Русенската есен свърши, ама циганското лято ей го де е!

• 16 531
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,в Русе има ли вече 4D видеозон Thinking,и къде?Една позната ми каза че имало,обаче и тя разбрала от друга някоя позната и не рзбрала къде Crazy

# 136
sashimama, ти къде се кри досега, м?  Лека и безпроблемна бременност ти желая   bouquet  4Д  май би трябвало да има в МБАЛ, поне така бях чула. Ама я по-бременните да кажат  Mr. Green

# 137
има такъв видеозон, Тончева знам, че гледа на него, Вергилия да каже адреса на кабинета

# 138
Момичета,в Русе има ли вече 4D видеозон Thinking,и къде?Една позната ми каза че имало,обаче и тя разбрала от друга някоя позната и не рзбрала къде Crazy

център за антенатална диагностика и 4D - 50 лева (от 16 до 18 г.с.)
ул. Николаевска 12, бизнес център"Чайка", офис N 4, тел. 519544, e-mail evromedison@gmail.com
д-р Хубчев, д-р Минчева, д-р Тончева, д-р Кунев, д-р Йорданова

# 139
Чух, че Узунова имала 3Д, но съвсем не съм сигурна дали е така, от недостоверен източник.

# 140
  • На брега на реката
 Много им е хубава апаратурата в Евромедисон. Точно на Николаевска, една нова и излъскана сграда. Страхотно внимание ти обръщат, обясняват всичко, а до 15 седмица, ако се не лъжа, беше безплатно. Когато хдих, бях в 20 г.с и останах много доволна. Взимат и кръв за БХС, ако пожелаеш.
 А някоя мама знае ли къде се продават бикини за еднократна употреба?  newsm78

# 141
Добро утро,момичета Hug

sashimama, ти къде се кри досега, м?  Лека и безпроблемна бременност ти желая   bouquet  4Д  май би трябвало да има в МБАЛ, поне така бях чула. Ама я по-бременните да кажат  Mr. Green
Тук съм си,ама напоследък предимно в съседен подфорум-при априлските мами'2009 Blush.Мерси за пожеланията Heart Eyes

Лилянчо,хиляди благодарности за информацията smile3525
И на останалите момичета също-Бумеранг,Фил,Pupinka Hug Hug Hug

Аз май ще имам момиченце този път stork-girl, fingerscrossed стискайте ми палци(уж такова се видя като ходих миналия път,но прекалено рано беше и не е сигурно).С таткото направо ще подивеем от радост ако си остане така до края Mr. Green.Не че ако е момченце ще го върнем де Grinning.

Хубав ден от мен,и доскоро Kissing Heart

# 142
  • На брега на реката
В 14 г.с. си, така ли? Обади се още тази седмица, запази си час и иди на 4д-то. Ще се види и пол и всичко  Laughing Пък каквi клипчета и снимки правят...направо са страхотни  Heart Eyes
Ето го и сайта им: Цък

# 143
Точно това смятам да направя Grinning.Нямам търпение по-скоро отида  animal037 

# 144
Д-р Узунова има 3Д, да - от Април някъде.  Grinning

# 145
sashimama аз ходих вече два пъти и още в 13-та седмица ми казаха пола. Радвам се, че ще имате момиченце. При мен се очертава отново момче, но то в нашия квартал само момчета се раждат и сигурно е заразно.  Laughing Аз в тази клиника ще си правя БХС и ФМ.

# 146
sashimama аз ходих вече два пъти и още в 13-та седмица ми казаха пола. Радвам се, че ще имате момиченце. При мен се очертава отново момче, но то в нашия квартал само момчета се раждат и сигурно е заразно.  Laughing Аз в тази клиника ще си правя БХС и ФМ.
Ох,то не е много сигурно още дали е момиченце.Но силно се надявам да стане Mr. Green и да разчупя традицията в рода ни да се раждат само момчета-аз съм единственото момиче,имам двама братя,всичките ми братовчеди са момчета,мъжът ми също има брат(който също има син).
Пък аз доскоро не знаех че и тук в Русе може да се направи БХС Embarassed.С първата бременност това съм го пропуснала,но този път няма.Ще трябва повече да се поинтересувам в кои седмици е най-подходящо да се направи.А час дали ще ми дадат за тази седмица,или много по-занапред дават(в смисъл има ли чак такъв наплив,че да се чака много newsm78).И последно-колко струва прегледа,pupinka спомена че до 15 седмица май не се плащало,но не ми се вярва,а ти щом си ходила в 13-знаеш Wink.Извинявам се ако съм станала много досадна вече,ама наистина само за това си мисля в момента и само това ме вълнува Whistling.

Хайде лека и спокойна вечер на всички Hug Heart Eyes

# 147
  • На брега на реката
На мен ми взеха 50 лв, но бях в 20 г.с. БХС беше 40 лв. Когато им звъннах за час, ме попитаха дали имам предпочитание към някой от лекарите им. И понеже нямах, ми определиха час още за другия ден. Мисля, че не е като в другите градове, да си записваш час за седващия месец  Rolling Eyes
А иначе тогава на мен ми казаха, че до 19 г.с е безплатно, но сега явно са го променили.

# 148
здравейте,
аз съм ходила на въпросния видеозон в 29 г.с. и съм много доволна, половин час ме гледа Тончева, по-точно бебто де, клипчета, снимки, всичко. Най-важното е че е успокоение за майката дали всичко е наред с бебо...
аз имам ГОЛЯМ въпрос: предстои ни имунизация от тази тройната и съм в голяма дилема-тази от Хеи ли да сложа или да купя Пентаксим, който се оказа че много трудно се намира в нашия град. При толкова много бебета само аз ли съм желаеща за нея?!?странно.... та ми се иска да ми кажете всяка от вас какво е ползвала и имало ли е странични ефекти?

# 149
mayakub, що да е трудно намирането Rolling Eyes, поне преди 8 месеца не беше.
Провери ли в Марешки на П.Д.Петков?
Иначе аз на сина си съм слагала по ЗК, имаше странични ефекти.
На дъщеря си сложих Пентаксим-нямаше странични ефекти.
На третото- въобще няма да сложа ваксини.

Общи условия

Активация на акаунт