Ягодка и Саса - всичко за продуктите м.Октомври

• 40 724
  • 659
  •   1
Отговори
# 420
Значи излиза около 60 лв.така ли с всичко,на тебе ли трябва да го поръчам,и за колко време идва.  bouquet

# 421
Значи излиза около 60 лв.така ли с всичко,на тебе ли трябва да го поръчам,и за колко време идва.  bouquet

Най-добре се регистрирай, за да уточните всички подробности на лични.

# 422
  • Варна
Mims-Mims много благодаря за инфото  bouquet,обаче немога да отделя 100лв.аз затова гледах този от 30мл.които е 35$,пък и знаеме в Бг какви метози има,поне аз доста съм попадала и много внимавам  bouquet

Ясно  Peace, само го показах  Simple Smile

# 423
  • Пловдив
Намалените парфюми вече са в отделен сектор - Top fragrance specals - http://oth.strawberrynet.com/staticIndex/top500Fragrance_1.htmlGrinning

# 424
Намалените парфюми вече са в отделен сектор - Top fragrance specals - http://oth.strawberrynet.com/staticIndex/top500Fragrance_1.htmlGrinning
Flutter Ура,препорачайте нещо хубаво моля  Crazy

# 425
Лолита Лемпицка - на мен лично само това ми хареса  Peace

# 426
Аз поръчах Лолита и Будоар.Друго май нищо не ми хареса.
Вчера имаше и намалени Шанели,но днес вече ни помен от тях.

# 427
  • Варна,морето ...
и аз нищо не можах да си харесам въпреки големия избор Thinking

# 428
Препоръчвам Миракъл Форевъ на Ланком и Уман на Соня Рикиел - за който харесва ориенталски аромати. Peace

# 429
  • Варна
А на който му харесват свежи и ухаещи на чисто парфюми какво ще препоръчате  Flutter

# 430
След двайсетина дена подозирам прилив на Будоар към "разменната тема"  baby_neutral

аз така се сдобих с моя, защото реших, че все пак го искам след като приключи предишното намаление  hahaha
скоро може да 'заработя' още някоя бройка от размяна  Joy

# 431
Фрагранса ни разглезиха с ниски цени и сега дори и намалени в ягода не изглеждат така изгодни  Crazy

# 432
несигурността на пратките от Ф. ме кара да се въздържам Simple Smile

# 433
  • Плевен
Фрагранса ни разглезиха с ниски цени и сега дори и намалени в ягода не изглеждат така изгодни  Crazy
И на мен цените ми се струват високи в сравнение с Фрагранса.
От там се сдобих с един тестер Paul Smith Extreme 100 мл. за 22 $.

# 434
  • София
Чудя се дали ,ако поръчам 3 парфюма в една пратка няма опастност да ми пратят колетчето на митница

Общи условия

Активация на акаунт