ПЛЕВЕН - 64

• 16 458
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Дикси,тази тв няма ли я в интернет или се бъркам. newsm78
Колкото до анимациите,на срещата в китайския точно за това си говорихме,ама не  помня с кой Crazy.Ужасни филмчета има,просто ужасни.Аз все още успявам да пускам на моите каквото преценя.Примерно събота и неделя гледат сутрин рано за едни кучета по първа,много сладко предаване,прилича ми на улица Сезам.Останалите филмчета,които гледат,са основно на двд-то и съм ги избирала аз Grinning.Сутринта пускам тв-то и оттам се чува-абе идиот,ти за къв се мислиш ooooh!,беше с някакви роботи филмчето.

# 181
  • Плевен
Колкото до анимациите,на срещата в китайския точно за това си говорихме,ама не  помня с кой Crazy.Ужасни филмчета има,просто ужасни.Аз все още успявам да пускам на моите каквото преценя.
С мен разговаря за филмите. И по-специално за сумистите.  Crazy
Телевизията за която говорите съм я гледала оn-line в нета. Линка бях намерила тук във форума, но беше преди повече от половин година.

# 182
  • Плевен
http://www.babytvchannel.com/
Мисля,че това търсите.Но май повечето работи са платени.Не съм сигурна.Аз от тук пускам на Люси едни песнички и той много се забавлява. Те са на Programs-Songs and Rhymes. Peace

# 183
Като сте заговорили за филмчета-някой теглил ли е от някъде Raggs? Това е едно образователно  музикално филмче, даваха го по  К1 сутрин рано, намери го Анатоли, но само клиповете.
Бужака сега е на вълна Франклин. Леля му му подари  1 книжка, после аз му понакупих още, та сега ще търся да го теглим.

# 184
  • София
Атракция,напиши в търсачката на Аксела Франлин и гледай кво става...май са около 40 епизода.И Мими му е фен,както и на книжките.

# 185
Здравейте,момичета.Сега се прибирам от училището на "9месеца".Голям срам-всичко на всичко бяхме 5 бременелки,а беше толкова интересно и полезно.Изнесоха ни лекция за кърменето,според мен много добре представена.Аз лично съм много доволна от това посещение.За информация-училище ще има пак на 18 октомври и 1 ноември,все в събота,в кафето на театъра,което се намира точно до камбанарията на църква "Свети Николай" на центъра.Аз вероятно няма да мога да посетя следващата леция,но съм твърдо навита на 1 ноември пак да дойда.Можете само да съжалявате,че не сте посетили лекцията.....Лекторите казаха,че зависи от посещаемостта дали ще идват отново.Нека да се постараем да има още лекции в Плевен,това е само в наш плюс,нали така?

Според мен проблемът е, че едва ли са го разгласили пред АГ кабинетите. Тук в темата да четат 5 бременни, останалите откъде ще разберат, ако не по медии и консултациите си. 9 месеца трябва да се постараят да си преследват таргета където е нужно - по кабинетите, по магазините за бременни и т.н.

# 186
Ужасни филмчета има,просто ужасни
Не ужасни, ама направо извратеняшки  Sick Cartoon Network изобщо за нищо не става, с изключение на рано сутрин междау 7.00 и 8.00 когато дават Том и Джери, иначе пълна олигофрения. По Бумеранг малко са по-хубави филмчетата, но и аз засега му пускам на ДВД-то каквото преценя. Само малко се прецаках тези "Коли", но ще оправя положението Wink. Преди си гледаше само едно филмче  "Котаракът Финдус и фермера Петсън". Много е хубаво, препоръчвам ви го, анимацията е малко по-различна от масовата напоследък и ми харесва  Peace

# 187
Атракция,напиши в търсачката на Аксела Франлин и гледай кво става...май са около 40 епизода.И Мими му е фен,както и на книжките.
Намерих ги, мерси   bouquet

[Само малко се прецаках тези "Коли", но ще оправя положението Wink
Като се справиш, ела и у нас  Whistling По земята се търкалят всички видове коли, Анатоли вика :"като видя коли с очи ми се..."  Crazy

# 188
  • София
Атракция,явно с теб сме писали за едно и също филмче,гледам че си питала и в темата за торентите,ако го намериш свиркай.
Да ви кажа аз какво сънувах тая нощ.Дикси,сънувах баща ти,който всъщност никога не съм виждала.Ама сънувам как отивам при него на преглед и той ми вика-ми ти си много млада,какво да те преглеждам.И аз-абе от форума казаха,че трябва.И той-бе мани ги тия от форума,млада си,отивай си.И най-нагло ме изгони Mr. Green.А в кабинета му имаше едно като менгеме,точно на това си представям ,че ще ме гледат,откакто някоя от вас писа,че и прищипали...ония рботи на някакъв уред Crazy.Бегай ....цяла нощ го сънувам това менгеме. Laughing

# 189
Валенце, ще ти се да те гонят лекарите и да ти се размине, ама аз съм сигурна, че ако идеш, ще те прегледат Grinning

Аз се връщам от болницата точно, бях на нефролог, оказа се, че имам камъчета и песъчинки в бъбреците колкото щеш, сега ще ги боря. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, приемам всякакви съвети, засега почвам лечение плюс 3 литра вода на ден, дано издържа  Wink

# 190
  • Плевен
Диана, моя позната беше много зле и се оправи с бял тамян (купува се от църква и струва стотинки). По едно зрънце сутрин се гълта с вода, но се слага в основата на езика, за да няма допир със зъбите, защото може да ги увреди. В продължение на една седмица се пие това нещо  и топи камъните. Много лекарства е изпила, но нищо не и е помогнало, а е била с ужасяващи кризи. Peace

# 191
Валенце, голям смях с теб  Joy Нещо много почнахме да се сънуваме - нас си, децата, че и роднините  Laughing

Тесс, аз народни медикаменти не знам, но със сигурност има и такива, които помагат. Разнообразявай водата и с бира  Grinning

# 192
Да, бирата е най-приятното лекарство със сигурност Grinning

# 193
Валенце, вярно уреда е малко като менгеме. Аз като ходих имах много малки ц--и. И не могат да се захванат . Голяма борба беше. Сега много си ги харесвам, но подозирам, че като спра да кърмя и ако успея да поотслабна ще станат като уши на дакел  Laughing.
Мъжът ми преди десетина години имаше проблем с бъбреците. Оттогава пие само минерална и трапезна вода и е ок

# 194
Тес, и аз имам проблеми с бъбреците. Пия Урофит на д-р Тошков. Билково е, но трябва постоянство - да се приема поне месец, два. И наистина водата е много важна.

Общи условия

Активация на акаунт