Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 666
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
  • MJF
Хо, хо кибер отдела от Фантом ряпа да яде. Тук скоростно поправяте компютърни проблеми.  newsm10
Да споделя ,че Фантом и с новите 2 серии остава на началната висота. Героя на Kwak Do-Won e задължителния ми в кор. заглавие трън в очите. Гледам го и от време на време си  Thinking " такъв човек и на врага си не пожелавам за колега" - крайно некомпетентен за длъжността си и нон стоп пречкаш се на останалите.

# 16
Tuon, ето го моят емотикон за корейските продукции и начина, по-който ми действат - smile3544 . Приятно ме изненада. След knit си харесах именно него.

Да се запиша и аз след драмата, която изживях с Италия преди малко в новата тема, за която благодаря на 2в1.

Гледам отново Юта Тамамори в едно кулинарно предаване, което е стартирало тези дни в Япония. За радост не бе принуден да яде лук. Замислям се дори дали да не ги опиша всички Джонита, които напоследък видях да се изявяват в кухнята. Рьоске Ямада също го гледах в едно друго предаване, Кота Ябу, Юта (Тайске Фуджигая предстои след две седмици) и ми се насъбра доста материал, който май ще опиша за лично удоволствие. Интересни ястия и техники на приготвяне видях, а това си струва да се опише. Имам електронна кулинарна книга, която преди години си направих и събирам всичките си готварски рецепти, а сега идва ред и на Джонитата.

В училище бях 13-ти номер, с 13-ти номер на гърба играе и любимият ми футболист. На мен числото 13 винаги ми е носело щастие, напук на всички "вярвания".

Естествено не мога да не се отчета и с някой японец. Дозите с него всеки ден трябва да се взимат внимателно, защото пристрастяването е гарантирано. Имам право, нали, dovede?

Скрит текст:

П.П. "Италия" става все по-италиански сериал. Освен, че героинята е родена в Милано, името й е "Италия", живяла е в Италия (Милано), обличат героя на Kim Ki Bum в италиански костюми, след изгледан и 6-ти епизод - не пият соджу, а италианско вино. Корейски сериал с италиански привкус, а аз доволна от видяното. Радостно е за мен, че отношенията на главните герои са напълно нормални. Никой не крещи, никой не се държи глупаво, чудо на чудесата в корейски сериал. Мир и разбирателство, комични ситуации и удоволствие за мен от тези излъчени и изгледани до тук 6-ет епизода. Много е жалко, че преводът се бави толкова много.

# 17
  • DE
Добро утро дами,  петък еnewsm51. Днес ще ви пусна две страхотни момичета, ей така за разнообразие

но няма как да минем и без много прекрасни момчета
http://www.dailymotion.com/video/xrjhib_2pm-2am-oneday-one-day-mv_music#from=embediframe[/video]
Весел и успешен ден  love001

# 18
Tuon, ето го моят емотикон за корейските продукции и начина, по-който ми действат - smile3544 .
Добре,добре.За момент си помислих,че ще посегнеш на този -  Sick
Добро утро.

# 19
Четох и разгледах сайта на GTO: Great Teacher Onizuka (2012), римейка на дорамата с Такаши Соримачи от 1998 г., която японците ще стартират на 3 юли. "Малката градинарка" е в ролята на ... учителка. smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Юки Ямада - ученик, Шинтаро Моримото също и с нова прическа с вид на послушен и внимателен ученолюбив младеж, да не повярваш. Кое име обаче ме изненада в каста на този римейк - Нобуюки Сузуки. С Нобуюки се запознах наскоро, той няма все още участия в кой знае какви продукции, но го гледах в смея да твърдя най-нелепата продукция посветена на бейзболната игра от японците, излязла преди два месеца - Akko to Bokura ga Ikita Natsu (2012) (описах я в темата на Томо Янагишита). Ето как изглежда Нобуюки Сузуки.
"Ще влизам в клас" в римейка на GTO заради ученици като него и Юки, а ще хвърлям хартийки и тебешир по "учителката". Видях и Юске Ямамото, той ще е в ролята на Наохито Фуджики от първата версия, т.е в ролята на приятел на главния герой, полицай, който обича да гледа филмчета за възрастни. Юске изглеждаше "невероятно" на снимката. Шапката на една страна, с поглед като на дилър на бонбони тип "Лукчета", но все пак "служител на закона". Шоши-сан тъкмо го хареса много в Mou Ichido Kimi ni, Propose, но няма да я пускаме и на GTO (2012), пародията се очаква да е огромна.

