Ягодка и Саса - всичко за продуктите м.Октомври

• 40 722
  • 659
  •   1
Отговори
# 480
Момичета,казаха ми за някакъв швейцарски крем Swisscod или нещо подобно.Някой чувал ли ги е?Незнам дали го написах правилно.Аз си ползвам Шисейдо,но ми го прехвалиха този крем,та да питам Simple Smile

# 481
  • Варна
Момичета, ползвали ли сте този парфюм:

Agent Provocateur
Харесвам Addict на Dior, Kingdom на Alexander McQueen, Nu на YSL....този дали ще ми допадне според вас?
Вчера си поръчах Будоар-а на В. Уестууд, дано да ми хареса и той  Grinning

Агентът е много различен от всичко, което си изброила - сух шипър. За мен е строг и делови, но някои момичета го възприемат като секси. Защо не попиташ в парфюмната тема, доста хора го ползват, ще събереш повече впечатления  Peace
Будоар на сляпо ли поръча?

# 482
  • София
Някой, ако прави поръчка от САСА, би ли ме включил?

И мен. Пък може и аз да направя, ако се съберем.

# 483
  • София
Ами да, нали го няма в БГ, четох отзивите в руския форум само...

# 484
  • Варна
Ами да, нали го няма в БГ, четох отзивите в руския форум само...

Защото и той е от типа "обичан или мразен". Което на мен не ми попречи да го поръчам на сляпо преди време. Сега ми е сред любимите.

# 485
Lodsi , По това, което чета Будуар-ър има шанс да ти хареса и то много, но Ажант Провокатьор не се връзва с твоите (някои от които са между впрочем и мои) любимци, които си изброила........

# 486
  • на последния етаж
Дами, вчера получих от Ягодката Hypnose на Lancome - batch 40E301 - в никой калкулатор не ми излиза дата на производство. Някой може ли да ми помогне? Благодаря!

# 487
  • София
Дами, вчера получих от Ягодката Hypnose на Lancome - batch 40E301 - в никой калкулатор не ми излиза дата на производство. Някой може ли да ми помогне? Благодаря!

Кода трябва да 5 символа - разгледай пак - нещо не си записала правилно.
Примерно моя е CEO08

# 488

E-то би трябвало да означава, че е произведена 2008-а, така че не се притеснявай.

# 489
  • на последния етаж
Благодаря!!!

Със сигурност това е кода - пред мен е...Sad И е единствената щампа в/у продукта.

# 490
Момичета,казаха ми за някакъв швейцарски крем Swisscod или нещо подобно.Някой чувал ли ги е?Незнам дали го написах правилно.Аз си ползвам Шисейдо,но ми го прехвалиха този крем,та да питам Simple Smile
да не е Swiss Med?

# 491
Току що пробвах новия Супердифенс...наистина почти няма общо с предния.Текстурата му е лека,по течна и се нанася много добре,попива бързо и не лъщи,овлажнява добре...Грима стои отгоре също много добре,нанася се лесно.Хареса ми,ще го купя Peace

Като е по-лек дали ще е подходящ за нашата люта зима?

# 492
Вчера получих старт-сета … ; Bare Escentuals и днес нетърпелива веднага го пробвах.

Първи впечатления: наистина много натурален грим, сякаш се трансформира върху кожата - хем покрива, хем е невидим. Лек, не изсушава, довечера мога да се изкажа за трайността му. Подходящ е обаче за гладка кожа, т.е. без неравности, защото не "заличава" като ликуид ФДТ.

bareMinerals SPF 15 Foundation служи за ФДТ и коректор едновременно, има специална четка в комплекта за покриване на тъмни кръгове, белези, червени петънца и т.н..
Warmth All Over Face Color пък идеално играе роля на много естествен руж. Mineral Veil е прозрачен финиш.

Т.е. с този комплект имах нужда допълнително единствено от молив и спирала.

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 13:44 от eta

# 493
  • София
Току що пробвах новия Супердифенс...наистина почти няма общо с предния.Текстурата му е лека,по течна и се нанася много добре,попива бързо и не лъщи,овлажнява добре...Грима стои отгоре също много добре,нанася се лесно.Хареса ми,ще го купя Peace

Като е по-лек дали ще е подходящ за нашата люта зима?
Дали бихте ми казали новия Супердифенс за каква възраст е? Аз съм на 28-да не дойде тежичък, че съм решила за нощен Тотала да си взема newsm78

# 494
Някой, ако прави поръчка от САСА, би ли ме включил?

И мен. Пък може и аз да направя, ако се съберем.

И аз бих се включила,ако е възможно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт