~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 197
  • 689
  •   1
Отговори
# 210
Аз не знам все още кой може да е обект на преследването му, нямам предположения, но наистина който и да беше обидил Иди, щеше да го сполети същото като бабето Crazy
Имах предвид, че иди е параван за намеренията му - каквото си е наумил, ще стане, а Иди е поводът да стоят там Simple Smile
Ще видим как ще се развият нещата.

съгласна съм!

Топи незнаех,че го гледаш сериала Rolling Eyes

# 211
Oo, Дайче, гледам го и то с голям интерес  Mr. Green

# 212
Аз не знам все още кой може да е обект на преследването му, нямам предположения, но наистина който и да беше обидил Иди, щеше да го сполети същото като бабето Crazy
...

Точно така! Hug

Днес по Фокс даваха серията, в която Паркър се интересува, откъде идват бебетата. Laughing Умрях от смях на сцената, в която Линет пита Маклъски дали нещо интересно е станало, докато я е нямало и тя "Ами близнаците се сбиха за дистанционното, бла бла, а Паркър ми предложи да ми даде сладолед, ако му покажа вагината си." (и тя яде сладолед в същото време) Joy Joy Joy Joy

# 213
И аз съм им голям фен! А Пени къде е?

# 214
И аз съм им голям фен! А Пени къде е?
Не са я споменавали въобще.Може да са я изпратили сценаристите при баба и като Кейла Mr. Green

# 215
Включвам се и аз в групата на нетърпеливите и "жадни" за нов епизод  Laughing
Тази седмица започнах 4ти сезон и днес го довърших. Снощи изгледах СЕДЕМ епизода, ама пусто любопитство...  Crazy  Новият сезон изглежда също обещаващ, макар че новите актьори хич не ми допадат. Дейв (когото явно ще гледаме доста) и бояджията са ми много антипатични. Също и децата на Линет са ми странни - какви бяха сладки като малки, а сега... ooooh! Габи ми е много сладка. В първите серии ме дразнеше много, но постепенно започна да ми харесва - даже ми е любимка вече. Харесва ми и когато е наперена мацка, и когато е безразсърдна авантюристка, а също и сега, когато установява, че животът, с който е свикнала и обожава, се е изплъзнал безвъзратно. Само да се държеше малко по-мило с Карлос, ама и в това има чар.  Sunglasses

# 216
  • в белята
ООООООООООООООООООх кога ще я пуснат новата серия.Моля за линк веднага щом се появи в замундата ,че там никога не ми излизат сериите на "Отчаяни съпруги" като ги търся с търсачката Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 217
# 218
И аз тамън си я дръпнах от замундата  Laughing

# 219
Серията беше приятна, може би без особено развитие.
Само че бабата май си навлече неприятности...

Габриел имаше доста силно присъствие в този епизод Heart Eyes

# 220
Серията беше приятна, може би без особено развитие.
Само че бабата май си навлече неприятности...

Габриел имаше доста силно присъствие в този епизод Heart Eyes

За трети епизод ли говориш?  newsm78

# 221
Да...мислех, че вече си го изгледала Embarassed

# 222
Да...мислех, че вече си го изгледала Embarassed

Ми не.... Само го дръпнах. Аз съм на работа, после и на курс...
Ще го гледам към 9 чак...  ooooh!

# 223
Изгледах го! CrazyХареса ми!Бабата определено си навлече неприятности, Дейв ще я изкара луда ми се струва.... Whistling

# 224
дано направят субките по-бързо, че миналия път чаакккк в сряда!

Общи условия

Активация на акаунт