Юлчетата вече крачат и все за нещо плачат

• 10 395
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
Ето и малко снимки на Екатерина. Бяхме на море за 3 дни и повечето снимки са от там.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175253&pid=8111876

# 241
Пфуу, Бубчо пак е с хрема и не мога да го приспя 2 часа вече... Тая нощ нема да се спи май  Sad

Ели, термометърът ни е Тефал, от Техномаркет го взехме, струваше 100 лв преди няколко месеца  Peace

# 242
Кати, как е Давидче? Явно за съжаление не просто карате вирус, ами го и карате тежко. Бързо да се оправя сладурко и скоро пак да щурее на воля  Hug
Същото се отнася и за Сашко на Зорето, Вероника, Коки, Ради и Ники, и всички останали болни мъничета  Praynig
Биме, ама Кати не просто е порастнала на височина, но и си изглежда по-голямо дете. Все едно гледах 3-годишна мадама. Голяма ти е красавица (пу-пу)
Бути, да ти е жив и здрав мъжа. Къси рейсове (ако така се води в корабоплаването) и високи доходи му желая! И най-важното - да го обичат всички в къщи и той със същото да им отвръща   bouquet
Аз днес ходих на курс по фотография и се чувствам много освежена като отделих няколко часа за хобито си. Малкия изобщо не беше разбрал, че ме няма, щото с баба му бая си е поиграл. Пък и тя много му угажда жената. Малко я пошашнал, че си поръчвал какво да яде. Редил 3 манджи едновременно и си хапвал по лъжичка от всяко, като не давал баба му да му разваля порядъка, който си е избрал...  hahaha
Хайде да лягам, че утре ме чака санитарен полуден  Mr. Green

# 243
  • sf
пльос!
Рени какво стана всъщност с изследванията на Илко? Добре ли е?
Снощи ходихме до педито и днес пуснахме  изследванията за ясла. Като станат готови и заминава.
С мъжо сме във война, нещо ми е много изнервено напоследък.
А Кико има нов номвер- качва се на леглата и скача оттам, без да го интересува,че няма кой да го хване  ooooh! засега няма особени поражения, но ми настръхва косата

# 244
  • София
кати, има на хумана едни прахчета, може би си ги виждала, електролити пише на тях- дават се когато бебешока е с дрисък или повръщане за да не се обезводни ,  вместо вода. имат бананов вкус и са много приятни, за разлика от продаваните соли, които са и солени на вкус на всичкото отгоре. едно прахче се разтваря в 25-260 мл вода и може да си го пие цял ден. в добавка и лечебната каша, която става и на мляко хумана предполагам че ако ги пие ще му помогне да се оправи по-скоро Praynig

Благодаря, не знаех за тези прахчета - ама и чак сега чета, то такова чудо вчера, докато го преобуя се подрискал пак, през 1 - 3 минути, горкото му дупе алено стана и не е истина как го боли горкичкото (за което е виновна тъпата му майка, ама... #Cussing out да се ...  ... у тъпата глава проста... и спирам до тук, че минавам на коларски диалект... Simple Smile

Dundurela, взех го и на сироп, и на ампули тоз на-ев цитрат, благодаря ти, ама още не съм му дала... Той повече дриска, от колкото да повръща... да го видим днес как ще е, за сега подозрително се гуши...  Confused

За зачервено гърло освен чайчета не се сещам... небет-шекер май може да се дава на деца - ама на нея как, тя няма да го смуче... може би в чая?

Ива&СиЕ, децата падат - какво да се прави, част от порасването е. Ако не са сериозни падания, не се шашкай, пази си нервите, че никога не се знае кога и за какво ще ти дотрябват.

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 09:29 от katiABV

# 245
ДОбро утро!
Дано се оправят болните по-скоро  Hug
бима,много е сладка Екатерина,с толкова коса прили4а на по4ти 2 годи6но дете Simple Smile
За ината понякога си мисля,4е няма по-голям инат от МАрти.Напоследък даже ми се тръ6ка,опитва се да се бие и да хапе и не знам какво да го правя.В къ6ти ми прави на пук,даже бе6е съборил принтера,катери се по стола на компа и какво ли о6те не.
Ина4е в4ера в Южния парк ходихме и си изкарахме супер,няма6е много хора,той спа 2 4аса ,аз си по4етох списание и малко лекции ,е вярно,4е ни хвана яко задръстване в 6 и не6то,ама какво да се прави .

Приятен и слън4ев ден на вси4ки !  Peace

# 246
  • София
зоре, мерси за инфото,  Peace ще го потърся определено, понеже така не може да продължаваме, недай Боже вдигне Т аз няма да знам и колко е ooooh!
кати, нищо че само дриска, то коки като дрискаше му ги взех и определено вършат работа, дано и при давидче стане така. за аленото дупе при разстройството имазола много помогна. хумата дето ми я каза я купих но още не съм я отворила, тя ми беше резервен вариант Peace
ренка мерси мила, ама кокито пу пу да кажа ми е здравичък, само кашля още но засега е ок на яслата, да чукам на дърво Praynig
вики, леле, парашутист голЕм се извъди кико а?  Laughing сам ода си пази главата, че ooooh!
бима, екатерина е много чаровна, а да не говорим колко й отива на мама нощницата ли е или потника, не разбрах от снимката, ама е много сладка Grinning

# 247
Привет и от нас!
Отдавна не съм писала, а после и докато прочета пропуснатото... та сега използвам, че мъжо е оставил лаптопа в къщи, докато е на семинар и се включвам Simple Smile
Коцето вече повече от седмица влачи хрема и подкашля, слава богу чисти са му гърдичките, ама с тия сополи е голяма мъка. Три вида капки сменихме, сиропчета пие, сега вече е само с промивка с Нисита, ама проклетата кашлица още го тормози. Гадно вирусясало време. Мъжо също е болен и използва това за оправдание да не се доближава до детето, та по цяло денонощие си се занимавам само аз с него.
Освен това откакто е с тази хрема, дечко нещо си смени режима и започна да спи пак преди обяд, някой път спи по три часа и така си взима съня за деня, а друг път спи на два пъти. Това изключително ме обърква, защото не мога да си планирам деня - ето сега човека, отказа закуската, разрева се и аз си го сложих в кошарата - промърца още малко и заспа - при всички положения изпускаме кухнята Confused
Та като говорим за болести, Дундурела, да ти препоръчам сиропче, подходящо и за гърло и за кашлица - Фитолор - съдържа екстракт от бяла ружа и лайка. Сладко е на вкус, така че детенце ще го приема без да се мръщи, а и нашите педиатри си го препоръчват да се ползва без притеснения.
Кати, стискам палци Давидче бързо да се оправя Praynig
Бързо оправяне и на останалите сополивчета, че наистина е много неприятно.
Бима, голяма красавица е станала твоята мома Grinning

Толкова за сега. Отивам да посвърша някоя домакинска работа, докато спи човечето. Пък после ще видя какво ще го правя.
Уж обещаваха синоптиците хубаво време, а тук се е смрачило някакво такова. По дяволите, трябва да се ориентирам вече към зимните покупки. Не знам какво се мотам още...

# 248
Ето така най-обичам. Бяхме навън, разходихме се и заспахме в количката близо до вкъщи. Сега поне 2 часа ще има спокойствие.
Ели да на мама потника. Тогава го взе и щеше да се удуши докато не й го облякох. Голяма маймунка е и се чуди какво да прави, за да й се посмее малко човек. Приятен ден от нас

# 249
  • София
Oх, изчетох най-накрая!
Дано да оздравяват бързо всички болни!
Рени, какво стана със запушванията? И аз току си помисля, че нямам много кърма, и ако не кърмя цял ден едната ми гърда се втвърдява и ме боли.
И все се каня да те питам и аз какво стана с анемията на Илко. А, и да ти кажа, че ми донесоха Sony Cybershot W300, ама още не съм имала възможност да правя много снимки да видя как е.

Съвсем случайно купих на Кая миналата седмица яке от Хиполенд на някаква май българска марка - Кара, мисля, че я бяхте коментирали във форума, хареса ми много, само дето ципчето е високо и без парче плат отгоре и ще й дразни сигурно врата, но ще слагам шал. Бяхте писали май, че и грейки сте взели на тази фирма - откъде?

За ината да кажа, че Кая крещи и трепери, като не става както я иска. И аз се чудя как да се справям, ще видим. Исках темпераментно дете, ама малко понякога вповечко темперамент проявява лъвчето малко. Ама аз уж съм голям лъв, ще се борим...

# 250
  • София
галена, при нас в 3 поне магазина има доста хубави грейки на прилични цени. слатина, магазин детски сват, магазин пинокио и един магазин в бившия супер на пазара на слатина, както и на базар мания, който е отсреща през булеварда Peace доколкото помня са все на Бг фирми, както и нашето и съм доволна, но трябва да се разгледа разбира се Peace

бима, сладуранка е тя  Grinning

# 251
  • София
И ние с Ири да се запишем в графата на болните.  Tired
От няколко дни и двете сме с хрема, но нищо друго. Вчера обаче дядо й случайно напипа подут лимфен възел на вратлето и днес педито изписа АБ - Оспексин. Било й червено гърлото и при наличието на подут лимфен възел винаги се изписвало, защото било признак на инфекция. Чудех се дали да не отидем при Масларски да я види, но като чета из нета, това си е практиката - АБ. Та няма къде да ходим, ще го пие, дано да иска само.  
После ще се включа по останалите теми, че ме е яд и ми е тъпо.  Crossing Arms А това чудо го лепнахме от градинката.  Close

# 252
  • София
герко, много съжалявам за всички болни у вас, особено за ирито Rolling Eyes оспексин и аз съм пила преди, доколкото помня едни големи бели хапове които добре че се разттваряха във вода че иначе никога нямаше да мога да ги изпия. пожелавам ви скорошно оздравяване Praynig Heart Eyes Hug

# 253
Ох,аз да ви кажа,4е онзи ден бях на пазара на Слатина и е доста по-скъпо от Герена и Х.Димитър.Грейките в Слатина бяха по 50-60-70лв, а аз взех за 37 и то съ6тата.Явно наема там е по-скъп не знам.

# 254
  • София
Ох,аз да ви кажа,4е онзи ден бях на пазара на Слатина и е доста по-скъпо от Герена и Х.Димитър.Грейките в Слатина бяха по 50-60-70лв, а аз взех за 37 и то съ6тата.Явно наема там е по-скъп не знам.
ее, това къде го видя  Shocked Shocked Shocked- нашата е от слатина и я купих грейка+яке за 35 лева.

Общи условия

Активация на акаунт