Споделете 80

• 25 989
  • 990
  •   1
Отговори
# 915
Ели, обичаме те. Не забравяй и добитъка.
Тази тема все мре и на 40-то нищо й няма.
МГМ, разбирам те. Минавайки през това обаче, човек доста захитрява. А това помага.

Лека семица на всички.  Grinning

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 09:55 от Летящата крава

# 916
Добро утро!
Днес денят е преобладаващ от променливи.
Имам натрапчивото желание да ме лоботомират. Желая да съм непоклатима и незаинтересована като скала, с мек отвлечен поглед на крава (който май си го притежавам) и да не се занимавам в дейности, които не са ми присъщи-като да мисля и чувствам.

Споделям и усещането, че съм във филм на Уди Алън, изпълнен с невротици, евреи, сложни междуполови отношения, криза на личността, леки психични отклонения и т.н.... само дето действието не се развива в Манхатън.

Сега чакам Сопрано да ми каже, че ми е малко пиенето, но не виждам как ще вкарвам цифри и ще правя таблици, ако си махна главата  по пътя към омиротворяването ми.

Може да напиша и стихче

Братчета прасенца в калта овъргаляни,
пишат си спомени с мръсни копитца,
в брашното на омерзението оваляни,
усещат в устите си вкус на стипца.

или нещо като хайку

повей и листа
отшумя и тя.
есен.ти.

П.П.:
Добавям и следното-прекият ми началник сподели, че най-големият си е направил нов меил-as@ ..... Коментарът от страна на прекия ми начланик бе-Сега остава да си добави още едно S.
Нали ви казах-филм на Уди Алън.

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 10:14 от Фрида

# 917
Споделям красива гледка от бюрото ми - първи Витошки сняг и слънце. Много е приятно. Усмихва ме и не се ядосвам за глупости.

# 918
Какво стана с Ел?
Дали съм пропуснала споделеното за нея или няма инфо още?

# 919
бебе Георги - 3500 гр., 52 см. - мама Ел - второ дете (термин 08.10.2008 г.) - секцио

Това намерих в отчетната тема....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=335201.msg8783740#msg8783740

Би трябвало да си е нашата Ел. Ако е тя - да й е живо и здраво!

# 920
Тя трябва да е, да.
Да й е жив и здрав бебока Георги.
Споделям, че много обичам такива новини.

# 921
Браво на Ел! Да са живи и здрави!

В момента съм в 4 клас и изучавам границите на България и връзките й с Европа и света по суша и вода.

# 922
Спомних си че миналата година по това време споделяхме кафета, слънце, гледки към Витоша, пукащи камини и прочие поетични картини.

Това си мислех и аз днес. Липсва ми сутрешното кафе на Имелда. Денят ми започваше уютно.
Сега денят ми започна ветровито(извадих и зимното яке даже), сутринта занесох детето на ясла. Новите деца реват, лелките крещят, понякога имам чувството, че съм оставила детето си в джунгла. Червейчето на вината ме изяжда методично отвътре.
Внесох и добра сума на банката и вече искам денят да е свършил.
Чувсвам се безсилна. Пътува ми се, искам да избягам някъде за месец-два.

# 923
  • о`майна лунна нощ е
А добър ден и от мен!
Сварих най-накрая да седна и да пиша две думи.

Споделям, че най-накрая споделих с шефа, това, което ме вълнува от известно време. Прие го учудващо добре. Да видим занапред как ще е обаче.

На 27.10 се очертава да съм в София. Не знам с кого и какво като транспорт все още. Ако някой се навърта към Районния съд следобеда, може да се усмихне и да ми помаха.

В прегръдката ми отново е Маги. Топличка, ароматна ... оставаше и да е без консерванти  Mr. Green.

# 924
Браво на Ел! Да им е жив и здрав юнак Георги!   bouquet

Ели, удоволствието е изцяло мое  Grinning С такива мързеливи рецепти съм убедила де що гости са идвали, че съм невероятна кулинарка.
Важното е да лъжеш качествено  Mr. Green

Снощи за пръв път имах досег с човек, изучаващ астрология. Падна ми шапката. Тя ме прочете като отворена книга  Shocked
Добре, че мъж ми няма такива знания, отидЕ ми спокойствието на кино!

# 925
  • Кацнала на едно дърво.
Добър ден! Днес съм много щастлива, защото си сънувах майката (тя е ангел, а баща ми е негърски крал).
Споделям, че се залавям с поредното предизвикателство и си стискам палци да се справя. Обикновено не си оставям избор - скачам в дълбокото и започвам да пляскам с ръце и крака. Ха, да се удавя? Аз?  Crossing Arms Пляс-пляс.
П.П. Да ни е живо и здраво новото момченце! Heart Eyes И майка му Ел.  Hug Обичам форума, защото тук се чувствам като многодетна майка, нещо, което няма да ме огрее в "живия живот".  Joy
П.П.П. Ели е много, много хубава. Heart Eyes

# 926
# 927
  • София
Специално за Криста,
Току що проснах едно ухаещо на Ленор одеало на прозореца да го вее вятъра. Дори  и в сърцето на фйешъна /да се чете близо до МОЛ-а/ софийската есен ухае неповторимо - на влажни листа, на студ, печени чушки  и разбира се на дима изпускащ нашето коминче.
Кафето го изпих студено, топлейки се на топлата камина и слушайки вятъра, докато слънцето по дъските се опитваше да ми оближе босите палци.
Витоша изглежда като мъж в разцвета на силата си, с ярки очертания и прошена точно където трябва.
Сега излизаме с малката мис, ще ходим срещу вятъра и ще се оглеждаме в изостаналите локви и във витрините, естествено.

# 928
Няма такава романтика в моя живот напоследък. Есента я свързвам само със студ, вятър и дъжд. Брр. Напрегнато ми е, имам много работа, много идеи за неща, които да свърша и малко време.

Отново сме си всички вкъщи. Позитивите са ясни. Негативите - куп пране и не разопакован багаж, който само мен чака.  Tired
А толкова искам поне една егоистична седмица, в която да отделям времето само за себе си. И за моите идеи.

# 929
Сградата на ФОХАР - Бояна ?  Thinking Или само ми прилича . Ако е тя - това е ежегодната локва, нищо ново и необичайно  Confused
За момент си помислих, че отваряйки линка ще видя собствения си автомобил тази сутрин, на друго място , но причинил подобно бедствие ...
Единственото удобство е да си жена шофьор, е че в определени ситуации обяснението за всяко твое действие е, че си основно първото  Blush

Общи условия

Активация на акаунт