Отговори
# 285
DiyanaChar, няма да забравя как ни гледаха 7 жени с огромни кореми да се разхождат из МОЛа. Сега си представям физиономиите на хората като видят как сме се подредили на една пейка и кърмим  hahaha

# 286
То ви е смешно ама така ми каза  Laughing Всичко тръгна от там, че тя до сега нищо не ни казва кое как и аз реших да попитам, и й казвам, че е само на кърма и тогава не беше акала 6 дни. Та тя взе че го каза това  ooooh! Като прояла пюрета щяла да се оправи. Да ама точно пък с чушка и домат. Еми вече съм поне наясно какво мисли за захранването. Да са ни здрави децата, другото ще се оправи!

# 287
  • у нас
Стойче, какви чушки и домати,бе, мале, тая жена е в час.

Когато детето е само на кърма и не ака няколко дни, но е спокойна, значи че кърмата се усвоява цялата и няма нищо за изакване. Не се притеснявай, моята бебка понякога не ака и по 10 дни. И ние сме само на кърма. Но ако детето е неспокойно, това е вече друг въпрос. Трябва да се изходи с помощ  Peace

# 288
  • София - Дианабад
Да, планината е Рила. Ходихме до 7-те езера, спахме на хижата, защото чувалите са ни кът, а и на палатка щяхме да мъкнем много багаж. Но хижата е добра, нямаме забележка.
На море бяхме в Созопол, беше много хубаво, само да нямаше толкова вълни.
Другите места са Тетевен, Рибарица, Съева дупка и Гложенския манастир, както и моето родно място Кюстендил.
Сега ни се ходи на Родопите, ще видим дали ще успеем да отидем.

Чакам снимки от срещата! Ама страхотно време уцелихте, браво!  Hug

Целувки!  Heart Eyes

# 289
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=337359.new#new
Айде в новата тема, че ще ни заключат!
Обаче само я копирах, нямам време да правя друго  Blush

Общи условия

Активация на акаунт