значи при мен много странно работи/не работи тоя 22020. даже едно палто ми го намаляше 50%, а сега пък - 25% (30 минути по - късно)
еми ще пробвам явно

# 434
Ровейки из един френски форум май направих откритие  hahaha Не съм сигурна, но мисля, че код offre дава БД, но не знам при какви условия. На мен ми го приема, но БД още не ми е дал. Пише ето това за кода:

Livraison offerte. Frais de port GRATUIT - cumulable aves les offres du sites ainsi que Les aubaines Pour bénéficier des réductions mises à votre disposition pour «La Redoute», il est souvent nécessaire d´entrer les références produits du catalogue papier et non ceux du site internet (les codes donnés par nos membres proviennent aussi de leurs courriers.)...

Общи условия

Активация на акаунт