За freedoms и Шоши-сан, която гледа в момента Concerto (1996)... Реклама, която пуснаха вчера в Япония.

木村拓哉 - ハウス  … ;ンド

Довечера при мен "Вечер с Дори Сакурада". Японците качиха новият му филм Ousama Game (2011), който излезе на 17 декември и ще се гледа задължително.

# 20
  • София
rossonera, рекламата е много готина, посмях се малко с нея, а моя японски любимец  Wink,    както винаги е страхотен, в Concerto - също  Kissing Heart! И малко  негови снимки  Laughing.

Скрит текст:

GTO: Great Teacher Onizuka (2012), римейка ще го гледам, независимо от"градинарката", тъй като и оригиналът много ми хареса  Peace.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 12:40 от freedoms

# 21
Здравейте, нали бях позачезнала и сега да се отчета подобаващо за петъка.  newsm62
Аз нали съм на фентъзи вълна, а от там и на старата ми любов по дългокоси мъже с мечове... ще пусна малко снимки от филмчетата, които разглеждах.
Първо един тайванец, а покрай него и един китаец.
Заинтригувана съм от един китайски сериал, който за жалост няма англ. суб. (една преводаческа група е започнала работа по него, но от доста време не е мърдал прогреса Sad ) Ако сте отворили линка сигурно забелязахте една доста позната личност

Скрит текст:

Коя жена би му устояла...

Скрит текст:

Не мога да не отбележа моя нов любимец Mickey He със страхотната усмивка:

Скрит текст:

И тъй като доста хора тук гледат японско искам да попитам някой гледал ли е филмът Aragami, защото ми се тегли много бавно. Търся мнение защото, първо че е фентъзи и ме заинтригува описанието и второ участват ето тези двама симпатяги:

Kato Masaya
Скрит текст:

и Takao Osawa
Скрит текст:

И двамата са ми напълно непознати актьори, но във филма са дългокос самурай и демон...

# 22
  • Пловдив
2в1,   love001   smile3525.

Да се запиша и аз в новата 13-та тема Grinning. Днес имах други вълнения покрай завършването на ученичката, но темичката не мога да подмина Wink.

rossonera, имаш право и още как. Много трябва да се внимава с Тайске, много. Такива изненади прави това момче, че...

Ах, ама все едни хубави снимчици му публикуваш  Heart Eyes.

Чета, нов клас се оформя, с нови ученици. И нова японска "звезда" виждам, че си представила тук, но едва ли ще захвана да гледам сериала в движение, колкото и примамки да има. Като приключи, може да го прегледам.

Точно щях да пиша, че петъчната активност е много слаба и didkapan ме опроверга  Laughing.

# 23
didkapan, #Shocked
ти ,ти, ти  с твойто "заинтригувах се от един  китайски сериал" ми навличаш само "неприятности". Laughing
Просто прочетох,че няма букви и не отворих линка.
Обаче тази песничка направо ми влезна под кожата и буквално в телефона. От предишното ти заинтригуване - The Holy Pearl

Сериала започва с нея и първи епизод го връщах и връщах да започва отначало, докато се усетя,че ще ми е полесно да си я намеря в you tube Grinning

# 24
didkapan, #Shocked
ти ,ти, ти  с твойто "заинтригувах се от един  китайски сериал" ми навличаш само "неприятности". Laughing
Joy Joy Joy Аз съм заинтригувана и от още няколко, но ще ги пускам на порции, за да не настава хаос.  newsm53

# 25
Привет на всички  Hug

Да се разпиша и аз малко, самураят с най-много фенки тук(dovede, за твоя човек говоря) Ямапи ще участва в аниме.  Интересно ми е как ще го нарисуват, Гакт не беше крайно зле в Final Fantasy   Laughing  
Ще снимат и филм по драмата  Yokai Ningen Bem с Каменаши, която така и не изгледах. Тя и онази  с вампира са  ми в графа "не гледай!"

И понеже е петък, едно амюзче от мен
Скрит текст:

Ама не е ли роден за момиче  Joy

rossonera, позна ли второто дете тук?

