Кое лекарство давате за колики?

• 53 889
  • 216
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Аз давах Саб симплекс. Но мисля, че и с капки, и без, коликите са си колики. Е, може би облекчават малко стомахчето, но не е кой знае какво. Поне при нас беше така...
Абсолютно на същото мнение съм.

# 76
  • кв.Изток
Саб Симплекс на синът ми /преди 8г. /,ревеше до посиняване и с капките и без тях.
 Еспумизан на дъщеря ми, но нейните колики продължиха 10-тина дни и бяха много по-слаби.

# 77
Само Лефакс (изпратиха ни го от Германия - има и австийски вариан, който се казва Лефаксин) - имаше невероятен ефект.

# 78
За коликите лек няма, така че търпение и кураж, това е  Peace
И аз така мисля. Никакви лекарства не съм давала.   Peace Слагах топличко на коремчето и така се успокояваше детето.
Също, много си подбирах храните, които ям. Избягвах всичко, което причинява колики на бебето.
Не могат да се избегнат съвсем коликите, но могат да се намалят.  Peace

# 79
Инфакол бяха капките, които ни избавиха от ужсаните колики. Доста време ги давах. Сигурно до към третия-четъртия месец и то съвсем редовно.

# 80
Каквото и да даваш, коликите няма да спрат, докато не мине периодът им, който обикновено е около 3 месеца. Аз давах какво ли не, но никакъв ефект нямаше. Давах и Еспумизан, но те съвсем леко облекчаваха състоянието му, а понякога изобщо не действаха. Просто трябваше да изтърпя този период, люшкайки бебето, носейки го на ръце, пеейки му и т.н.

# 81
моя бебо е на 2 месеца .Пробвах и еспумизан и колиеф сега съм на инфакол.Искам да ти кажа че всичките са един дол имат една и съща съставка.При нас вече и гушкането не помага въртя го на къде ли не по корем по гръб ама не та не .Много е гадно надявам се да нямате мн дилни колики и да отшумят бързо.Търпение..... Sad

# 82
  • София
Аз давах Ентерокинд, но дъщеря ми не е имала много силни колики.

# 83
Майка ми донесе от Англия инфакол много съм доволна.На каката давах саб сиплекс но не и действаше изобщо

# 84
Нищо не съм й давала, освен гушкане и кърмене. По едно време аз пих чай, подобряващ хранисмилането, но така й не склоних да давам каквото и да е друго на бебето, освен кърма.  Peace

# 85
Инфакол и Саб Симплекс преди всяко хранене. По-малко се превива, но коликите все още си ги има (уффффффф).

# 86
Пробвах 4-5 вида капка-никои не помогнаха.
Коликите минават с търпение и гушкане.

# 87
  • Бургас
Давах Саб Симплекс/15 капки/.Доволна бях,но при Тери не бях асилно изразени.

# 88
  • Варна
След като давах Инфакол, Саб симплекс, Колийф, сега съм най-доволна от Еспумизан. Давам на всяко хранене по 20 капки.

# 89
Давах "Саб Симплекс",но файда нямаше.Смених бибероните на шишето,и с този на "Чико" с трите каналчета повече не го притесняваше стомахчето.С този биберон не поемаше мехурчета с млякото.

Общи условия

Активация на акаунт