Споделете 80

• 26 007
  • 990
  •   1
Отговори
# 75
На външност приличам на Арвен. Не съм толкова бяла, но ушите ми са почти толкова остри  Joy

А видяхте ли суперготините ми брат, мъж и онзи, в когото бях влюбена, но Арвен ми отмъкна?  Mr. Green

# 76
Не разбирам, защо не обичате да работите сами в стая. Аз се чувствам прекрасно така. Струва ми се, че калабалъците ще ме разконцентрират. Но след Нова година се очаква да имам нов колега. Дано не е прекалено приказлив/а.

# 77
Бих предпочел да работя сам...
Перверзия?
Каква?
Мислех , че секса след брака е извращение...

# 78
  • тъгата в мен
Тц...нищо ,нищичко не съм чела от писанията ВИ,но бързам да споделя едно току що боядисано бюро-в отровен зелен цвят(любим) и прясно миришещо на блажно...
Ако не се измъкна навън до 5 минути ще ме зацепи сврачата глава.

# 79
  • София
Перверзия?
Каква?
Мислех , че секса след брака е извращение...
Е, след брака, ама зависи с кого... Mr. Green

# 80
Не мога да не споделя това с кравата. Grinning http://farm1.static.flickr.com/48/250412871_c1dd54d6a3.jpg?v=0

# 81
Тва и за борсов аватар става

# 82
Запис!
Я да споделя, че е понеделник, а се започва с "вечеринките". И утре ще ме боли глава.

# 83
И за теб си помислих, Марадона, когато го видях, да. Laughing

# 84
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Споделям, че много ми се танцува  Party
Подскачам като някой таласъм сама вкъщи, ама друго си е да се хванеш на едно дъъъъълго хоро!

Само на мен ли ми се струва, че вече ги няма големите форумски срещи, или по-точно - желанието за тях? Явно разединението е естествен етап в общуването на такива големи общества, пък и излизането на реалния образ от виртуалната черупка доста помага за това.
Както и да е де, ако има една голяма весела среща, няма да се пусна от хорото, пък ако ще 40-минутно да е  Mr. Green

# 85
Уф, Деси Hug На мен ми се ходи на всякакви сбирки- и на такива с хоро, и на маскен бал, и на виски с пури. Ако не ти мине скоро желанието за хоро, да вземем да направим нещо по въпроса, а?

# 86
  • Кацнала на едно дърво.
Ха добър ден! Laughing
П.П. Ау, не знам какво още да напиша. Толкова време не съм влизала тук (време не оставаше) и сега съм като мома на сгледа. Ще ме вземе ли някой, няма ли, ще ме питат ли дали мога да въртя баница и да плета петокуко и пр.  Blush
П.П.П. С петокуко се плетяли чорапи.  Joy Подозирам, че се пише заедно (или отделно - "пето куко"?).
П.П.П.П. Не съм поумняла, както се вижда и с невъоръжено око.  Whistling

# 87
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Рокс, имам аз едно нещо предвид, може и да си покажа носа  Grinning
Ама ако напирам да подскачам, а бала не е с танци, да ме подръпвате за престилката  Mr. Green

Василиске, ако ми изплетеш пето куко два търлъка (така ли се пише бре)
няма да пишем неизвинени в дневника  Grinning

# 88
Един въпрос може ли? 80-ти отдавна не са на мода, та се питам кой набор са, та да се запиша и там

# 89
Един въпрос може ли? 80-ти отдавна не са на мода, та се питам кой набор са, та да се запиша и там

Как да не са на мода  Shocked Живееш в дълбока заблуда  Laughing

Навита съм за всякакъв ти форумски срещи, само ме поканете  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт