Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 706
  • 309
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и аз на отчет, че да не ви изгубя после Simple Smile
Кало днес е добре, дано това да е било Praynig На обяд даже хапна ... ходихме и на плаж преди това ... сега се приспиват с баща му Simple Smile

# 16
Ей Деси, това да се 4ува  Hug  МарШ на плажа  Naughty

Вени, не те раzбрах  Confused

# 17
  • София
Казвам, че вече писах кои сайтове харесвам - ето ги пак:

www.kinder-spielzeuge.de/
www.leiselsbach.de
www.erwinmueller.de/
 www.jako-o.eu

Деси, супер новина! Peace

# 18
Ааа Вени, мерси, не zацепих  Wink
Между другото, моми4ета, баЩа ми на 29.11. Ще пътува насам, т.е. до тогава трябва да сме готови с вси4ко (т.е. вие да сте си полу4или пратките), понеже той Ще стои поне един месец  Whistling

# 19
Crossing Arms Няма да ви качвам повече снимки, амаха  Naughty

hahaha Joy

Искам и аз на среща с вас, ама сте много далеч, бре софиянки  Rolling Eyes
Деска, бегай от тук бре, сега ти се е паднало да почиваш  Hug
Бабълка казвала ли е, че ще отсъства?  newsm78 Нещо ми се губи  Rolling Eyes

# 20
Ей Деси, това да се 4ува  Hug  МарШ на плажа  Naughty
Слушам и изпълнявам Simple Smile
Ето малко снимки и от нас

# 21
http://picasaweb.google.com/desi.mladenova/092008#5251786999451695074  Деси, това една белгийска песен ли е?  Laughing  И при нас я пускаха  Laughing

# 22
Деска, стопли ме с тези снимки. Хайде весела почивка до края.

Бубка в момента обработвам мъжо за разходка до Пловдив за един ден. Малко се опъва заради тъпите мачове, но ще видим дали ще имам успех. Иначе ако плановете за клуб в София са в работна време няма как да присъстваме

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 16:31 от Черепахова

# 23
  • София
Скок! Смин   bouquet

С яслата - що годе я караме добре, няма ревове, няма драми... е, не влиза припадайки от щастие, но не плаче и е горе, долу спокоен. Дават ми зор да го оставя да спи, така, че утре ще е денят Х. Струва ми, че е на кантар да се разболее, засега удържам фронта пък ще видиме.

За сайта - предложението на Жени.
За играчка - избора на Нуни  Mr. Green даже намерих още картинки на тази къща

Голяма зарибявка е този Плеймобил, искам всичкооо  Mr. Green

# 24
  • София
Ооо, разбира се и такава чаша -

Модела за тази чаша съм аз  Mr. Green каквото и да пише  Mr. Green Морген+спящ на маса = това съм аз сутрин  Mr. Green

# 25
 Mr. Green  Моргенмуффел се вика на 4овек, който мраzи утрите и се буди трудно  Wink

# 26

Банка ДСК  Joy

И аз искам всичко, ма аз да си играя с него  Laughing Laughing
С 2рата картинка съвсем се убедих!
Успех с деня Х  Hug

# 27
  • София
НуН   Hug Видя ли, че на втората снимка имам бебешко столче, а таткото е с букет цветя  Mr. Green Това категорично ме убеждава, че играчката е унисекс.

Танче, и за други надписи на чаши ще те питам. Моргенмуфела е баш за мен  Mr. Green

# 28
Татянче, дали ще ни направят отстъпка за толкова поръчки на Плеймобил?  Joy Аз още не съм разгледала сайтове (днес си спретнах мини есенно почистване и реших, че от двете с детегледачката по-тежката работа я върша аз  Crazy ), но като гледам картинките тук - ми и аз искам да си играя с такива къщета пък  Crossing Arms

# 29
Аz като ви каzах 4е съм гледала каталога йм няколко пъти и 4е не го давам на детето  Embarassed , вие не вярвахте  Laughing  И аz искам вси4ко  Crossing Arms
юл4е, не вярвам да направят отстъпка  Sad Само се моля да няма пробем с коли4еството и доставката, демек да не каzват иzведнъж 4е не можело да доставят толкова много zа 19 ?  Confused Но Ще я видим таzи работа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт