3D Studio MAX 3

• 25 878
  • 494
  •   1
Отговори
# 405
Декоративни мазилки,тапети и текстил видях че има в archsheiders vol1 i vol2 ,намерих ги като изписах това име и си ги изтеглих Simple SmileАко не се получи ще ти намеря линкче.
Аз не мога да намеря кьде беше отметката ,за да вигдам отначало рендера си ,а не да чакам 10мин за да видя пак черен рендер Rolling EyesАко някой се сеща ,моля помогнете Simple Smile

# 406
Ето някои неща от мен.Самоука съм във всяко отношение.
Да ви питам-как се теглят пустите библиотеки "Еди какво си" vol "еди кое си",защото аз изобщо не успях да си открия безплатно това,което ми трябваше.

# 407
http://rapidlibrary.com/index.php?q=archshaders    Аз не си ги записах то4но линковете кьдето аз ги изтеглих,но се надявам този да ти свьрши работа,вьпроса е там ,че аз сега като ги ползвам и не6то ми се крашва макса Някои знае ли защо? newsm78Моля помогнете ,дали е от самите шейдери baby_neutral baby_neutral

# 408
  • София
Момичета, утре ще постна няколко неща, ако ми остане време. Идейни проекти за магазин и заведение. Следващата седмица ще почина от макса, защото имам да правя рекламни табла на един архитект за конкурс, та ще поработя малко 2Д графична работа.  Simple Smile
Миоки, Вайлет, защо не показвате нищо?

# 409
# 410
Klemy,магазинът и интериорът са страхотни.Зеленото на магазина тематично ли е?
Искам да те питам ти като правиш табла за архитекта 3Dто не му ли правиш?

# 411
  • София
Тематично е.  Grinning
Ами не, първо, защото сградата е готова вече, проекта е от 2005г, второ няма и време за 3д, защото се сещат в последния момент... ooooh! Но иначе на новите му сгради, да.

# 412
Браво Клеми, магазина е супер!

# 413
Klemy, магазина кефи. Единственото което не ми харесва е нюанса на зеленото. Ако го направиш по-топло, ще ми хареса повече  Grinning

Аз нямам нищо за показване. Занимавам се с разни стари проекти и едно заведение, но не съм му правила аз 3д-тата, защото нямам време и за тях. В момента се прави апартамента с билярдната маса, надявам се да мога да покажа снимки началото на март  Mr. Green

# 414
Здравейте, момичета
Ще се радвам да ме приемете в темата.
До сега се занимавах само в свободното си време , но за жалост не е достатъчно. Моделирането вече го понаучих но визуализациите са ми много зле. ooooh!
В момента съм на етап материали,осветление и камери, но ударих на камък.От 3 дена търся свестен Render Vray ,но не мога да разбера къде е проблема.Ако някой може да ми помогне много ще се радвам.  bouquet
със 3ds Max 2009 съм

# 415
Здравейте!
Искам да питам има ли в макса бърз клавиш за преместване?
Това което се използва с ръчичката, долу в дясно,но да е от клавиатурата

И още един въпрос:
В прозореца който трябва да ми показва отгоре (топ),изглежда като перспектива,откъде да го оправя ,че ме дразни!
Благодаря!

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 15:29 от Veli_M

# 416
За преместване можеш да използваш скрол бутона като го натиснеш и влачиш където искаш.
А за прозореца отиди на него и натисни Т от клавиатурата за TOP.

# 417
Благодаря ти!
Опитвам се да изградя помещение,имам и конкретни размери от чертеж,въпроса ми е,
Правилно ли започвам като изграждам всяка стена от отделен бокс,оставям дупки със съответните размери за врати и прозорци
И после трябва да съединя тези стени по ъглите нали,и към пода?

# 418
Еми да както ти е най-лесно. Направи си стените цели и после си изрежи местата на вратите и прозорците, за по лесно.

# 419
А това със сглобяването на стените,незнам дали се изразявам правилно?

Общи условия

Активация на акаунт