Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 691
  • 309
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро, поспалани! Или работещи Blush!
Звънях тази сутрин в Св. София, искат да си взема всчиките изследвания, които имам и да отида там, за да решели техните специалисти дали съм за секцио. Сгеа чакам развръзката - три лекарки казаха, че не е препоръчително нормално раждане - Генчева, Богословова и Димитрова. 2 от тях много уважавани специалистки, а Димитрова да кажем много-много-многоуважавана. И сега ще видим дали експеримента да раждам планово по пътека ще подейства, т.е. какъв ще е резултата.

# 256
  • София
Красе, моите искрени съболезнования!  Hug

Вени, много са ви хубави снимките. Ние имаме къща в Долна баня и ходим често в района. Всеки път минаваме покрай табела "Езерото" и досега не сме ходили. Следващия път обаче ще се разходим.

Татянка, моля те ми кажи впечатленията ти от вашето подобно на това (http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Themen- … -4-789-706-859-0/) колело! Ние засега се спираме на такова. Взехме и лятото от Варна колело, но тя няма сила да натисне педалите и много се ядсва, затова не го поглежда.

Аз днес съм си вкъщи. Трябват ми интернет и комп-р, а в работата нямам. Идеална причина, за да си остана вкъщи, нали?

# 257
Bon jour, mon ami!
Поздрави от френско. Потя се тук над една фреска клавиатура; Не сте много активни и успявам да ви следя. Париж май няма да мога да го видя на светло да направя някоя снимка, много работа и вечер скитам сама по улиците като Кари. Странно как съм се променила, първия път бях луд турист да разглеждам забележителности, втория изследвах кръчмите, а сега забелязам само детските плошадки, майките с деца. Не искам да ходя вече никъде без Владо и Симона;

Красе много прегръдки и искрени съболезнования

# 258
Ех Янче, изкефи ме с това "Костенуркова съм " Mr. Green
Пък може да направиш някоя снимка и на детска площадка Simple Smile всички иначе сме виждали айфеловата кула на снимка, ама детските им площадки не сме Wink

И по повод поръчката, какво ще кажете да се спрем на първия и третия сайт и да видим от къде колко голяма поръчка ще се събере и да преценяваме устройва ли ни или не. Аз лично съм фенка на leiselsbach - според мен там има голям избор и добри цени, другия сайт има голям избор на плеймобил, така че според мен тези двата ще са ни ок?

# 259
Здравейте  Hug Идвам само да кажа   bouquet и да знам до къде трябва да чета  Mr. Green

# 260
  • София
КрасеHug Hug Hug

Янче, няма начин, сменят се приоритетите  Wink

Валски след 1 ден ходене на ясла, пак се вписа в редиците на болните, през нощта вдигна 390 и почнаха едни реки от зелени сополи  Sick Сега пак цяла седмица ще си се гледаме вкъщи. Ако ще продължават нещата все така, направо не ми се мисли, как ще започна работа, кой ли работодател ще ме търпи да ходя в месеца по 2 дена и половина на работа  Sad

Ако някой е решил да купува нормално колело с помощни гуми, мога да препоръчам нашето http://vento-bike.free.bg/html/aaonee_aaeineiaae_12__0.html На Дино е, модела е за деца 2-4г., с постоянно зацепени педали е, т.е. като се въртят гумите, се въртят и педалите и децата по-лесно схващат какво да правят. Почти всички приятелчета на Вальо се научиха да карат на неговото колело. Само има един голям недостатък - доста по-скъпо е от останалите колелета за тази възраст.  ooooh!

Черепахова, видях го това лего-влакче на живо, някак въобще не ми отговори на представите - много дребни части, влакчето е доста малко и има само релси и нещо като перон; оплакаха се, че и двигателчето бързо е дало фира. Май за същите пари ще е по-добра инвестиция несглобяващ се влак с дистанционно- за таткото, и едно лего дупло за Симонетка-бонбонетка  Peace

# 261
Ние имаме стартовия сет на дупло влакчето, страхотно е, Кало много го харесва и доста се заиграва с него. Аз сега се замислям да му взема още релси ...

