Ягодка и Саса - всичко за продуктите м.Октомври

• 40 717
  • 659
  •   1
Отговори
# 525
Долара за съжаление ще се покачва още според водещи световни икономисти.Никой не знае точно колко, но прогнозират скоро да мине 2 лв. и да продължи нагоре.Не му е за първи път.

# 526
  • София
Някой може ли да каже колко дълго траят тези специални намаления, които са извън регулярните? Сега съм заплюла още 4 парфюма и всеки ден дебна тоя пусти долар #2gunfire
Сегашното намаление на парфюми важи до 26.10.

# 527
  • Варна,морето ...
Долара за съжаление ще се покачва още според водещи световни икономисти.Никой не знае точно колко, но прогнозират скоро да мине 2 лв. и да продължи нагоре.Не му е за първи път.
ako   stane 2 lw nqma da e izgodno da se pazari ot tam cenite 6e se izrawnqt s na6ite

# 528
  • София
Тъкмо ще спра да пазарувам. То бива, бива, ама моето ...  ooooh!

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 00:04 от Емел

# 529
  • Варна,морето ...
Тъкмо ще спра да пазарувам. Но бива, бива, ама моето ...  ooooh!
и аз този месец се улях дано в следващите намаления да няма нищо интересно че постоянно се изкушавам Laughing
междувременно май са ми се изгуболи две поръчки от 14 и 15 октомври още ги няма в руските пощи смятам да пиша на ягодката за това #Cussing out

# 530
Хм, ако доларът стане 2 лв. нали ви е ясно, че и тук ще вдигнат  цените на продуктите  Tired

# 531
междувременно май са ми се изгуболи две поръчки от 14 и 15 октомври още ги няма в руските пощи смятам да пиша на ягодката за това #Cussing out

Едва ли, напоследък моите се появяват в Русия след 10-11 дни. Чакай ги всеки момент.

# 532
  • София
На мен ми начислиха 15% за парфюмите. Поръчах на сляпо и мъжки и дамски пък да видим дали съм уцелила  Rolling Eyes

# 533
  • Варна,морето ...
и аз поръчах на сляпо  като дойдат ще дам отзиви единствено тоалетната вода на армани я имаше по нашите магазини и успях да я помириша

# 534
На мен ми начислиха 15% за парфюмите.
Е, няма как да стане това нещо  Joy или ти имат зъб

# 535
  • Варна,морето ...
Хм, ако доларът стане 2 лв. нали ви е ясно, че и тук ще вдигнат  цените на продуктите  Tired
е тука цените не са ли калкулирани в евро 

# 536
  • Варна,морето ...
На мен ми начислиха 15% за парфюмите.
Е, няма как да стане това нещо  Joy или ти имат зъб
а на мен ми калкулираха 10-те процента и след това ми смъкнаха цялата отстъпка която ползвам
такава ли е практиката

# 537
Да, Белка  Peace затова се учудих, че може да начислят 15% просто никъде не е отразен такъв процент newsm78

# 538
2 лева няма как да стане - засега щатите нямат чак такова икономическо превъзходство пред европа. Предполага се , че доларът има потенциал се до 6 месеца да задържи курс евро/долар, който да отговаря на 1.50 лева.
Но пък на мен нещо ми е писнало от тарикатлъците на ягодата и парфюми ще си пазарувам като едно време от Бютив.

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 09:36 от Bastet

# 539
Някой може ли да каже колко дълго траят тези специални намаления, които са извън регулярните? Сега съм заплюла още 4 парфюма и всеки ден дебна тоя пусти долар #2gunfire
Сегашното намаление на парфюми важи до 26.10.

Кои намаления,в Ягодката ли?! Само още няколко дена?!
Никъде не видях да пише...

Общи условия

Активация на акаунт