3D Studio MAX 3

• 25 893
  • 494
  •   1
Отговори
# 285
Колко ти е дълбока кухнята Thinking

# 286
Ей я на тая спалня, направо ми взе здравето вече  Crazy

# 287
  • Бургас
еми взела ти е здравето,ама е станала супер Laughing.аз досега я гледах и няма нещо което да не ми хареса. плоскостите зад спалнята от какво са?

# 288
 Много хубаво си я решила с тези мебели под прозореца, само климатика как ще се свърже до там?

# 289
еми взела ти е здравето,ама е станала супер Laughing.аз досега я гледах и няма нещо което да не ми хареса. плоскостите зад спалнята от какво са?
Благодаря! Simple Smile
Плоскостите ще са МДФ или ПДЧ.

tiheri, климатикът - фирмата която ги поставя и клиентът са си избрали мястото. Не съм запозната точно как е поставен (вече би трябвало да са сложили карантиите), а от както взех размерите не съм ходила на обекта, та не мога да дам подробности.

# 290
Е значи те си знаят, няма проблем тогава, много приатна спалня!

# 291
Имам въпрос  newsm78
След като си прехвърлите аутокадски файл в макса как го правите да не изглежда така плоско ? newsm78
Назнам дали ме разбирате Blush

# 292
Аз не можах да те разбера. Обясни по-подробно от какво какво искаш да направиш.

# 293
Ами не знам как да го обясня.Значи примерно чертая един квадрат в аутокад.Т.е. това са само прави линии.Прехвърлям го в макса, но изглежда като лист хартия.Как да го направя обемно,като 3Д,защото иначе изглежда на 2Д  newsm78 Чак и аз се обърках Wink

# 294
За да изглежда обемно имаш предвид да стане куб или да е лист ?
И в двата случая може да го направиш с "extrude" така да създадеш необходимата височина и да го вкараш в макса, или другия вариант е направо да си начертаеш триизмерната форма от "box" - ако става въпрос за проста форма... незнам дали ме разбра Simple Smile
Но за да използваш "extrude", трябва формата да е създадена от затворени линии, тоест или от правоъгълник или от полилиния, иначе няма да стане. Успех!

# 295
Ето и един ергенски вариант на апратмента Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317391

# 296
tiheri, zzlatii  Simple Smile браво, на мен ми харесват визуализациите.

# 297
nas,  не искам да звуча грубо, но това са основни познания по моделиране. Не разбирам също защо е нужно да чертаеш в кад квадрат който да правиш в макса куб - или направи куб в кад и го вкарай в макс, или направо в макс (което е по-удачния вариант).
Би ли обяснила целта на това упражнение което искаш да направиш - мисля, че така ще е по-лесно да се разбере какво имаш предвид.

# 298
Дадох просто за пример квадрата.Знам ,че мога да си го направя в макса.Както и да е немога да го обясня,ще се помъча още малко ,че да видим дали ще стане. newsm78

# 299
Искаш 2д да го начертаеш в аутокад и да стане 3д в макса .Или чертаеш3д в аутото и не става 3д в макса.Обясни Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт