Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общото мнение за телевизионния сериал "Time Slip Dr. Jin"?
Каква е информацията за превода на сериала „Time Slip Dr. Jin“?
Какво е мнението на някого за сериала "Посейдон" и къде мога да го намеря с български субтитри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общото мнение за телевизионния сериал "Time Slip Dr. Jin"?
Time Slip Dr. Jin е сериал в начален етап, който представя главните герои и загатва бъдещите взаимоотношения. Мненията за него са разнообразни, като някои хора смятат, че може да се хареса на тези, които харесват медицински теми с елементи на фантастика и пътуване във времето. Потребителите споделят, че сериалът ги завладява със своя сюжет, който включва трепанация на черепа в домашни условия и различни медицински случаи. Те изразяват интерес и възхищение към главния герой, който разбира и лекува от всичко, от неврохирургия до венерически болести. Въпреки това форумът изразява недоволство от развитието на сюжета в сериала, като потребителите предпочитат съвременни сюжети пред исторически и изразяват негативно отношение към определени герои и сюжетни елементи.
-
Каква е информацията за превода на сериала „Time Slip Dr. Jin“?
-
Какво е мнението на някого за сериала "Посейдон" и къде мога да го намеря с български субтитри?
-
Какво е мнението на хората за телевизионния сериал „Oh! My Lady“?
-
Какво е мнението на някого за сериала „Princess Ja Myung“?

Може и да е тринайста, но пък си имаме кой да ни пази от фатални помисли

мен

преди да стане Дам Дук 

-омно и аз тук.
тез корейци да хванат да пишат герои с имена като за нас. Голям зор ми е гледането на Фантом. Ако искам да съм много на вътре в действието ще трябва да
а съм мързел все пак, то не са имената на полицаите, на престъпниците, на замесените ....
. И нон стоп се казват имена в 3 л. ед.ч. Зрителя ще се зомбира от следене и чудене при поредното име на екрана "тоз пък кой беше?"
.
да имам за по-дълго,но дефакто удължавам агонията и влача последици и от двата.Лоша работа.Вино и тронове,тронове и вино.

.