Юлчетата вече крачат и все за нещо плачат

• 10 390
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
Ми там на самия пазар дето са си отделни магазини.Има два май-детски магазина и си излязох просто.

А някой 6те ми каже ли тези буту6ки на ессо колко струват,моля!

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 14:38 от bubulechkata

# 256
  • София
Ми там на самия пазар дето са си отделни магазини.Има два май-детски магазина и си излязох просто.

А някой 6те ми каже ли тези буту6ки на ессо колко струват,моля!

марти беше писала, ама сега срам и аз забравих, марти не ме стрляй, 100 лева ли бяха не помня Blush Blush Blush виж малко по-назад

а за грейките- явно си била на мания базара, но срещшу него е това за което говоря принципно- магазин детски свят и там цените не са такива. в кидс мания-та е по-скъпо защото там дрехите са внос или на някаква известна марка на ишлеме Peace

# 257
Ясно.Зна4и не съм попаднала на то4ното място Simple Smile .Аз ходих до факултета ми и така ре6их да проверя.Друг път 6те знам,мерси за инфото.

# 258
  • София,
Ужас - наистина има много болни дечица. И при нас почти всички деца са със яки сополи, както казват майките им. Аз даже се чудя, че нали вси гледам да я пазя, та като се видим и хич не я вадя от количката мойта, че тъкмо я оправих и да не лепнем нещо пак. А иначе гърлото и е червено от рев и е предрезгавяла.
Елче благодаря за инфото за сиропчето, ще го взема да го пробваме, тя вече се пооправи де. Не е кашляла, но аз ще го взема. Вчера и давах дактарин - първия път го изпи ама втория път го повърна, заедно с яденето от преди няколко часа и повече не и дадох.

Кати а как е ДАвидче, по добре ли е? Дано скоро се оправите, много е неприятно! Thinking
Герка и на вас бързо оздравяване, а само да ти кажа нещо, ако не сте го пили този антибиотик следи я Ири дали няма да избие, че много деца проявяват алергия към него, иначе е хубав и действа бързо.
По въпроса с ината, какво да кажа моята уж е кротка, ама и тя започна да се тръшка и да реве ако не и се даде това което иска!

# 259
  • София
Черната станция да каже: 140 лв. са обувките на ессо. Така съм запомнила де.
Дунди, хм, и този ли, бе човек. Ще следя, тя се изрината така от един Суметролим на 6 м. А Вероничка хич не я води в близост до такива деца. И аз това гледах, че все им забърсват майки носовете и ето ти резултат и при нас.

Кати, дано Давидче да се оправи, горкото.  Sad Обаче пак да кажа, по принцип не се дава Глюкоза при разстройство, защото може да стане още по-силно разстройството и да се обезводни детето.

# 260
Здравейте.
 И Ади е сополива и не може да диша, спи неспокойно. Не мога да разбера дали е вирус или е настинала, но явно носа и е слабото място.
Да оздравяват всички болнички мъници и големи.
 Буути ЧРД на мъжа ти, много да ви обича и уважава   bouquet
И аз да почерпя , че днес мама има РД, да ми е жива и здрава.

# 261
  • София
леле ква съм патка пак-
бути ЧРД на мъж ти и от мен! bouquet
Танче да ти е жива и здрава мама! bouquet

герко, мерси за цената, аз съм запомнила 100 лева де, нищо "близо" съм  Laughing

бубулече, няма проблем разбира се. аз този кидс мания го харесвам много и като се опаричим отвреме-навреме отивам и бухам сума ти пари, дет се вика за нищо, обаче има такива сладурски дрехи че не мога да се сдръжа. купих му оттам много готин анцунг на зара за 30 лева наскоро и не помня какво беше още, но си заслужаваше де.  Blush

# 262
Танче, честито на майка ти   bouquet Жива здрава и много щастлива майка и баба да е. Пък и да я зарадвате с внук  Mr. Green
Гери, съжалявам за вас с Ири! Дано бързо се оправите и не изривате от тъпия антибиотик. Аз да си кажа, че излизам само с две майки в квартала, които са много съвестни и ако им са болни децата предупреждават. Обикновено ако сме близо до други деца проверяваме дали нямат сополи и т.н. Само дето вчера докато взема детска кухня две моми красиви със сополи до пъповете ми бяха налазили дребния. Та се надявам да не е прихванал нищо.
За цените на ессо - да 140 лв бяха ботушките.
А за анемията на Или трябва тези дни да пускам контролни изследвания, че минаха 3 месеца на желязо. Като излезнат резултатите ще пиша.
Галена, честит апарат и на фокус както се казва  Grinning Запушването си го оправи този, който си го направи  Mr. Green Няколко дни цедях едната гърда, а запушената я давах да изсуче здраво. Помпата не помогна, а и цедене от моя страна също, защото беше високо запушването.
Ели, знам че Коки е по-добре, но нали написа, че акал не твърдо не и течно, та да си пожелая съвсем оздравяването  Hug
Изчезвам, че ме чака още чистене.

# 263
  • София,
ДА ГЕрка този антибиотик е, моят син е алергичен към него и всички от неговата група, два пъти се е изривал и то яко. А познавам и много други дечица, а Суметролинът си е Бисептол, той също води до алергични реакции.
Renie78, то и аз така излизам си по принцип с една две приятелки и те винаги ме предупреждават и всъщност не излизаме заедно, когато са болни.
Но днес една майка ми направи много лошо впечатление. Вероника си стои в количката и ние пием кафе на едно кафенце тук в Ст. град и тя идва, настанява се до нас, пита ме как сме, че била разбрала че вчера сме ходили до поликлиниката. Аз и казвам, че сме добре, че нямаме сополи и много трябва да се пазим, а тя в същото време изважда нейният дребосък от количката и го навира във Вероника, едва ли не го настани в количката, а в същото време обяснява на моята приятелка, че и те много кашляли и имали страшно много сополи и че снощи го мазала с мед през нощта, та да го загрее. Чесно да Ви кажа направо ми призля. Веднага я дръпнах моята извадих я от количката и пообиколихме съседните лакви и магазинчета уж да се разходим и добре, че заваля дъжд, та я набутах пак в количката и и сложих отпред дъждобрана.
По принцип гадно е когато не познаваш никого и си сам, но и когато познаваш много хора не е хубаво, защото пък навън не можеш да ги подминеш Sick.
Танче да ти е жива и здрава МАма!  bouquet
Бути твоя мъж много да те слуша Mr. Green

# 264
Мерси за цената на боту6ките.Много ми се струват и 6те се разминем май с КиК,ина4е се влюбих в тях,ама 6те трябва да обера магазина Simple Smile
4РД на мъжа на буути,да те слу6а и да те радва много   bouquet
дундурела,и аз много мразя такива майки,които не им пука и си завират болните деца при здравите,ама вси4ко е въпрос на възпитание  Naughty

# 265
  • София
Никакъв респект нямат тези двамата Радослав и Николай от мен  Twisted Evil за 1,3ч ме направиха сама да си говоря.Единия се катери в единия край другия в другия и се хилят ехидно.За капак Н. остави да се излее от устата му последната лъжица данонино и като завършек каза мощно БЪРРРРРР.

# 266
Иве  Hug Да са ти живи и здрави  Heart Eyes
Поне Марк те слуша  Peace

# 267
  • София
Иве  Hug Да са ти живи и здрави  Heart Eyes
Поне Марк те слуша  Peace
Иве и от мен Hug

# 268
Цитат
аз този кидс мания го харесвам много
къде се намира?  Hug
Не са им евтини на еко обувчиците, но пък като качество са № 1. За толкова време откакто ги продават в Бг нямат нито една рекламация - това е официално информация от магазина. Това, което мога аз да споделя е, че са много пипнати (като изработка) и не пропускат (топих ги във вода), а това е важно, защото така ще изкараме зимата с едни ботушки, не е нужно да има два чифта, за да може едните да се ползват докато другите съхнат...абе май себе си успокоявам  Rolling Eyes
Не знам какъв идиот трябва да си да си заведеш болното дете сред други деца
Герка, бързо да оздравявате, целувки на Ири  Hug

# 269
  • София
Уф,то Марк и той не ме бръсне вече.Ако и мъж ми се опъне ще ме приютявате.
Благодаря ви Ели и Мая,нека всички да са здрави.
Ники много го тормози запушения нос в допълнение с кучешките зъби.
Марти колко време ги държа във вода?Аз мислех на рихтер да взимам но може и да си променя мнението Wink
Отивам да гледам тв,давам си 10 мин и съм заспала след атаката на близнаците.

Общи условия

Активация на акаунт