МНОГОДЕТНИ МАМИ 41

• 19 861
  • 345
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Джулка,вървете с Галин малко да се разтовариш от ежедневието.Нали и вие сте хора  Wink Яни няма да забележи,че празненството се отлага с някой и друг ден.Какво стана с кандидат работниците?Взехте ли някой или ще чакате за по-натам?

Пиги,пращам ти телефони на ЛС.

Вечерница,дано детенце да се справи и да започне да наддава,та да се успокоиш.  Praynig

Габи,мила,много делово си се записала  Naughty То така не може. Кажи как сте.

Имате специални поздрави от Маминка.Тя няма интернет сега и затова не пише,но са добре и мисли за всички нас.

Наде,напомни ни по-натам за репортажа по ТВ2,за да те гледаме.А за времето...то и при нас е така.Ще му свикнем  Joy

Дидка,браво!Още колко време имаш да учиш? Ваня как е? Не е ли тъжна от преместването?

Цоци,дано да е за още по-добро  Praynig Praynig Praynig

# 166
честито на всички рожденници!!да са ни живи и здрави!!!!!  bouquet

ние всички сме болни; Thinking
близнаците ги изпратих при свекърва ми а аз оставам да се оправям сама с бебо че таткото заминава в командировка
всички които са от нашият отбор (т.е. болни) да оздравяват бързо!!!!!

и аз искам да се включа в клуба моля? Rolling Eyes

и също съм възпитаник на СМГ  bouquet

# 167
  • София
Здравейте и от мен! И аз чета всичко, и ми е съвестно, че като седна да пиша, не успявам да спомена всички с техните радости и проблеми. И аз като Вечерница съм се посветила на кърменето на Галето. Досега наддаваше бавничко, но днешното теглене вкъщи много ме обнадежди, че напредваме. От 20.09 досега е качила 500 гр. и се надявам за десетина дни да качи още.

Много ми е приятно да намирам всеки път темичката така оживена!  Simple Smile

# 168
Моичета, днес (по точно вчера - 12-и) почина брат ми....Макар и да се очакваше... не мога да се примиря.... много ми е мъчно....

# 169
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Мила моя, прегръдка от мене  Praynig Бог да го прости! Много е тъжно, когато си отиват млади хора...... как да се примириш, тежко е, трудно е ...... Flowers Rose Flowers Rose

sweetkids_mama какво не бих дала да си посветя времето и аз като тебе  Mr. Green на същото занимание,обаче  при мене бройката вече е достатъчна ! Нека расте и дай Боже дъъъъълго да е на кърма  bouquet
victress, бързичко да се оправяте  thumbsup
тедивас сега съм трета година, тая и още една, като догодина е един семестър + практика и държавен изпит, пък после ,ако е рекъл Господ ще продължа с магистратура...тъкмо и Ваня вече може да е станала студентка  Joy да се водим заедно на лекции.Иначе за преместването не и е мъчно,тя се върна в старият си клас тука,познава ги, пък и там в Троян си губи само свободата ...далече от нас, абе друго си е до мама , хапва винаги и разнообразно   chef и вкусно, като закъса за парички има кой да и даде веднага, като стане студено стои на топло и не мръзне като там! Та така с Ваня  Hug
Пиги®   Sick майстори в къщи....необходимо зло  Hug какво да се прави
gaby_s    bouquet
nadiaeuro ще си отбележа за 20-ти да гледам, а това за времето....все едно и аз съм го казала  ooooh!
Юлка, хич не се кахъри,ами отивайте/ без децата естествено /, рожден ден ще направите после!
.....изчезвам да си отчитам една застраховка
На всички вас...хубав ден, успешна нова седмица...и  Mr. Green в Пловдив явно ще сме на срещичка smile3501 чудесно

# 170
Здравейте и от мен  Hug

Пешеходке миличка, прегръщам те силно ....приемете моите съболезнования цялото семейство .Мир на праха му

Дидка много ти се кефя на постиженията в учението .Давай все така ...

victress, ще има и такива моменти . Важното е бързо да минава

тедивас, newsm78 дано не  те карам да повтаряш ....но ще се видим ли в Пловдив?

Пиги® Важното е  резултата след като си тръгнат майсторите да е положителен .Ще се похвалиш, нали?

Тъще, да се оправяте бързо с конюнктивита, че си е много гадно. Аз нещо пак не съм хванала край каква е тая отпуска по никое време, ама дано поне част от плановете ти се осъществят 
Албенка, отпуска имам когато ми я дадат , а плановете ми бяха да лежа пред ТВ-то и да  стоя пред компа ...щото ми е първата в живота , ама май няма да я бъде мойта не само заради децата , ами защото и днес вече ни я прекъсват  Close ...добре че е само за ден

Цоци , едно време Галя ти беше казала че"" Господ като затваря врати , отваря порти "... Ето , че вашите се отвориха . Радвам се че си възвърна духа .Дано Господ е с вас  PraynigИ както казваш - Пълен напред Praynig Praynig Praynig

gaby_sHug сигурна съм че ще оправдаеш дъъъългото си отсъствие ....чакам Heart Eyes

breastfeedingКърмещите - възхищавам ви се .Цункайте малките главици от мен

При нас нищо ново ...бях замислила едно повдигане на настроението ( шопинг), но следобедния ни концерт го провали .Нищо ..и утре е ден
Черпя ви с порция сладки маймунки ( моите  Heart Eyes)
ЧРД Ива и Боби
На купона имаше валс,
ръченица,
и влак ....
И в къщи имаше торта 

Успешна седмица желая на всички !

# 171
Пешеходке, моите съболезнования за брат ти! Flowers Rose

Тъщичке много са сладки твоите принцески, а и торатата много хубава. Ти ли си я правила? Hug

Дидке, и аз ти се възхищавам! Как успяваш с всички ангажименти, не знам!
Peace

# 172
Пешеходке,  моите съболезнования! Да почива в мир! Flowers Rose Flowers Rose

Присъединявам се към тези, които редовно четат, но рядко пишат. К`во да пиша - децата са в една смяна на училище - като са на училище гледам да свърша нещо, като са вкъщи основната ми роля е на звероукротител: малките си научават набързо и започват от шумни по-шумни игри, и съответно пречат на сестра си. Все още времето позволява да се излиза навън и се възползваме, но не ми се мисли зимата как ще я караме. А то голямото си има доста за учене, пък и си е съвестно, пък и е много раздразнително... ooooh!
Не съм гласувала в анкетата, щото е ясно че съм за Пловдив, но и без моя глас виждам, че печелим. Grinning
КаНиМа, изписаха ли ви вече? Как са децата?
Цоци, излизаш ли от дупката?
Дидка, честито! Аз тази работа с магистратурата я свърших преди две години. Обаче мъжо каза да се спра за малко, щото си имам теория, че децата трябва да задминават родителите си - и като стандарт, и като образование ит.н., та според него трябва да спра, за да дам шанс на децата да ме догонят.  Grinning Та вкъщи аз им давам пример с учене, а баща им - с работа. Mr. Green
Блещулка, много мили думи ...ще ги използувам в къщи за спечелването на някои битки .
обещавам да делим плячката  Heart Eyes
Тъще, не ща да делим блага. Както е казал Поетът: мене ми стига тази награда да каже нявга народа...  Grinning Много са сладки твоите хубавици! Да са ви живи и здрави!
На майките с бебета  Hug.
На майките с болни дечица и близки  Hug.
На майките с майстори вкъщи  Hug.
Хубав ден на всички!
ПП За рождения си ден получих тази книга: http://www.book.store.bg/c/p-p/m-148/id-4542/svetyt-na-sofi-roma … stajn-gorder.html

# 173
  • София
Пешеходке, моите съболезнования! Няма много какво да се каже в този момент, освен че съчувствам на болката ти и те прегръщам! Дано родителите ти имат сили да преживеят тази трагедия!

# 174
Пешеходке, моите съболезнования за брат ти  Cry

# 175
Свате, съболезнования и от мен! Знам, че държеше на брат си........Прегръщам те горещо! Hug

Резултата от анкетата:

Въпрос:      Къде да бъдем по-близо до масите и купона?(т.е. къде да ни е срещата?)  (Гласуването приключено: неделя, 12 октомври 2008, 21:36)

Пловдив    - 11 (55%)
София    - 9 (45%)

Общ брой гласове: 20

Хайде сега вече какво правим??????? Председателките?????????

# 176
  • Варна
Пешеходке, много съжалявам за брат ти! Дано близките си носите утеха един на друг в това трудно време!

Тъщичке, сладки рожденички и очевидно весел рожден ден! Да са ти живи и здрави!

# 177
Да си се похваля........днес станах леля за 3-ти път.........Девера и етървата имат 2-ро момиченце......И така се получи,че двете ми племенници - от девера и от брат ми са родени на една и съща дата, но с 21г. разлика. За етървата е 3-то дете обаче и тя чакаше с нетърпение да стане член на нашия клуб! Добре дошла!

# 178
Цвете, моите съболезнования... Cry

# 179
Пешеходке- съжалявам за загубата ви. Flowers Rose
Цоци- дано всичко ви потръгне още по-добре на новото място/не съм съвсем прочела всичко и малко ми е мътно,но по-нататък ще разбера за какво става по-подробно въпрос/
Такааааа рзбрах аз,че се гласите да ни идвате у Пловдив -града голяма.....то убаво,ама .... казвайте по-навреме кога,че да се зберем тука мамите и да действаме ,че времето и тук нещо напоследък все ни бяга......  animal037многоуважаваните ни ...шефки така да се каже да ми драснат някой ред с подробности ,че да включваме турбо-организацията  Joyаз за сега ще ви оставям ,но в края на седмицата непременно ще се включа,че тази седмица ми е мнооооого натоварен и ще ми завърши с гости....  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт