Мами от Банкя :)

• 15 724
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро,мили момичета!
Аз днес съм по-добре-сравнително по-малко ме боли гърлото и малко живнах.
Днес в 15 часа ще водя Иво да му бият последната ваксина,ще има ли някой по центъра в този час!Или ако искате ще сляза по-рано.Пишете ако искате да се видим.

# 76
 Здравейте момичета!
 Хриси,да аз бях.Не се притеснявай и аз направих връзката чак като излезнах от аптеката и мъж ми ми каза:"видя ли още една мама с две дечица,с малка разлика?"и тогава на мен нещо ми хрумна,а и нали аптекарката ти записа името и така направих връзката.Помага ли ти т.н"чудодеен" антибиотик,който ти даде аптекарката.Много странно не бях чувала и виждала такъв,който се пие еднократно.(или пак нещо не съм разбрала) Simple SmileА за кафенцето и срещата ще се разберем като се пооправим,че и аз днес съм на леглови режим,че пак имам контракции.Ужас вече нямам търпение де мине. Sad
 sve82 здравей!Радвам се,че ставаме две бременелки.Е аз съм понапреднала ама живот и здраве на пролет ще си бутаме заедно количките Simple SmileЖелая ти от сърце леко и безпроблемно бременеене.Ти къде ходиш на ЖК и къде мислиш да раждаш?
 Лиде(нали може да те наричам така Simple Smile)моят термин всеки път ми го променят та и аз вече не знам точно кога е.Веднъж казаха 12.12,после 10.12,по едно време беше 20.12,а сега последно 08.12 та така май ще е когато бебка си реши.Пак според лекарите и великите им апаратури казаха 100%момиченце,което до 6 месец беше момченце.А бе то при мен нищо не е като с хората. JoyКаквото и да е само да е живо и здраво и да се ражда по-лесно и бързо от първото,че умирам от страх.Е аз много се надявам да е момиченце де.
    Желая на всички приятен и усмихнат ден! Simple Smile

# 77
момичета, искрено ви завиждам за разходките в центъра!  на мен придвижването до там ми е ужасно трудно! smile3518

# 78
Благодаря ви за топлото посрещане.
За протокола:аз съм във вилната зона-ул.Ропотамо./мисля,че има една мама близо до мен-на ул.Търнов рид/
Това ще ми е първо бебче и съм малко притеснена,защото досега имах две несполучливи бременности,но смело напред.
Казват,че ще е момченце stork-boy пък ще видим.
Мони77,на жк ходя в клиниката на доц.Щерев и в Медива-Люлин.

Още веднъж да си кажа:
-много се радвам,че ви открих.

# 79
момата има проблем с акането Simple Smile голям зор вижда милата и голям рев пада  Rolling Eyes
ръце не ми останаха

# 80
 sve82 много съжалявам за това което си преживяла.Стискам палци този път всичко да бъде наред с бременността ти и от сърце ти желая да се радваш на живо и здраво бебенце.И аз с първата си бременност в началото бях при Таня Тимева  от клиника "Щерев"но после продължих в Тина Киркова защото там реших да раждам(в клиника "Щерев"все още нямаха родилна зала)Още веднъж ти желая всичко най–хубаво!
 Лека и приятна вечер на всички!

# 81
  • София
Софи, ние целия трети месец бяхме на Дуфалак заради пустото акане. После нещата си дойдоха на място, сега със захранването пак се запича, но вече е различно!
От къде идваш (коя част на Банкя), ако си по пътя за София като идвам мога да ви взимам с колата и после да ви връщам?

Sve82, пожелавам лека бременност и на финала да гушкаш бебче!  Hug

Monny 77, разбира се, че можеш да ми викаш така  Wink. А пък за пола и термина, каквото такова, когато тогава, само да е живо и здраво и леко родено Simple Smile

И болните оздравявайте вече, ето нещо за затопляне Simple Smile

# 82
Све, добре си дошла. Колкото повече, толкова повече. Стискам палци този път всичко да е наред и да гушкаш здраво бебче на финала.
Софи, вие нали се кърмите? ако има запек може да я подпомогнеш като хапнеш малко круши .. Може да не и е удобно в памперса, да я притиска.. И ние гукаме и се усмихваме даже, но много пестеливо....
Лидия, снимката на Марти случайно да е правена в Южния парк ?

Много ме е яд, че изпуснах срещата, едва днес видях. Следвщия път непременно ще се включа.

# 83
  • София
Britt, точно там е правена. Ние честичко се разхождаме в Южния!

Софи, това с крушите или сушени сливи работи много добре! Е, и за мама има ефект  Wink, ама е в името на бебка!
Hug

# 84
не се кърмихме въобще! само таткото отвреме-навреме намазва цица  Joy
та оправихме с майка ми работата с клизма, че се измъчи милото  Rolling Eyes
а до вчера си акаше много добре

лиденце, на ул."Хан Аспарух" сме, пряка на ул."София" или иначе както му викат на бай Тошо пътя
бих се радвала, ако не те притеснявам и затруднявам, да ни взимаш и да се разхождаме заедно   bouquet

а кога се почва следващия размер памперси?

# 85
  • София
Добро утро!

Софи, никакъв проблем не ми е! Като се уговорим и ви взимам.

За памперсите, ние бяхме на 1 (защото Марти се роди 2.600) докато стана на близо 4кг, въпреки, че ги дават до 5кг. После минахме на 2 за кратко, докато стана към 5кг, после 3, докато стана около 7кг, и сега 4, като мисля, че ще се задържим дълго. Значи горе долу около килограм преди да стигнем килата по етикет. То си личи, ако ластичетата на краката се отбелязват силно, ако изпуска, значи са малки, ако са много големи пак ще изпуска! Ох, много объркано го написах, ама се надявам да се разбира.

Ние днес ще се качим на Клисура, поканили сме си кумовете на барбекю, а и да си изперем новия килим за детската стая (която в момента правим)!

Хубав ден!

п.с. Съобщение до: galushka, dale 06, Nadiq 79 и sve 82, напишете рождените си дати и тези на децата ви, за да ги прибавим в списъка на първа страничка (ако искате разбира се Simple Smile)

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 08:26 от lidia dimitrova

# 86
Лидиа аз живея по пътя за Клисура във Вердикал и съм на главната улица -може някой път като отивате към Клисура да спреш и да се видим.
Ние сме горе долу добре-вчера биха на Иво последната имунизация и сега все още куцука,че го боли крачето и неможе да ходи-нали е мускулно,а и цяла нощ плака.
Софи,как посмя да и направиш клизма-и аз имах проблеми с малки,но все не се престраших.Аз на Иво за запека му давак лактозен сироп и му помагаше-питай личната за него.
Sve82 много съжалявам за това което си преживяла,но не си мисли лоши неща сега-Мисли по-позитивно и почивай повече,и ще видиш,че всичко ще е както трябва.
Пожелавам ти лека бременност и здраво,красиво и бузесто бебче на края!Всички сме с теб и стискаме палци всичко да мине както трябва!
Лек и приятен ден на Всички Ви!

# 87
за първа страничка-моя рожден ден/01.06/,а бебчо го чакаме през февруари

# 88
Лидиа,още веднъж те поздравявам-темичката ни стана супер Благодарение на теб!
Аз съм индианец,но пък имам идеи та можем да я направим страхотна!
Още веднъж-БЛАГОДАРЯ ТИ! Hug

# 89
 И аз също съм много щастлива за темичката и благодарна на Лидето.Преди се чувствах толкова самотна тук в Банкя,а сега независимо,че с никого не съм се виждала(освен с Хриси случайно)ви чувствам толкова близки и ми е страшно гот.Имам си толкова приятелки сега Hug Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт