Ягодка и Саса - всичко за продуктите м.Октомври

• 40 720
  • 659
  •   1
Отговори
# 510

идеални са за теб (ти беше на 30-32, нали?)..........единствено ме смущава маслото - то е подхранващо, твоята кожа каква беше? ако е суха ОК, но иначе......

Да към 32г. отивам ,кожата ми е комбинирана ,но от известно време е много суха и затова поръчах маслото.
Мерси чакам ги с още по-голямо нетърпение сега като разбрах ,че са подходящи за мен.
А ,дневен с фактор дали има подходящ за мен на Decleor   ?

# 511
Бастет, а този крем http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=41757&goChar=D#DETAIL може ли да се ползва като самостоятелна дневна грижа?

# 512

идеални са за теб (ти беше на 30-32, нали?)..........единствено ме смущава маслото - то е подхранващо, твоята кожа каква беше? ако е суха ОК, но иначе......

Да към 32г. отивам ,кожата ми е комбинирана ,но от известно време е много суха и затова поръчах маслото.
Мерси чакам ги с още по-голямо нетърпение сега като разбрах ,че са подходящи за мен.
А ,дневен с фактор дали има подходящ за мен на Decleor   ?

Избери си от серията ИдраФлорал или Експресион дьо л"аж. Мисля, че всичките им дневни кремове имат титаниев диоксид (физически филтър) - мога довечера от дома да погледна какво има вътре. Това е единият крем (той е за суха кожа) -  http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=48225&goChar=D#DETAIL , серията иначе предлага и вариант за смесена (емулсия). Серията Експресион дьо л"аж в момента предлага само околоочна грижа, ако добре виждам в ягодата. Има и ето това - http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=18399&goChar=D#DETAIL, серията Армони е за чувствителна и раздразнена от нещо кожа.

# 513
Бастет, а този крем http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=41757&goChar=D#DETAIL може ли да се ползва като самостоятелна дневна грижа?

да, може, но той е с химичен филтър - факторът му е над 20. Нали сме дискутирали в темата, че не е препоръчителна продължителна употреба - за море, планина и подобно - ок, но не за постоянно.

# 514
Благодаря ти. Аз в момента ползвам изсветляващия гел и 10% гликолов тоник на ДДФ и в указанието им изрично е посочено да съм постоянно с висок фактор. Смяташ ли че 15 фактор в случая е достатъчен?

# 515
О, щом правиш терапии тогава го вземи това на Деклеор - удачно е. да, при терапиите (не ги цитирах, мислех, че още  рано за тях - аз ще почна от средата на ноември живот и здраве) задължително с по-висок фактор.

# 516
Ами казано честно не се сдържах и ги метнах, защото вече 2 години си ходя с едни тъмни петна от раждането и не мога да ги гледам. Сега мажа над основния си крем DAYLONG 50+, медицинска козметика е, но ужасно ми лепне и задължително ще взема този на Decleor щом като може да се ползва самостоятелно. общо взето не обичам да наслагвам много кремове един върху друг. Благодаря за консултацията!

# 517
за нищо! Hug.........аз и аз чакам да дойде ноември, че съм си навила още някое несъвършенство да преборя - миналата зима не успях всичките, остана и за тази.

# 518
  • Варна.....
А видяхте ли, че при поръчка на парфюми от намалението, в момента няма доставка??

# 519
Аз поръчвах и си ми сложи 10 %  Rolling Eyes!

# 520
А видяхте ли, че при поръчка на парфюми от намалението, в момента няма доставка??

Има си такса за доставка, появява се на последната стъпка.

# 521
  • Варна.....
Искаш

Искаше ми се на мен.......
Посипвам си главата с пепел, моя е грешката, ама как се зарадвах като го прочетох това нейде из ягодката........  Embarassed

# 522
  • Варна,морето ...
и на мен ми сложо доставката

# 523
Супер, щеше да бъде, ако не ги начисляваха тия 10 %, но уви има си ги.

# 524
Много ме е яд на поскъпването на долара. Маса време изчаквах да си поръчам един парфюм, той взел че поскъпнал. Сега пък има толкова много други парфюми намалени, че мога да си реша изцяло проблема с коледните подаръци, ама пак се въздържам.
Някой може ли да каже колко дълго траят тези специални намаления, които са извън регулярните? Сега съм заплюла още 4 парфюма и всеки ден дебна тоя пусти долар #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт