3D Studio MAX 3

• 25 908
  • 494
  •   1
Отговори
# 210
Добре е осветлението - прилича на привечер с тези цветове.
Тая гама 2.2 не я отбирам изобщо и не я ползвам.

# 211
Обаче е бледо като излезе от макса, трябва пост обработка ето с малко увеличен контраст как изглежда

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8866091

# 212
Ами аз бях пробвала този туториал с гамите, мисля че в страницата на аверсис го имаше и ми се стори, че с много по-малко настройки се получава добре, но пак не успях да докарам да изглежда както исках. Иначе с постобработката добре се е получило, единственото което е, че малко ми жълтее  Rolling Eyes

# 213
  • София
Вайлет, като качество са ти страхотни рендерите, единствено на първата кухня ми липсва контраст. Дори да е някакъв акцент само.

# 214
Ами аз бях пробвала този туториал с гамите, мисля че в страницата на аверсис го имаше и ми се стори, че с много по-малко настройки се получава добре, но пак не успях да докарам да изглежда както исках. Иначе с постобработката добре се е получило, единственото което е, че малко ми жълтее  Rolling Eyes

Да, с по - малко настройки е и много бързо рендва, жълто е щото слънцето е ниско и е като изгрев или залез, но незнам дали идеата да се оправя после в фотошоп Simple Smile

# 215
А бе почти винаги се налага пост обработка колкото и пирфиектен да е ренда  Mr. Green

# 216
Здравейте трябват ми сайтове с хубави луксозни офис мебели! Някои да има нещо предвид?   Thinking

# 217
3 D модели или искаш да си избереш модел мебел?

# 218
Искам нещо да ми просветне, да ми доиде някаква идея за едно дизайнерско ателие!

# 219
# 220
Имам един въпрос  newsm78 Може да ви се стори глупав,но ме извинете още съм съвсем в началото.Искам да попитам може ли да  вмъквам готови 3D модели?Примерно легло или стол или..... каквото и да е.И как става?  HugБлагодаря Ви предварително

# 221
Можеш.
1. трябва да имаш модел
2. File -> Merge

# 222
Можеш.
1. трябва да имаш модел
2. File -> Merge

Точно по този начин го правя,но ми изписва "File Open filed"  Sad
Дали е защото снимките са ми в JPG формат  Thinking

# 223
  • София
Можеш да мердженеш само максовски файл, jpeg разбира се не може.  Shocked Другият начин е през Asset browser, ако е по-стара версия модела.

# 224
С autodesk 3ds Max 8  съм  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт