Отново ще е златна есен, а заливът БУРГАСки - чудесен - 64

• 14 784
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте аз отскоро съм мама!Искам да ви питам, като минали вече по този път, кога трябва да се ходи на ортопед?В смисъл в кой месец!?Благодаря ви предварително!

здравей Simple Smile на ортопед до 4-тия месец... но ние още не сме отишли... питай доки

# 196
Здравейте аз отскоро съм мама!Искам да ви питам, като минали вече по този път, кога трябва да се ходи на ортопед?В смисъл в кой месец!?Благодаря ви предварително!

В четвъртия  Wink

# 197
Въпрос Simple Smile къде в Бургас продават пюрета на semper ???

# 198
Благодаря за отговорите!Преди малко забравих също така да попитам при кой да я закарам и трябва ли да си запиша час предварително, колко време преди това и кординати?А сега една приателка ми каза, че ваксината Пентаксин я нямало никъде в града, вашите дечица са по големи, но чували ли сте нещо подобно?

# 199
Аз да питам къде ми се загуби  Mama Jijina   Thinking Thinking Thinking

# 200
juja_, аз знам от ортопед, че е най-добре около 40-я ден да си отиде на първи преглед. За специалист не мога да ти помогна, по- точно не се сещам, иначе се е коментирало преди това в темите. Аз съм водила щерката във Варна.

shumii, Семпер по мое време продаваха в Била.

# 201
А, и аз туй се чудех наскоро. Thinking

# 202

Върна се на работа и каза, че няма да има възможност да влиза редовно, но пък тя съвсем се затри  Rolling Eyes
       Джи на работа ли си утре? Ако е хубаво времето може да дойдем с дребния да те видим

# 203
Благодаря за отговорите!Преди малко забравих също така да попитам при кой да я закарам и трябва ли да си запиша час предварително, колко време преди това и кординати?А сега една приателка ми каза, че ваксината Пентаксин я нямало никъде в града, вашите дечица са по големи, но чували ли сте нещо подобно?

д-р Стоян Христов - ортопед
МЦ Зорница 056 918 631

Ние сме все още на етап пентаксим, в понеделник бием втора - има я в Лазур до магазин Сара, в бялата кооперация... ако ли не - аптечно

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 21:26 от shumii

# 204
       Джи на работа ли си утре? Ако е хубаво времето може да дойдем с дребния да те видим
Да, там съм, заповядайте! Grinning   И количките са още там.Много ще се радвам да се видим, че се забравихме вече. Crossing Arms

# 205

Скоро не ми се е налагало.Но преди 5-6месеца ни беше последният прием.Купувахме я от аптеката в първа поликлиника.Тази която е на партера.

# 206
 На нас личния ни я сложи безплатно. newsm78 Нали тя е комбинираната?Каза, че вече от касата им дават, но не за всички...имаше някакъв номер там.

# 207
  • Бургас
Здравейте! Гледам/чета, че някой се е сетил за мен!     Heart Eyes
По цял ден съм на работа, а там няма време за форум.  Sad Вечер, като заспят моите зверчета, влизам да ви чета /ако мъжът ми не ме е изпреварил/. Но е крайно време и аз да се включа в някоя от срещите.

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 23:24 от mama Jijina

# 208
Как мина срещата, момичета? Изобщо състоя ли се такава?

Аз искам да ви попитам знаете ли дали попарата в градините е и сладка?
По принцип на попарата някъде й слагат захар, а някъде не? Знае ли някой как е?

# 209
  • Бургас
Добро утро, момичета!
 sneji20, в детската градина на синът ми не слагаха захар. /предполагам, че е така на всякъде, нали работят по някакви стандартнирецептури/ Но някои деца си носехе захарчета и си слагаха, въпрос на вкус.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт