LaRedoute - кодове - 12

• 43 714
  • 617
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Мацки доволни ли сте от тази чанта, че мама я хареса newsm78

Аз лично не съм доволна заради това , че на третото слагане ми се изтърка вътрешната страна която се допира до тялото, надявам се ме разбирате какво искам да кажа.......иначе е много мекичка кожата и ми беше много удобна....в момента е толкова грозно това протърканото , че просто няма как да я нося.....
С две думи- хубава но "еднодневка".

# 226
  • Бургас
код 13366 тази оферта  е до днес възползвайте се.
При мен все още действа.

При мен действа - прави ми доставката 1 Е ! Благодаря Simple Smile

Кода 47171 за малък номер тренч ми дава , че ще е наличен след три седмици а го исках ......

Алекс1 , имам спомен , че ти си поръчва олекотени завивки с код 19372 и ги намали с 40% .....ако е така сподели моля те нещо друго имаше ли в кошницата? Получих кода персонално , слагам завивките , но не се намалят ......има ли друго условие този код? Много ги искам завивките и май ще трябва да ги поръчам и без код....какво да се прави  newsm78
Благодаря!

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 20:38 от magare

# 227
Аз намалих олекотените завивки и с кода за тренча. Но май ще получа сако. А го исках...

# 228
  • тук и там където дойде
Здравейте момичета добре че споменахте че кодовете идват във спам. Имам един не го видях тука но е персонален и е за сосиерките поне аз така го преведох 6 tasses à c. Надявах се на нещо по-така.

# 229
Много съм разочарована  Sad
И аз получих кафявото сако вместо черния тренч с код 47171. Размерът е най-малкия 38-40, а поръчката - от 19.09.
Не че е лошо сакото, но очаквах тренча. Май отива в Продавалника Rolling Eyes

А чантата с жирафчето е супер - в понеделник си я получих и нея  Peace

# 230
38/40 Peace
Тренча не е нещо особено, същата материя като другите - тънка и лепнеща . Като кройка е малко по-добре.
А това кафяво сако  полареното ли е? Дайте реални снимки, моля.

# 231
  • София
Това как мога да го намаля? Има ли шанс въобще?

http://www.laredoute.fr/vente-blouse-encolure-carree-en-coton-ar … &numberpage=1

# 232
Има шанс, намалих един пуловер за мъжа ми  на ACTIVE WEAR  от 39,90 на 23, тъпото е, че не мога да се сетя с кой код беше, но със игурност съм го взела от първа страница, просто почнах да въвеждам поред и  който даде по-добри условия -него ползваш  Peace

# 233
Има ли го този надпис , няма шанс да се намали.

# 234
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8846480& … ue&ksource=-1
Ето това ми го намали с 59404 от  39 на 23 , но наистина не бях видяла,че блузата е с този символ.Съжалявам  Blush

# 235
74705 - service verrines
- 1 plateau en bois
- 6 verrines
- 6 cuillères

# 236
Получих си тренча  Mr. Green размер 42/44. Може би кафевите сака са само за малките номера. Поръчката ми беше от 19ти  Wink
А можеш ли да ми кажеш с кой код получи този номер? Аз пуснах поръчката с 47244 ама никъде не ми пишеше номера.. newsm78

# 237
  • Стара Загора
Покани за Vente Privée Pepe Jeans, Levi's, Timezone, ...

# 238
41920- черна чанта подарък
ето я и чантата момичета
http://www.prikachi.com/files/381008c.jpg
Получих оферта по пощата на хартия с подарък тази чанта Crazy

# 239
38/40 Peace
Тренча не е нещо особено, същата материя като другите - тънка и лепнеща . Като кройка е малко по-добре.
А това кафяво сако  полареното ли е? Дайте реални снимки, моля.
Сакото е от кадифе, ако искаш може да ги сменим за твоя тренч, понеже ми е малко сакото. Вече Петя беше качила снимки, тъмно кафяво е

Общи условия

Активация на акаунт