# 262
Ехо  Sunglasses

Ян4е, да поzдравиШ Париж от мен, последно ходих когато мъжът ми живя там  Crazy

Ренка, zа съжаление е така, Щом като тръгнат на ясла/градина/у4илиШе/университет  Mr. Green първо се раzболяват, но виж, и това Ще мине. Стискам палци бърzо да се справите със сополите  Hug

Аги, а ти самата как предпо4итаШ да раждаШ? Стискам палци и zа Тони  Praynig

За игра4ките по4вам по ред  Mr. Green
Рали, аz много ги харесвам теzи колелета. Първо бях скепти4на, но попитах мамите в немската тема и вси4ки ме посъветваха да й вzема такова, вси4ки бяха много доволни. И ние така  Grinning  Оба4е наШето е друго, на друга фирма. В Лайzелсбах zа съжаление имат само тоzи модел, и не zнам колко е добър  Confused Не zнам какво може да се о4аква zа таzи цена, не е висока а все пак става въпрос zа колело  Thinking  Но под4ертавам 4е нямам ли4ни наблюдения zа това колело, може да е много 4итаво  Peace Но във всеки слу4ай преценете дали няма да й е голямо. На Милена колелото е 37см и й е добре, а това е минимум 41см.
Ренка, съгласна съм zа влака, 4е нормалното Лего е оЩе прекалено дребно zа децата ни  Peace  Ян4е, като алтернатива можеШ да видиШ влак4ето на Дупло, дето го има Деси, или на Плеймобил http://www.spielzeug-world.de/playmobil-transport-verkehr-eisenbahn-c-81_91.html
Ина4е и аz виждам неЩата както Деси, май Ще се поръ4ва от Лайzелсбах и от сайта с Плеймобил  Wink

# 263
Аз съм съгласна за 2-та сайта.
Между другото такива колелета без педали има във Вис Виталис - Пловдив, с дървени и метални части, май бяха италиански - не помня. Много добре изглеждат и Младен много им се изкефи, но нашият син е кашкавален и дезориентиран като майка си и щеше да се пребие на първите 20 сантиметра още, та бързо ги разубедих.

Красе, съболезнования  Hug

Ренка, познати са ми тия чувства, на мен 2 месеца сблъскване наживо с всички видове сополи, диарии, повръщания и температури над 39 градуса ми дойдоха твърде много. Спрях го. Оттогава е хващал лека хрема на 2-3 пъти и това е. Еми така се живее. Но аз скоро няма да тръгна на работа, така че ми е широко около врата още... известно време.

# 264
  • Варна
Благодаря ви, момичета Hug
Ренка, и при мен все тоз проблем с боледуването. Тук са толерантни, ама като останах сама в офиса само с мъжете, не става да ме заместват. То има няма през седмица болен ooooh!
Николай се обзаведе с ангина, засега не е гнойна. Последваха врътки пак кой да го гледа, майка ми, баща му, аз пак не съм включена. Седя да се правя на примерна в офиса Sick Днес поне получих заплата, то дойде време за следващата Joy
Поне диваков не вдига Т, но диша странно, снощи ми изкара акъла. Направил заден ринит и се души направо.
Тази седмица ще ходим на хомеопат, щще се пробваме и там, дано закрепим положението с нашите безконечни боледувания.
Лека вечер, дами! Аз си чакам домочадието да ме вземе от работа.
п.п. мъжа ми не иска да идва с мен на депеш, а на мен мие мечта..бля

# 265
МОмичета, племенницата тази нощ е вдигнала Т 39, с разни неща сваля и има или 38 или 37, ама така е и днес
и се чудим - от зъб може ли да вдига 39? newsm78 Тя е на 1г 3м

# 266
  • софия
толкова висока Т от зъб не се вдига...направо на лекар да ходят...има много ангини в момента

# 267
Аги, аз също мисля, че вероятно е вирус, не зъб. Случвало ми се е няколко пъти така с Дани и Иво, мн висока температура за 2-3 дни и после - нищо. Няма хрема, няма кашлица, само 39 градуса, които с нищо не се смъкват. При тях ефералган - свещички действат донякъде, но не свалят темп. напълно. Най-добре е да види лекар, но ако е само температура и нищо друго, гърдите са чисити и гърлото не е червено, няма смисъл да се дава друго, освен температуропонижаващи и да се чака. 

# 268
Аги, има такъв вирус сега - висока Т и кашлица Sad
Яна в неделя 5 сутринта направи гърч за 2ри път и ...не искам да си припомням. Т й беше над 40 градуса. Пак бърза помощ, пак лекари. Ще пиша още по-натам.

Hug

# 269
  • 2 етажа над тавана
Добър вечер, момичета Hug

Ето че съм се настанила да драсна няколко реда поне, дано не ми прекъснат започнатото.

Красе, моите съболезнования Hug Пращам ти силна позитивна мисъл, дано вече излезете от сериала, в който сте влезли. Поне заплата си взела, все пак е нещо, макар и късно. Hug Heart Eyes

Янче, пожелавам ти страхотно прекарване и разузнаване на френските детски площадки и после да се отчетеш със снимков материал.

Вени, Езарото не изглежда зле, малко усойно ми сеструва, но си заслужава човек да го провери като че ли. Иначе - както винаги сте страхотни на снимките. Hug

Всички болнички ги целувам с лековита целувка и се надявам да оздравяват бързо Hug Heart Eyes (няма да изреждам имена - доста ми се видяха, а не ми се иска да пропусна някого)

Данче, душицо мила, стискам палци да си доволна от работата, да ти е здраво детенце и да ходи с желание на ясла, съжалявам, че не ти се обадих днес у вас, но просто такъв филм ме е завъртял и мен, че докаго се усетя и вече е станало късно да те притеснявам. Обещавам да си изкупя вината с биричка или нещо друго по твое желание Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Джинджър, стискам палци и за следващите изпити Praynig

Енви, добре завърнали се Hug

Маги вече си епри мен. Колкото й се радвам, толкова и не мога да повярвам колко вироглава и разглезена е станала. Crossing Arms Иначе говоренето й е като на голям човек, но пък си е с поведение на 2-3 годишно хлапе. И слава богу! Не ми се иска и в поведението си да прилича на улегнал човек, та затова и дивотиите й търпят някакво по-голямо търпение от моя страна. Вчера обаче, трябва да си призная, в момент на слабост, й плеснах шамар по бузата. Стократно съжалих след това. Но поводът за шамара беше, че тя ме ошамари мен и то съвсем преднамерено,  и аз , глупачката, в пристъпа на очудване , я пляснах обратно. Много ми е гузно заради тази ми постъпка. Tired
Още повече след днешния ден, когато на детската площадка се наслушах на такива нуща от устатан а 3 и половина-годишно дете адресирани към баща му, че чак мен ме хвана срам. Не мога да повярвам как възрастен човек ще остава без всякаква реакция когато собственото му дете го нарича тъпанар, простак, плъх, живеещ в скапана панелка и го заплашва, че ако не продължава да го люлее, като се приберт вкъщи ще го скъса от бой. Детето непрекъснато повтаряще тези неща, а бащата продължаваше да го люлее и люлее, на мен ми стана неудобно след около 20-тата минута и се изнесохме с Маги, която кротно и тихо стоеше на люлката и искаше да я люшкам лекичко, че да не паднела. На фона на тази 3-годишна кака Маги ми се стори ангелче и половина.
Иначе момата ми е здрава, станала е 12 и половина килограма, при положение, че я оставих на Велинград 9,800кг. Пораснала е и на височина. И косата й също е пораснала - е, не колкото ми се иска, но и това е добре.Подлагаме се сега на изследвания и се надявам другата седмица да тръгне на ясла. Утре ще ходя до градината да нося акта за раждане и ще питам как се движат нещата. Едно форумско палцестискане няма да е излишно Mr. Green Wink

И последно, че стана дълго - пак ще прегледам сайтовете за поръчките и до 2-3 дни ще съм решила окончателно какво искам.

Целувки на всички от Маги и мен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт