Отново ще е златна есен, а заливът БУРГАСки - чудесен - 64

• 14 803
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
 Simple Smile  наистина аватарът ми се беше загубил и затова качих нов линк.  Simple Smile

# 151
К'во прайте, бе, модели за женско съвършенство Sunglasses

Да взема и аз ли да си турна едно ново аватарче...

# 152
Чакаме  Simple Smile

# 153
коментари? Mr. Green

# 154

Тъмното не е твоят цвят, като прическа си шестак.  Mr. Green

# 155

Тъмното не е твоят цвят, като прическа си шестак.  Mr. Green

Мерси. Много и е трудна поддръжката,  в името на суетата спя като прилеп да не се сплеска Mr. Green

# 156
 Joy Joy Joy Joy оооооооо не мога повече,кога казвате,че ще има срещааааааа  Joy Joy Joy Joy

# 157
и аз не разбрах дали остава за петък.

# 158
  • Бургас
Janitsa, naiema  welcome
mimoza - Честит Рожден Ден! nbirthday
Sinara - аз бях днес на лекцията в "Младежкия дом" беше за следродилната депресия, но не казаха нищо ново или кой знае колко интересно, но не беше лошо! Имаше и една акушерка - Киселова или нещо подобно не съм 100% сигурна за името, но говори само психоложката! За следващият път вече искат предварително записване, защото залата е за не-повече от 30 човека и може да няма места, а таксата за лекция ще е 2 лв. - за напитки или нещо такова (това споменаха). Понеже за първи път посещавам лекции от този тип нямам база за сравнение, но 2лв. ми се струва смешно за каквото и да е.... ама не знам! Информация за лекциите може да се намери в някакъв Бургаски форум , ако те интересува ще ти пратя и линк! Имаше и страшно много мами с бебчета там! Което хич не беше лошо! Оставиха количките във коридора, заключиха и беше пълно с пеещи и плачещи бебоци Grinning! Та това е в общи линии!

# 159
eeхееее колко много работи сега организират за бъдещите майчета.... блазе им.... а ний едно време....

Никой ли не погледна линка бе момичета? Някой да се похвали да се е видял?

Даре и на мен ми приличаш малко на Зара на тази снимка, ама всъщност си си ти де... Grinning

Кате това на фотошоп ли го направи? Много интересна прическа наистина, ама по добре си си ти... Wink

Ели, тук съм общо взето ама все към средата на темите май се включвам....

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 08:27 от sneji20

# 160
Снежи, аз го погледнах.  Laughing
Вече ви следя.  Wink

# 161
При мен пък нещо не се отваря...
Ама кусур ми е де. То не ми стига по СКАТ дето си играят на Биг Брадър ами и това сега...

# 162
Кате това на фотошоп ли го направи? Много интересна прическа наистина, ама по добре си си ти... Wink

Това животно Фотошопа не съм го дресирала още. Има един сайт с прически, там си правих косата Grinning.

Снежи, Ангел ще го записваш ли на извънкласни занимания?
Въпросът ми е към всички, чиито деца са първа група.

Вчера за втори път питах учителката за подробности, каза ми ги с половин уста и после 10 мин ми обяснява, че нямало смисъл, щото били малки децата и нищо нямало да научат. И после- "Ама щом искате, запишете я".  Не знам защо си въобрази, че ако запиша Ава на танци, примерно, ще очаквам някакви чудеса. Аз искам детето да си влага в нещо полезно енергията, нищо повече.
Много ми е интересно какво мислите, защото се почувствах много тъпо, все едно съм супер,хипер амбицирана да създам вундеркинд, издевателствайки над детето Tired

# 163
  • Бургас
катка засягаш ме и мен по болното място. Тъкмо се чудех и аз какво да правя, защото моята щерка от пролетта още ме убеждава да я запиша на балет и аз се надявах сега като започне градината да се класираме в някаква групичка по танци, но ... за първа група няма. На родителската среща никой не се заинтересува и аз затова попитах индивидуално госпожата. Каза ми, че за първа група няма, но все пак ще попита. Така че съм в изчакване. Склонна съм да я запиша с 2-ра група. Детето има огромно желание, пък и май има усет за танците.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=334506.0
Ето от тази темичка ми става ясно, че по принцип си заслужава, пък и аз съм на мнение, че не очаквам от детето да изиграе лебедово езеро или варварска рапсодия в първа група. Simple Smile

що се отнася до парното, не мисля, че ще го спрат централно, това беше само прах в очите, по скоро може да се спре във входа, ако няма желаещи.

# 164
До майките с деца, които ходят на градина:

До кога реват сутрин като съдрани?

Общи условия

Активация на акаунт