Фотошоп - 3

• 33 352
  • 529
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Май това ще ми е последната лятна рамка..

# 436
И от мен последните 2 летни рамки  Simple Smile

Отдавна не съм пускала нищо но с тези очни нямах никакво време  ooooh!

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 14:51 от Mama Pisana

# 437
  • София
никки, поздравления за хубавия кит и рамка!!!
Калитко, и снимката ми зеленее нещо...  Предишните ти рамки са доста по-добри. А Здравка Желязкова от село Стомана и Ники са едно и също лице Laughing
Румка, много хубава рамка отново. И снимката много ме грабна - твоя ли е?
MadGirl, Писанке - много хубави летни рамки! Втората на мама Писана особено много ми харесва! Няма ли да подхващате вече есенните китове - хората пуснаха и коледни hahaha
Аз оставам за 10-тина дни без комп. Ще ми липсвате Hug

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 22:21 от Лекси

# 438
Добър вечер,
момичета , моля коментирайте какво съм направила, моля направете коментари,
, аз не мога да коментирам освен, ах и ох и много Ви завиждам
(Румка,Иления, Дамаянти, Радосче, Ники, Мактуб,  She devil, Damaijanty,  и т.н.) и
 Малечко, моля, направи ми забележка,

...

ov4ar4e  - казвам какво ми прави впечатление на пръв поглед.
Косата малко по-рязко е изрязана, самата снимка е доста голяма като съотношение с рамката и ръчичката която излиза ми се вижда даста голяма.
Може би, ако намалиш детето малко ще е доста по-добре.  Peace
MadGirl - доста тежка ми идва дървената рамка.  Rolling Eyes
Лекси  ooooh!  bouquet  Grinning

# 439
# 440
Какво бе, ти си знаеш какво да охкам и ахкам всеки път  smile3534

# 441
  • Варна

Не се радвай толкова, пообработи малко снимката, че иначе такава хубава рамка си направила, поне всичко да е както трябва. Снимката ми се вижда малко мъглива, шарпни я + любимия ми контаст! Laughing smile3508 newsm51 Hug Hug

# 442
 atwork Побут... Всички ли почиват днес ?  Mr. Green

# 443
  • Варна
Момичета нямам опит с Фотошопа, но имам една молба. Дано някоя от вас има времето и желанието да ми помогне да направя снимка в рамка. Поводът не е щастлив, но се опитвам да направя нещо като картички, за които ми трябва малко помощ.

Става въпрос за снимка, от която искам да изрежа само личицето на бебето и да го сложа или сред венче от цветя, или сред пеперуди, или сред облаци.

Ако имате възможност да ми помогнете, пишете ми на лични.

Благодаря!

# 444
С Лекси от един кит работим  hahaha, Лекси, много хубава е станала рамката    bouquet

Руми, бе, кога ще почнеш да правиш китове, в рамките по-добра от това няма накъде да станеш  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 15:15 от IvelinaAtanasova

# 445
  • Варна
Момичета, благодаря за бързата реакция!  Heart Eyes

# 446
  • Варна
Eeee, Иве много ти благодаря мила. Не съм се захванала с китове, че и там сигурно е краста, ала време е сега да взема да се дипломирам вече.
Рамката ти е супер сладурска, снимката също Hug Hug
Побут и от мен.... Embarassed newsm56

# 447
  • Стара Загора
Няколко от мен

# 448
Хера, тази с Гарфийлд е просто страхотна! Браво! Чудесно съчетание на цветове. Може би само заврънтулките да са една идея по-малки и/или да не минават през главите на двамата.  Peace
Третото не разбрах много какво е, но не пречи да кажа че обикновено на кръгчетата (не знам как се казват  Blush (тук са с панделка) ) няма сянка. А на безопасните може да се изтрие част от тях, където би трябвало да е закачена. Но като цяло бих казала, че определено имаш усет (но не го казвам, защото си модератор  Simple Smile )

# 449
  • Стара Загора
Ахахах обещавам на не баннвам никой за критика Mr. Green
Третото незнам какво е...ей така си правех нещо...най-вероятно утре и снимка ще сложа.
Тези сенки...тези сенки...все ги забравям Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт