СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 100 474
  • 1 846
  •   1
Отговори
# 375
  • София - Дианабад
В момента се кандидатства за текущата учебна година. За 2009/2010 още се мъдри как да става класирането - по стария начин ли, по време ли...
Следете новините в сайта или в темата, там ще пише подробно. В момента ако си активирате кандидатурата, тя ще бъде за яслената група, за която вие не искате да кандидатствате.
Успех!

Успех на всички!  Peace

# 376
Аз питам г-н Джонев,кога ще спрат тези кандидатствания с предимства?Защото останалите нека си чакат,които са кандидатствали на 4.02,пък нека се запазват опашките.Докога питам?

# 377
Просто детето ще изчезне от списъка с чакащите все едно не е било никога там.
ако детето въобще е записано знам за много такива случей и какво от това в столична детска градина има дете което не е записвано въобще в системата а е от 3 седмици на детска по втория начин не се нерви така е в БГ колкото и травиално да звучи но като се опиташ да оправиш нещата те изкарват тебе виновен за това не е нервирай а събирай пари за частна  Cry Confused Close Hug Peace ooooh! Tired

ако детето е записано от директорката, може и да не се вижда в списъците....

# 378
  • Върху лъчите на Слънцето.
ако детето е записано от директорката, може и да не се вижда в списъците....
Е как така? Нали все пак има хора, които не ползват интернет и РС изобщо! Тях точно директорките са ги записали. И би трябвало да са видими в списъците...

# 379
Новият бисер на сайта:

"08.11.2008 Текущо класиране - извършено
   Записване от 17.11.2008 г. до 14.11.2008 г."   #Crazy   hahaha

# 380
Новият бисер на сайта:

Изобщо не е бисер,ако има някъде свободни места може да се попълнят от чакащите по всяко време докато обявят ново класиране за новите групи.Не може да съществува група ,която да е под средна посещаемост.Обикновено се закрива и точно за да не се закрие се попълват свободните места.
              По въпроса за виждането в списъка - всяко дете посещаващо ДЗ Е в списъците /без значение начина ,по който е прието/ в противен случай при проверка отговорност носи и учителя и не вярвам да има учител,който да гледа деца незаписани в дневника.Данните от там са официални и се пускат в общината.Между двата списъка /от дневника и общината/ не трябва да има различия.
              Директорите са длъжни да внасят своевременно данните за децата без значение какво са подали родителите.Подадените молби / в писмен вид/ от родителите се вкарват от директорите в системата и се нареждат на опашката.
               А за "по-горното ниво" си питайте "по-горните шефове"! Mr. Green

# 381
Новият бисер на сайта:

Изобщо не е бисер,ако има някъде свободни места може да се попълнят от чакащите по всяко време докато обявят ново класиране за новите групи.Не може да съществува група ,която да е под средна посещаемост.Обикновено се закрива и точно за да не се закрие се попълват свободните места. ...
А ти видя ли хубаво как са написани датите?  Joy

# 382
     Е,всеки може да натисне грешен клавиш  Laughing главното е да си го поправи после,но вие сте им взели акъла и хората започват вече да заекват и грешат. Joy Joy Joy
     Аз , лично , мисля,че по - важно е съдържанието ,не техническата грешка. Peace

# 383
  • Върху лъчите на Слънцето.
Новият бисер на сайта:

Може би им се иска да върнат времето назад... за да стане така, все едно нищо не се е случило през тези изтерзани 9 месеца надпревара...  hahaha

# 384
  • Нови искър
Не може да съществува група ,която да е под средна посещаемост.Обикновено се закрива и точно за да не се закрие се попълват свободните места. ...[/quote]
така съгласна съм но моята позната разбра две седмици преди да даде детето си в градината че трябва да го е и записала затова гарантирам че детето не е записано нито от директорката нито от майката просто на документите на детето има параф на Кмета на общината с забележка с протекция лично ги видях затова събирайте мами пари за частни докато го има това интеренет класиране ще го и ма и парафирането жалко че става въпрос за първите разочарования на НАШИТЕ деца

# 385
Здравейте,

искам да попитам, какво се случва с кандидатурите за ясла на неприетите деца, когато те навършат три години. Автоматично ли се прехвърлят към градинска група или се изтриват от системата.
Аз се опитвам да запиша дъщеря си за градина чрез опцията "Предварително кандидатстване", но досега не успявам, системата продължава да ми дава, че сме извън възрастовата граница.

Предварително благодаря.

Късмет на всички.

# 386
  • София
Здравейте,

искам да попитам, какво се случва с кандидатурите за ясла на неприетите деца, когато те навършат три години. Автоматично ли се прехвърлят към градинска група или се изтриват от системата.
Аз се опитвам да запиша дъщеря си за градина чрез опцията "Предварително кандидатстване", но досега не успявам, системата продължава да ми дава, че сме извън възрастовата граница.

Предварително благодаря.

Късмет на всички.

С опцията предварително кандидатстване можеш да кандидатстваш само в ЦДГ, в ОДЗ не можеш, защото там имаш право да кандидатстваш за ясленската група. Не може в едно и също заведение да кандидатваш два пъти, пък било и предварително. А иначе прехвърлянето на кандидатурите не се знае кога ще стане, когато се уточни може би новият регламент.

# 387
# 388
# 389
Peace Луда работа CrazyПо-добре да се вдигнат заплатите на мьжете,че жените да не се юркат да работят. Close

Общи условия

Активация на акаунт