Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 690
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
Ели, ако имате поzнати които имат път към Икеа, или ако вие отивате слу4айно, там има дървени влак4ета на мн. ниска цена, ето виж http://www.ikea.com/de/de/catalog/categories/series/11673/    Peace

# 301
  • 2 етажа над тавана
Татянка, благодаря ти за това, че всеки път откликваш на желанието ни да поръчаме нещо качествено за децата, както и за това, че си правиш труда да се ровиш и да ни даваш информация къде е най-добре да се поръчва или да се купува от магазини.  Hug

По въпроса за влакчетата - понеже имаме влакче на Eichhorn, та затова съм се вгледала в техните релси - да си направил жп линия с наличния ни влак. Но идеята за Икейско влакче с релси не е лоша, още повече като гледам каква разлика в цената има. Та ще говоря с брат ми ако може да ми купи и да ми прати.
Иначе и аз съм на мнението на Деси - давайте да поръчваме от първия и третия сайт и да не се офлянкваме повече и това е.

# 302
Значи започвам да гледам сайт Но1 и ще кажа тези дни искам ли нещо Peace

Бабъл, кое не си чувала? Аз всичко това съм ползвала и преди. Просто малко вповече са дошли сиропите и отварите - то не бяха орехи, то не бяха с желе от дюли, то...мани, детето само отваряше устата и аз пъхах.
Но промивките със спринцовка и физ.р-р са много добри.
А Ангелов каза да ги правя с лайка, ама не посмях - леля ми е категорична, че лайката е алерген.

# 303
Раче, щях да те питам за инхалациите (нашият инхалатор е същия между другото) - това с капките Проспан кога го правиш, само като кашля или и профилактичните инхалации му правиш с капки?

# 304
  • София
Раче, щях да те питам за инхалациите (нашият инхалатор е същия между другото) - това с капките Проспан кога го правиш, само като кашля или и профилактичните инхалации му правиш с капки?
Деска, Проспана давах само докато кашляше - сега профилактично само с физ.р-р, но ако продължи да няма сополи и да не кашля ще спра и с профилактиката Wink.

# 305
  • София
Привет!
Днес ми беше динамично и не съм влизала и писала!

За пишкането - поисках да си пера чаршафите, но ми отказаха, иначе ми дават напиканите пижала и гащи, разбира се!

Както и да е, ако ни ни мине котка път ще го местим, а от новата градина ми казаха, че не връщат към памперс. Новата градина е доста странно казано като си има предвид, че това е старата градина на Лора. Какво се оказа - бяхме 33 вх.номер от 33 деца прием и последното място си е било за нас!

Аги, не се сърди на Милен - той премисли и е вече навид. Но ще сме във втора яслена гурпа!

Бабъл, първи чакащ ли сте, че са ви казали да готвите изследвания или става дума за само ясла?

За сайтовете - не съм гледала още, но на Бабъла влаковете ме кефят. Танче, има ли Икея в Кьолн?

# 306
Има
Цитат
IKEA Deutschland
GmbH & Co. KG
Niederlassung Köln
Godorfer Hauptstr. 171
50997 Köln

# 307
Ооо, Милен какъвто е хубав само да смигне на директорката и ще преместят Мати при нас, вервай ми!
И тази седмица са 12 деца, някои не са идвали още изобщо. Хайде, може и да направят врътка, какво ще им коства - нищо!

Днес бях на род.среща - едната сестра изрично каза, че е по-добре без памперс, няма да има слагат памперси.
В яслите ще се събират по 30 лв от родител, така решихме,  за да се купят разни неща. Познайте за нашата ясла кой ще пазарува Whistling

# 308
  • София
Аги, недей, че ще се възгордее и после...!!!
А като са малко - кеф, какво! Жалко, че изпуснах род.срещи!

Танче, мерси, ще взема да го посетя, ако то намеря де! Иначе от първия сайт бая мога да харесам - той ми беше втория по желание!

# 309
Хайде скок подскок тук, че сме минали 16 страници  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт