Ягодка и Саса - всичко за продуктите м.Октомври

• 40 724
  • 659
  •   1
Отговори
# 345
здравейте от мен

# 346
# 347
  • София
Аз поръчах тези сенкиhttp://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=82012&goChar=C#DETAIL, надявам се твоите да са другите от намаленията и да нямаш проблеми! Peace
Точно същите поръчах и аз  Mr. Green Дори същия цвят.

# 348
Момичета, здравейте, аз да се оплача на вас, че няма на кой друг....
Значи, с помощта на espy си поръчах продукт от ягодка, това беше на 23.09., според проследяването е тръгнал на 24, и беше пристигнал в нашите пощи на 7.10. Дотук добре, търпеливо си чаках ... чаках, чаках да дойде бележка от кварталната поща, и тъкмо бях решила да ходя да питам без бележка, и хоп вчера се появи бележка. Голяма радост, голямо чудо, днес след работа отивам до пощата, и се започна едно търсене, едно чудо, идва след малко работещата там, и ми казва че това сигурно е втора бележка, втора може да е, казвам аз, ама аз друга не съм получавала, и пак ровене в тетрадки, в склад, половин час. И няма нищо. Дадох им срок до уре следобяд да намерят пакета, или ще трябва да ми възстановят сумата (и аз не знам обаче как ще докажа каква сума съм платила, т.е. espy е платила), самата работничка там ми каза че това е варианта. Това е оплакването ми, а ето и предупреждението, докато търсеше работничката в една тетрадка дали съм го взела или не този пакет,видях че има доста пакети пристигнали с моя, все от Хонг Конг, някои бяха получени, някои не, просто алармирам, че е възможно някой в тази поща да прави нередни неща. Та така, за да ми излезне по-евтино, чаках 3 седмици, както изглежда ще трябва да ходя пак до пощата (с днешното ходене +6 лв за маршрутки) и не се знае изходът какъв ще е. Аз ли съм карък или не, не знам, ама май няма да рискувам втори път. Е, до утре може и да ми го намерят, ама се съмнявам. Успех на всички вас, и дано имате по-добър късмет от мен  Praynig

# 349
Момичета, като стана въпрос за шисейдо, има ли доволни от почистващата пяна  
http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102513906001

Малко извън темата, но се двоумя между нея и Трите рози на Нюкс. newsm78 До 10 дни оставам без почистваща пяна и трябва спешно да реша.

Според мен на Шисейдо - от 1 седмица я ползвам и съм пристрастена Crazy Много ми харесва, не изсушава, почиства отлично (след това, като минеш с лосиона, кожата е вече чиста ) и прави пяна ( както обичам Mr. Green ) Освен това в Саса е на много добра цена Hug, аз я взех за 35 или 38 $ от Ягодка Whistling. 3-те рози са в wish list-a, тя Kabiv потвърди в другата тема, че пяната става не само за грим, но и за основно почистване, но, ако не се лъжа Rolling Eyes, тя е в опаковка с пулверизатор ( от който излиза вече готова пяна ), а на Шисейдо си е като измивен крем, който се превръща в пяна при контакт с вода Peace Определено има разлика между двете, моят опит показва, че подобни продукти ( опаковка, от която излиза вече готовата пяна ) винаги изсушават  bouquet

# 350
  • София
И аз от това се опасявах и специално попитах в аптеката на Коперник дали излиза крем или пяна. Казаха, чи излиза крем.  newsm78 За щастие ми дадоха мостра. Отивам да я пробвам. Има и още нещо - ако излиза като крем е достатъчно едно много малко количество, от което се получава невероятна пяна, тоест, икономично е.

# 351
И аз от това се опасявах и специално попитах в аптеката на Коперник дали излиза крем или пяна. Казаха, чи излиза крем.  newsm78 За щастие ми дадоха мостра. Отивам да я пробвам. Има и още нещо - ако излиза като крем е достатъчно едно много малко количество, от което се получава невероятна пяна, тоест, икономично е.

Е, ако излиза като крем - друго си е Crazy, пробвай и после пиши отзиви в другата тема как е Hug

# 352
  • Варна.....
Luizi, наистина лош късмет като за първа поръчка  Embarassed
Аз да кажа за тотал-а, който получих миналата седмица- като дата на производство ми дава 09.2006г., което мисля че едобре- на самият крем пише, че може да се използва до 24 месеца след отваряне.
Така че, аз поръчвам още един (много ми е любим този крем).

# 353
# 354
# 355
# 356
  • Варна.....
Аз концентрат го наричам, но крема е това, което е показала Емел.
Варианта за І и ІІ тип кожа в момента е намален:
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=69517&CatgId=19

# 357
Аз концентрат го наричам, но крема е това, което е показала Емел.
Варианта за І и ІІ тип кожа в момента е намален:
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=69517&CatgId=19

Мдаааа  Blush

# 358
  • София
Нищо не разбрах. newsm78

# 359
Да ,това е мостричка на крема, а аз се обърках и писа ,че е серума/концентрата. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт