Магическата зелева супа

• 60 254
  • 522
  •   1
Отговори
# 435
 byeПримък и пак при вас. Много се радвам, че има нови попълнения, докато мен ме нямаше. 
Привет на всички  диетични зеленца и лесно смъкване на обиколките. Изпих си чайчето, сега си хапвам половин грейпфурт и отивам да си приготвям зеленцето.
Започвам от днес, пък да видим този път ктакво ще излезе.
 newsm03

# 436
Здравей ЧЕРВЕНА РОЗА - 5 Simple Smile. Аз от вчера съм на зелевата супичка и днес направо не знам как ще я ям Sick,много обичам зеле,но вчера направо ми се догади Sick,надявам се да успея Sad Ти правила ли си я друг път и какъв беше резултата? Grinning

# 437
още -500 гр, ама за срам и позор не съм много режимна .. все едни тържества, а и като не вечеряме семейно мъжо почва да се сърди

# 438
Ох и аз имам проблем! Уж само уикенда щеше да имам някои изключения, а то.... вчера успях само 1 купичка да изям, не си бях вкъщи, ядох една бобена супа, а за вечеря - задушени зеленчуци и един малък шницел, полуготов  Crazy Много съм виновна за полуфабриката, знам си  smile3538
А по-лошото е , че днеска изобщо не ми се очертава супа - все съм навън и ще се опитам да ям само не толкова лоши неща, ама няма супа  Tired Идея си нямам кога ще си изям зелката дето си я купих вчера - утре пък от 9 до 4 ще съм в движение  Whistling Кога и какво ще ям, хич не ми е ясно!  no Работата със свалянето взе много да се отлага...  Thinking не ми харесва тая работа  Naughty
Айде, отивам на фитнес и да диря крем за заглаждане на бедрата и чай инхуа, че дано тези неща малко от малко отсрамят положението, като не мога супа да ям  Praynig
ПС Знам, че е смахнато, но някой да е намерил начин да си носи супата със себе си  наляво-надясно newsm78

# 439
Elence здравей Simple Smile. Пасираш супичката,сипваш я в шише и си готова за зелеви подвизи Grinning Laughing  bouquet

# 440
 Hug  Първо - не съм сигурна моето супа ли е или яхния, но да речем, че е гъста супа. Този път я направих на принципа на яхниите, 2 големи глави лук, 3 моркова и 1 голяма пиперка ги задуших с малко олио и след това прибавих зелето, доматето, целина - листа,червен пипер, зеленчуков бульон и малко лютеница. Доста по-различно е от това което трябва да бъде, но е супер вкусно.
Второ - не очаквам да сваля много и на малко ще съм доволна, защото имам здравословен проблем - висок инсулин и пия лекарства.
А положението е такова, за да се смъкне Инсулина, трябва да смъкна килограми, а за  да смъкна килограми трябва да смъкна Инсулина. Един омагьосън кръг, който трябва да разчупя.
Трето - пия чай Инхуа - много добро съчетание с супичката.
Ако не друго то поне се чувствам по-леко и се пречиства организма.
Стига съм ви занимавала, отивайте да хапвате супа, че вас чака.
 bowuu

# 441
ЧЕРВЕНА РОЗА - 5 и аз пия Инхуа от 15 дни и се надявам комбинацията да ми донесе по-добър резултат Rolling Eyes

# 442
имам 6 кг за сваляне,не са много,но са много трудни #Cussing out

# 443
незнам,но зелева супа+ Инхуа =на цял ден в  smile3550 #Crazy

# 444
 GrinningМоже би трябва да намалиш чая. Трябва да си определиш дозата според това как се чувстваш добре.
Аз започнах много смело 3 - 4 пак. на ден, но ми е много и започнах да намалявам до 1 на ден, но никога без него. Сега пия различно 1 - 2 - 3. Преди в постовете сиписах как се развиха нещата при мен когато започнах за първи път супата - благодарение на нея се разтичах по доктори и излезе, че съм на крачка от Диабет. Така, че вече започнах и лечение и спрях изобщо сладкото и хляба, освен ръжен помалко. Все още организма ми се пренастройва към друг хранителен режим - дано успея, че иначе лошо ми се пише.
Инхуанките сме тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362814.new#new

# 445
  • София
Здравейте и от мен  Hug

Аз вече започвам да се отчайвам .... от почти 10 дни не съм яла никакви въглехидрати, ама никакви! Пия си чайчето, включих и спорт, въобще стриктна отвсякъде! От вчера - супичката.
Обаче не мърдам нито грам  Cry Каква е тази работа не знам. Днес съм втори ден на супичката, ще видим. Обаче тази липса на резултати много ме обезсърчава, направо губя желание.

Elence с теб сме много близо по данни, аз в момента съм 50 кг, гоня 46. Дали ще ги стигна обаче, не знам.  ooooh! ooooh!

# 446
Привет на всички!
Вече втори ден съм на супичка. Никаква идея дали съм свалила нещо, но пък ми е леко и приятно и хвърча по цял ден...  Mr. Green
Ще се тегля по нарядко, за да се изненадвам по приятно след това  Joy Joy Joy
Относно супичката и работа... аз си нося едно шишенце от 300 г в офиса и цял ден го пенявя...
Слънчев ден на всички

# 447
  • София
Аз ще си дам два дни почивка, за шутиране на метаболизма. После пак се хвърлям. Явно съм в застой, а и цикъла оказва влияние, днес ми дойде.  Tired

# 448
Ехо ето ме и мен Grinning ЧЕРВЕНА РОЗА - 5 здравей Hug относно чая мисля,че си абсолютно права,трябва да го понамаля,но за него ще говорим при Инхуанките Hug

# 449
  • с трима мъже :)
Много ви моля - дайте ми рецепта за тази супа.

Аз си купих праз лук - цяла връзка - от този, огромния, дългия, дебелия. Колко да сложа на една зелка?
И какво още - имам чушки за пълнене, зелени. СТават ли?
домати имам консерва
моркови да слагам ли?
този витамин С задължителен ли е? Ако да - може ли след един ден да го сложа?

Общи условия

Активация на акаунт