# 26
Здравейте момичета, отдавна не съм споделяла мнение от изгледаните сериали. След вълната Lee Min Ho (който все още успява да се задържи в моята топ класация), изгледах Secret Garden и наистина останах доволна - актьори, игра, сюжетна линия.. . Наскоро обаче попаднах на сериала Oh! My Lady и отново останах потресена от чара и играта на главния герой Simple Smile Говоря за http://1.bp.blogspot.com/_Oqd10YXDT5Y/TVCZST8SSLI/AAAAAAAAAJU/P_ … 0/siwon421hp3.jpg ... Наистина е сладур, нали Simple Smile С него изгледах и една тайванска продукция (да не повярваш Simple Smile ). Сега искам да гледам Посейдон, но не мога да го намеря с бг субтитри. Намерих го с английски, но каеството е наистина много лошо... дали бихте могли да ми помогнете и да искажете някакво мнение ако сте го гледали.

П.С. Бяхте прави- няма да си остана само с един любимец Simple Smile 

# 27
PSV, "Посейдон" не е преведен на бг. Как си с руския? Защото при руснаците е преведен - Poseidon, но за тях ти трябва регистрация, за да го изтеглиш. Но пък, ако си си изтеглила сериите, можеш да изтеглиш само руските субтитри от тук. Сериалчето не е шедьовър, но става за едно гледане. Ако не за друго, то поне заради актьорското присъствие Wink.

................. Намерих го с английски, но каеството е наистина много лошо...

Качеството на картината или на субтитрите е лошо?

# 28
В Ousama Game (2011) с Дори Сакурада и след Koizora с Харума Миура изживях втората си

Скрит текст:
екранна-смърт

на член на агенция Amuse. Не се задълба в драмата, но стана ясно на финал. С лицето Ш.У. все още нямам "тази чест" и се надявам скоро да не ме удостоят с нея след като разбрах, че Double Sky всъщност не завършва трагично.

Събота е и е време за Ougon Densetsu. Епизод пореден с Юта Тамамори и какво видях аз.

Как да "уловим" вечерята си или Приключенията на Юта Тамамори - част 3

Както споменах и миналата седмица на Юта в това издание на Ougon Densetsu му предстоеше изживяване в стил "Сървайвър". Изведоха го извън апартамента, нямаше глави лук за него, а сам трябваше сега да улови вечерята си. Въоръжен с шнорхел и маска, както и с малък тризъбец (като истински Нептун и властелин на моретата) той трябваше да улови риба, за да вечеря. В ледено студените води започна морското приключение на Юта. Кадрите, в които го даваха как зъзне, как примира от студ - култови. Но отново доказа, че няма невъзможни неща за него. Лукът вече не го плаши, а доказа, че и с ловенето на риба може да се справи страхотно. Улови четири най-различни по вид и размери. Изпече ги, свари си порция ориз, която този път изгори, но въпреки че оризът хрупаше си похапна с огромно удоволствие. Спа на открито, това бе и условието, край огъня и бе много доволен. Събираше сили за следващото си приключение, което отново включваше риболов в студените води. Уловът на другия ден бе богат - цял октопод. За първи път видях и аз как се приготвя октопод "на открито". Интересна японска технология в стил "Kis My Ft2". Записах си я. Сготви го на яхния. Свари си отново порция с ориз, този път бе много прецизен и не го загори и си похапна отново с огромно удоволствие. Приключенията му ще продължат и следващата седмица, отново в стил "Оцеляване сред природата", но връщане към скромния му апартамент отново със своята раничка с монетите йени, които описах в епизод 2, отиде и си напазари 5 кг. ... Лук. Очевидно шедьоврите му от лук и с лук, ще продължат отново. Напълни си доволно хладилника с главите лук и пое към следващото си предизвикателство.

Отново много интересен и забавен Юта Тамамори, а гост в студиото на предаването този път бе... Кента Киритани. Почитателката му тук да не припада.

Смях се и съчувствах на Юта, гледайки го как примира от студ във водата, как му посиняха устните и едва говореше, но въпреки това се справи и улови вечерята си.

# 29
  • MJF
Concerto изгледан. Само адмирации  yes. Допадна ми много стила като цяло на сценария-снимането. Тримата главни актьори чудесна игра.
Скрит текст:
Допадна ми този отворен край. Заглавието си има от една страна достойнствата на японска human drama но не така дълбоко/цялостно са създадени и застъпени отделните образите. Фокуса е малко по-друг. Masakazu Tamura съм го гледала в киното но на тв май за първи път.
Оставам на вълна японска тв класика с Aishiteiru to Ittekure от 1995.

Браво на Юта Тамамори. Бих замръзнала преди да съм прегладняла при тези условия. А ако трябва и да ловя рибка , ще си умра от глад.
"Малката градинарка" продължава за общ ужас с кариерата си  разбирам. Ще имат работа мишоците ви  Mr. Green.

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 14:52 от 6o6ul4o

Общи условия

Активация на акаунт