Ягодка и Саса - всичко за продуктите м.Октомври

• 40 724
  • 659
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
аз имам един въпрос
подаръкът които дават- тези сенки не са ли в пластмасова кутийка??
и на колко време сменят подаръка?!?

# 301
  • Варна.....
аз имам един въпрос
подаръкът които дават- тези сенки не са ли в пластмасова кутийка??
и на колко време сменят подаръка?!?

Най- вероятно е пластмасова кутийката- ти каква друга си мислиш, че може да е, но като цяло подаръците им не стават. А на колко време ги сменят нямам представа, мисля че няма някаква цикличност.

# 302
Ммм супер, надявах се да съм сгрешила за срока. Кога са произведени?Точно тези ли имаш? Разкажи повече за тях моля те. Мазни, с бласък, наситени , издръжливи?
[/quote]

Мисля, че бяха от 2007, само да не те излъжа, защото си поръчвам доста неща от там и вече не се сещам кое кога е произведено, но досега единствено съм попадала на едно червило Versace което беше старо, поне така ми миришеше и не съм го ползвала, а ми излезе че е от 2007 год. Цветовете на сенките които имам ги няма сега в намаленията, май и в сайта вече ги няма, светли тонове са: бяло, светло синьо, розово , светло зелено и жълто. Не са мазни, цветовете си отговарят, доволна съм много и смятам да си поръчам сега по тъмни цветове , че са на много добра цена  Whistling

# 303
Получих серума на Lancome - Sensation Totale. Произведен е 2004-6-29  Shocked. Отивам да пиша гневен мейл.

# 304
Получих серума на Lancome - Sensation Totale. Произведен е 2004-6-29  Shocked. Отивам да пиша гневен мейл.
Мерси, че сподели и съжалявам, че е стар и че си разочарована Sad   Ама прекалили са направо - 2004 #Crazy

# 305
  • Варна,морето ...
добре че каза смятах да го поръчам а всъщност има ли му нещо мирише ли на лошо
обикновенно кремовете на ланком много бързо се развалят

# 306
  • София
Имам безброй кремове на Ланком, на които още не им е дошло времето. Дали да не взема да ги съхранявам в хладилник? newsm78

# 307
Видях една аптека на Графа, срещу Попа, долу в ниската на витрината й има продукти на деклеор. Има и мостри, но не и на това, което аз търсех.......

# 308

Честно казано съвсем наред си изглежда като консистенция и мирише доста приятно. Не знам дали обаче бих се осмелила да го тествам, но пък от друга страна винаги съм имала съмнения в точността на datacalculator-а. Но съм потресена от бързината на Розалинда от Ягодката - пуснах преди час рекламация и вече получих извинителен мейл, с който ме уведомяват, че ще ми върнат парите.

# 309
  • София
Никой не споделя отзиви за хидратиращата маска на Академи от намаленията. Sad

# 310

Честно казано съвсем наред си изглежда като консистенция и мирише доста приятно. Не знам дали обаче бих се осмелила да го тествам, но пък от друга страна винаги съм имала съмнения в точността на datacalculator-а. Но съм потресена от бързината на Розалинда от Ягодката - пуснах преди час рекламация и вече получих извинителен мейл, с който ме уведомяват, че ще ми върнат парите.
Най-вероятно си знаят, че е стар и ако мине. Добре, че ще ти върнат парите.

# 311
  • Бургас
В paypal имам регистрирани две карти, но ягодката на позволява да избирам с коя да плащам, и си дърпа парите по осмотрение хахаха ( а в фрагранса имаш възможност да избираш карта )
В едната нямам достатъчно пари за поръчката и май е дръпнала от там( независимо че ми даде номер на поръчката), защото кагато искам да я проверя ми изписва:Payment confirmation is pending
(Потвърждението за плащане е висящо)
а и paypal, не го отразяват нещо, а иначе дърпат парите  на секундата  Thinking

след колко време трябва да получа мейл от ягодката?

те ли ще ми пишат, че нямам достатъчно пари и да поръчам наново??! smile3529

утре ще хвърля някои лев и в другата карта 

# 312
... но пък от друга страна винаги съм имала съмнения в точността на datacalculator-а.
Някой по- назад в темата май каза, че му изчислява крема за произведен 11.2008, което навежда на мисълта, че не е невъзможно да греши  Thinking

# 313
... но пък от друга страна винаги съм имала съмнения в точността на datacalculator-а.
Някой по- назад в темата май каза, че му изчислява крема за произведен 11.2008, което навежда на мисълта, че не е невъзможно да греши  Thinking

Преди време тук бях попаднала на линк към материал, който даваше указания как да се ориентираме за датата на производство по кодовете. Някой да има идея как мога да го открия, защото не го намирам с търсачка?
А иначе проверих на сайта на Ланком - този серум е спрян от производство, така че съветът ми е да не се поръчва за по-сигурно.

# 314
  • Бургас

Преди време тук бях попаднала на линк към материал, който даваше указания как да се ориентираме за датата на производство по кодовете. Някой да има идея как мога да го открия, защото не го намирам с търсачка?
А иначе проверих на сайта на Ланком - този серум е спрян от производство, така че съветът ми е да не се поръчва за по-сигурно.

http://datecalculator.googlepages.com/englishhomepage

Общи условия

Активация на акаунт