3D Studio MAX 3

• 25 864
  • 494
  •   1
Отговори
# 345
Отдавна не съм показвала нищо Hug
Това е спалнята на апартамент от курортен комплекс.

# 346
  • Бургас
DZ нарочно ли са така тъмни рендерите? Леглото ми е сякаш е във въздуха и рамката на огледалото според мен би било по-добре ако е с цвета на останалите мебели.
Иначе за тип хотелско мебелите са си идеални. Peace

# 347
Просто са направени набързо  Mr. Green
Рамката на огледалото си е цвета на мебелите ,но не излезе нещо Crazy
Леглото е на крака ,който не се виждат от завивката Wink

# 348
Venni,честито ,желая ти много бъдещи професионални успехи и огромно удовлетворение от работата от тук нататък и нека буде по-скоро удоволствие Hug  bouquet

# 349
# 350
Весела Коледа!!!!!!!!  Hug

# 351
Леглото много близо до гардероба и или си оправи камерата или малко го дръпни щото така стаята изглежда относително свободна а леглото и гардеробчето забити в ъгъла.

# 352
 Grinning Така е трябва да го дръпна.

# 353
Здравейте искам да почна да си правя проект на банята ми вкъщи, но не знам точно как. Стените за да са с различни плочки ги нарязвате ли? И  как правите тези големите плочки които са съставени от  много малки по 2см на 2 см някъде?  Hug
И въобще всякакви съвети за направата на проект на баня в 3д Макс!  Blush

# 354
  • София
Ами...зависи. За плочки аз ползвам 2 варианта - единия правя плочката по размер, ситуирам я на правилното място и след това в Tool/Arrey /не мога да погледна в макса сега дали така се пишеше/, размножавам останалите плочки. Така по-лесно можеш да им сменяш цветните конфигурации, както ти хрумне.
Другият вариант е материалът на плочката да е Tile, и според големината на самата плочка оразмеряваш колко да ти е тайлинга в мап-а. Уф, така ми е трудно да го обясня, като не мога да го покажа.И после мърдаш гизмото на мапинг модификатора, докато ти се разположат правилно  Rolling Eyes Но така трябва да оразмериш предварително отделните цветови пояси, за да може да им сложиш различен мап.  Rolling Eyes
Ако някой има туториал да пусне.

# 355
Честита Нова Година!  Hug

# 356
Честито и от мен   bouquet

# 357
  • София
Честита Нова година!!!
Понеже отдавна не съм пускала нищо, ето два варианта на една и съща кухня:
http://picasaweb.google.bg/lh/photo/73-VzFiqaENP-jp_d_flAA?authk … p;feat=directlink
http://picasaweb.google.bg/lh/photo/5xTinU4cVLz-yY5VyMuEwA?authk … p;feat=directlink

# 358
ЕЕЕЕЕЕЕ Клеми страшни са! Много ми харесват и двата варианта но като че ли първия повече ме влече!  Плота какъв е? От Мдф ли е или ?

# 359
И на мен ми харесва повече вариантът с дървесния фладер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт