МНОГОДЕТНИ МАМИ 41

• 20 243
  • 345
  •   1
Отговори
# 210
привет мами. добре дошла на "щурчо"   bouquet за празника не си пропуснала- просто още не сме уточнили дата,но скоро ще я споделим.....като я намислим  newsm78
Помилвана- снимките са супер-много сте сладки и двамата   love001
малко късно ,но да си похваля и моя тати- тази година май само той ходи по родителски..... а му е толкова трудно после да ми отговори на всички въпроси...но от родителската на Митака беше ми донесъл цели два листа голям формат,изписани със всички подробности  ooooh!-остави ме безвмълна а на мен това мнооого рядко ми се случва,та затова му се "скарах"че ми е ограбил удоволствието да задавам въпроси.  Joy

# 211
  • София
Помилвана, прекрасни сте! А ти изглеждаш толкова свежа и елегантна,сякаш току що си се омъжила  Hug

Щурчо,за пред коледния ни празник имаме идея да е в Пловдив на 29.11. от 14.00ч.,за да можем после ние,пътуващите да си се приберем.Ако някой иска и да преспи,трябва навреме да каже,за да могат момичетата да го организират.

Я да видя аз кой не чете кога ще е празника!?  Naughty Цоци беше го написала с големи червени букви- 29.11. от 14.00ч.

Раде,то и ние с тези сладури около нас,все сме си деца,затова така ти се е сторило  Joy

Миши,много сте пораснали и колко са сладки тези момичета...ама аз и за някоя от тях имам момче за даване  Laughing ти само кажи коя даваш за Йоан.

# 212
  • София
Да се престраша ли да се запиша във вашата темичка като вече родила и официално многодетна?  Embarassed
Тя Суиткидс мама беше писала за раждането на Радославчо съвсем навреме при вас, ама аз чак сега се престрашавам да се гмурна тук.
Здравейте!  Hug  bouquet

# 213
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquet за вчерашният ни рожденник  Данаил   на fapua и днешният   Hug  Момчил  на Milena_tn    Heart Eyes сърдечни поздрави   bouquet
*Ирина*   Hug добре дошла сред нас! Новите мами  Flutter напишете рожденните дати на вашето семейство, за да ви включим в първата страничка.....
 ooooh!днес ме очаква един много натоварен и труден ден....до скоро писане

# 214
Щурчо и Ирина

Сладка ,да ,от тук Бг си ни е поставката.Продават ги в повечето бебе-магазини.

# 215
Добре дошли на Щурчо и Ирина   bouquet

mi6imadi - днес, благодарение на теб ще имам сили да подскачам цял ден като мечето ти от аватара. Разгледах снимките ви и ахнах - познавам те от часа на мама... Спомням си, че тогава си поплаках доста от радост и възторг.
Лек и усмихнат ден на всички!  love001

# 216
еее,betunga, Embarassed

# 217
С нетърпение чакам срещата в Пловдив, нали ще ми е първата с най-щастливите многодетни мами. Аз нали съм само с три деца  Mr. Green , ще ми е интересно да видя по-смелите как се справят. Мисля да кажа за срещата и на приятели с три деца, че тук познавам доста такива. Но не влизат във форума. Дори си имаме в едно близко село семейство с тризнаци и две по-големи каки, мисля и на тях да кажа. Но транспорта им е труден, пък и малките са само на годинка.
Пешеходке, съжалявам за загубата на твоето семейство. Без да искам се върнах осем години назад, когато трябваше да се разделя с моето братче, беше само на 26.

# 218
Здравейте мами, може ли да се присъединя към вас.  Simple Smile Аз съм мама на две девойки и един малък изтърсак. Радвам се , че има такъв форум - да ви кажа честно в началото като забременях с третото си дете , а и сега като ме попитат кое дете ти е срещам меко казано присмех в очите на хората и ми е малко кофти. Но да са ми живи и здрави децата. Моите имат голяма разлика  Simple Smile Голямата кака е на 19г студентка/ родих е когато бях на почти 18 /, малката е на 10 и половина , а бебо е на 3 месеца. Ще кача и снимки по-късно, че мъника се размърдва и ще си търси млякото  Laughing Много се радвам , че намерих този форум.
Снимките в подписа на профила ли се слагат?

# 219
Аз нещо обърках - уж се регистрирах , после не ме прие и въведох това agi0626. Както и да е - нещо не мога да докарам подписа, искам да сложа снимки, копирах кода, но.... Thinking Малко помощ ще ми дойде добре дошла  Embarassed

# 220
Здравей Агито, [/size] бързам да те посрещна с добре дошла  smile3525 smile3525 smile3525 !
Не се безпокой, тук има много готини домакини - старши в работата . Ще те упътят!
Радвам се, че си мама на 3. Тук ще намериш само приемане и радост, бъди сигурна. Говоря от опит.
Хайде, хубав ден.

# 221
 smile3523 забравх да кажа и на Ирина добре дошла!  newsm51 newsm51 Радвам се, че си тук. Надявам се да поостанеш   bouquet.

# 222
Благодаря, сега ще прочета темите ,по които дискутирате, за да вляза в час. 

# 223
  • София
Много сте мили.  Heart Eyes
Ще ви почета известно време, да влеза в атмосферата, така да се каже.  Wink
Пък после се надявам да се осмеля и да попиша.  Hug

# 224
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Flutter аз като най-ранобудна/ ще ходя на изпит  ooooh!/ да се разпиша набързичко  Hug виждам нова съгражданка от Варна   bouquet добре дошла сред нас  agito.d , те хората винаги са с по-особено мнение и въобще да не те притесняват...и мене така ме гледаха някои.... Crossing Arms в кой квартал живеете
  Да са ни живи и здрави днешните рожденници    Krassi-Mira      и     Криси  на fortee на цяяяяяяяла една годинка  Mr. GreenВесел празник...и после да покажете снимки

Общи условия

Активация на акаунт