Фотошоп - 3

• 33 340
  • 529
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Третото незнам какво е...ей така си правех нещо...най-вероятно утре и снимка ще сложа.

На мен си ми прилича направо на мини кит  Peace

# 451
 Whistling след толкова сладки дечица, ето ви и една намусена кака. Ама много намусена!  Laughing

Хера, много бързо напредваш  Peace

# 452
  • София
Здравейте, ето една рамчица от мен. Моля, кажете ми на прав път ли съм със сенките, пък и не само? Малко мрачна и носталгична се получи, но все към тези цветове ме влече.

# 453
На мен ми харесва Laughing Рамката около снимката е полупрозрачна и не би трябвало да хвърля толкова плътна сянка (намали опасити в прозорчето откъдето нагласяш самата сянка). Струва ми се, че сянката на долната малка заврънтулка е различна от тази горе, а би трябвало да са еднакви (понеже лежат на една повърхнина), правиш си сянката както ти харесва и с десен бутон върху леъра - copy layer style, маркираш леърите, които искаш да имат същата сянка и paste layer style.  Има някакъв надпис долу, който изобщо не се чете  Rolling Eyes Мисля, че мрежата долу може да се замени с панделка например - всички линии в рамката са криви, а мрежата е твърде права Simple Smile Peace

# 454
  • Варна

ГОЛЯМА
да се отсрамя...нещо напоследък нямам муза...и снимки  Blush

# 455
  • Шумен
Здравейте, момичета, много отдавна не съм влизала във форума. Cry Нямам никакво време. И двете деца са болни, с температура. Направо се побърквам.  #Crazy
На всичкото отгоре имам поръчка за календар. Може да се наложи да търся помощ. Ако знаете откъде мога да почерпя идеи... Praynig

И последния ми колаж.

Увеличено - http://fc29.deviantart.com/fs36/i/2008/286/f/a/Forgotten_by_mistakeps.jpg

# 456
Момичета ,какво значи мека четка и мека гума?

# 457
  • Варна

от Hardness се регулира колко да е "меко" , контурът се размива и не остават рязки отсечени граници  Peace

mistake ей тая дървена ръка много ми харесва! браос! малко са ми мрачни и абстрактни колажите ти Blush, но явно това си е твоя стил, и ставаш все по-добра  Peace дано да ти се оправят дечицата по-бързо  Praynig  bouquet

# 458
mistake, липсваха ми колажите ти! Бързо оздравяане на децата!

Вирджи, страхотна рамка! Много ми харесва съчетанието на фона с потника на момичето (това ти ли си )!

кали, браво - ставаш все по-добра Simple Smile

Ма шери, една от най-хубавоте ти рамки Simple Smile

# 459
Вержиии, върна ми настроението в тая гадна мъглива сутрин Hug
Страхотен заряд има рамката- слънчева, лятна и безгрижна Peace
 Thinkingа тия бели зъбки твоите ли са? Ако да, казвай как го постигаш Praynig

Мистейк , удивително Shocked Аз не забелязах, че дървото представлява всъщност ръка - невероятни идеи имаш!  Peace

# 460
Влизайте Тук http://psworld.ucoz.com ,има страхотни уроци и много програми.Сайта си заслужава вниманието Simple Smile

# 461
  • Стара Загора
Благодаря за отзивите ви Hug но за хвалене е и учителя ми /Радостче/ Mr. Green

# 462
Хайде и аз да покажа най-последното си изобретение. Mr. Green

и голяма

Ммм, за сенките да питам пак.. Embarassed Значи ако си представим, че източникът на светлина е на самата композиция - както тук една искра точно до надписа dream, тогава сенките на отделните елементи падат на различни страни и не се налага да ги оеднаквявам. На прав път ли съм? Thinking

# 463
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте и от мен!

Напоследък имам и желание и вдъхновение за рамки и ето резултата

И това

# 464
  • Варна
Radostche избодох си очите докато намеря подходящо каре да си пасва с роклята  ooooh!  Mr. Green
това на снимката е приятелката ми, аз вече не съм руса, нямам време да поддържам цвета  Sad
ma cherie зъбките й са си белички по принцип (тя е мед сестра в зъболекарски кабинет Mr. Green ) но иначе толкова бели ги направих със селекция и Replace colour , понеже потъмняха от засилването на контраста  Wink
Хера снимката ми се струва разтеглена - когато я трансформираш, задържай Shift и разтегляй по диагонала, така се трансформира пропорционално  Peace
mimchence "тогава сенките на отделните елементи падат на различни страни и не се налага да ги оеднаквявам" - да, махаш отметката на Use Global Light и си нагласяш ъгъла под който да пада сянката от различните елементи  Peace

и по повод на карето - как мога да си направя сама фон тип "шотландско каре"  newsm78 много се чудих , но не ми идва на акъла  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт