85 та сезонна смяна на гардероба: на БотуШа ве4е сме с ботуШи

• 21 934
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Деси да си жива и здрава и много щастлива Flowers Rose  party006

Здравей Касиер добре дошла при нас Hug

# 136
Деси, бъди здрава и оби4ана  newsm59

# 137
Деси, много здраве и благополучие ти пожелавам и от мен Svetlanka85!

# 138
Деси , Честит Рожден Ден !  bouquet Hug Heart Eyes
Желая ти много здраве , а останалите ми пожелания нека са твоите желания !
Ники , прощавай не съм го написала умишлено , но явно наистина започвам да си изтощавам батериите ! Hug
Целувки на малечко  Hug !
И на Деси , да се извиня !- Praynig.
Добре дошла на Касиер ! Hug
Аз тия дни ставам в 6 , ходя да карам с даскала по 1 час от там тичам обратно до нас да си взема Ясмин и се връщам за лекции .
След това обикаляме до към 13 часа прибираме се набързо да хапна и сложа в ред къщата и тичам до градината и яслата . След това сме на разходка и вчера разходката ни беше почти 4 часа , но на дребните не им се отрази много . Като се прибрахме приготвих вечерята и ядохме след , което аз бях на края на силите си и ги изпратих по леглата , но никой не слуша скачаха още час като маймуни по кревата ми .
Фатима , отнесе плувката чак в 23 , а Ясмин към 2 , само дето и аз съм заспала на пода до нея и мъж ми ме събуди като се прибра от работа иначе така щяхме да си откараме до сутринта .
Сега пак отивам по задачи и най неприятното е , че има шоперо та и да искам автобуси няма .
Пуст патент , кога ще ме огрее да го взема и да забравя за неудобствата .
Аз не се интересувам от мода , защото с тези размери на слон , колкото и да ми се иска не мога да намеря нещо на прилична цена и хубаво . Но като заприличам на човек и почна работа друга ще я запея .
Приятен ден на всички !  bouquet

# 139
Деска,много щстие и сбъднати ме4ти!

Добре дошла и на новата мама Hug

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 12:59 от Italina

# 140
Добрутро дами мили  Grinning

Я, те ме "разконспирирали" в края на деня Laughing Благодаря ви моми4ета, от сърце Hug  bouquet

Привет и на новата мама.

Дани, с твоя график, аз Ще забравя и как са казвам Hug Гледай малко да по4иваШ, ако е възможно.

Това Италия_та е голяма работа, да знаете. Grinning Ще обясня накратко : онзи ден закупихме стол за моята кола на детенце : джордани, ундоетре. Тъй, ама понеже беШе останал само един в магазина, изложен, му биШнали някъде кутията и т.н Та с лека отстъпка го взмемам така ли ина4е, Щот обиколих сто места, да търся съЩия цвят. Няма оригинална опаковка и упътване.
Оба4е монатажът на такива джаджи хи4 не е Шега, разли4ават се един от друг марки и модели. В колата на таткото имаме друг, ам монтиран по разли4ен на4ин. Та пиШа аз мейл на Джорадни, разказвам как стоят неЩата и моля да ми се пратят инструкциите....кат си викам, Хе, има да ми отговорят, ама карай..
След един ден, тази сутрин полу4авам по имейл инструкциите за монтаж, заедно с кордиали салути Laughing Ей това е.

Ани, коригирам веднага пропускът за тенджерите: та, по4ти цялата ми посуда (тук дет и викат батериа пентолле) е с метално покритие. Полу4ена от заветната листа ноцце, Лагостина. Не бих си ги купила сама никога, зверски преувли4ени ми се струват цените. Имам 2 тигана с тефлоново покритие. единият малко ползван и го бива..другият май е за изхвърляне ве4е: ами много нагореЩено олио за някой омлет, който се приготвя за 5 мин. И без това в къЩи се пържи 2 пъти годиШно, та не ги мисля много, колко са здравословни. Друго исках да кажа: попадали са ми разни "нау4ни" изследвания, според които и фолиото за покриване на продукти (пеликолла) и разните еднократни тави4ки от алуминиево фолио са вредни и т.н.
Все си мисля, 4е хората си знаят интерсите и по малко ги интересува здравето ни. На 4етките за зъби, съЩо пиШе да се сменят всеки месец #Crazy НА официалния сайт на кафето за ит. пиШе, 4е е "полезно" по време на бременност до 2 еспресси на ден Shocked (докат всеки гинеколог Ще се гръмне при такова твърдение). Май идеята да се стимулира така нар. тук "консумизъм" надделява над тази да се грижим за здравето си..незнам. Мисля, 4е би трябвало да ни предупреждават и да не се храним в ресторанти, Щот кой знае пък там как готвят и по колко пъти ползват една и съЩа мазнина Sick
Абе, докато не се ползва най страховития домакински уред, фритЮрника, вси4ко е ок Laughing

Вали, затова се отплеснах, не бързаме за разходка тази сутрин.

Дирок4е, ами да, малко запецва форумът, ма с търпение се движи. Ти вземи си ка4и снимките на уебШота, пък колко му е да публикуваШ тук линк, 4е нямаме търпение ве4ееее Heart Eyes

Хубав ден
  bouquet

# 141
Ето ме и мен   Simple Smile

Деси, честит рожден ден и от мен - да си здрава и щастлива!

Консуматорството няма как да не се поощрява, ако искаме добра ик. ситуация.
Слава богу, че някои хора се замислят  какво си причиняват, а  и на планетата използвайки всичко и на всяка цена.
Точно снощи си говорих с една приятелка, че един куп пластмасови неща за деца ( пързалки, проходилки, влакчета, кончета, та дори и шишета и пр.) би трябвало да се използват многократно. Определено не мисля, че заради моята суета детето ми да се клати 3 месеца върху новичко пластмасово конче, което ще се разпада в следващите 600 години на някое сметище трябва да страда планетата, колкото и сюрреалистичо да звучи. Вече не е въпрос на възможности и репутация дали използваш нещо втора ръка, така мисля. Особено подобни кратко-използваеми детски радости.

Както и да е -
Това което адски ме издразни онзи ден беше посещението на Берлускони в Щатите и как мазно стоя до Буш и го нарече 'грандиссимо' президенте, при положение че по-голям боклук не е стъпвал в Белия дом, вече и по оценки на историци. Понякога политиката е супер лицемерно занимание и трябва да си голям гьон, за да я играеш тази игра.

Стига дуднене от мен, хубав ден на всички   bouquet

# 142
  • Bulgaria-Italia
Chestit Rojden Den,Desi!Neka zvezdite podrediat jivota ti taka,che spokoistvieto i lubovta na horata,koito obicha6,vitaiat vinagi okolo teb  bouquet

# 143
Както и да е -
Това което адски ме издразни онзи ден беше посещението на Берлускони в Щатите и как мазно стоя до Буш и го нарече 'грандиссимо' президенте, при положение че по-голям боклук не е стъпвал в Белия дом, вече и по оценки на историци. Понякога политиката е супер лицемерно занимание и трябва да си голям гьон, за да я играеш тази игра.

Oooooo, тази лЮбовна игра съм я пропуснала. ooooh!
На мен оЩе ми държи влага как обменяха лиги с Путин на вилата му в Сардения. Sick
А за БуШ........ Сега в разстояние на кратко време пак гледах филмите на Майкъл Мур Mr. Green Фаренхайт 9/11 и Сико, така 4е, вярвам, разбирате целият смисъл на многото4ието след името на БуШ!
Италианските новини много отдавна не съм ги гледала, но по Швейцарското радио правят едно много интересно предаване, казва се "a stelle e strisce", посветено на изборите в Америка, и него го следя. Разказват и анализират Обама и Мккейн, но съЩо така обилно се говори и за Клинтън, Хилари, БуШ_баЩа... та 4ак до Кенеди и други "икони" на американското обЩество, които са извън политиката, като например Мерелин Монро и Елвис Пресли.

Май идеята да се стимулира така нар. тук "консумизъм" надделява над тази да се грижим за здравето си..незнам. Мисля, 4е би трябвало да ни предупреждават и да не се храним в ресторанти, Щот кой знае пък там как готвят и по колко пъти ползват една и съЩа мазнина Sick
О, да. Аз съм мега съгласна с горното твърдение! За справка: скандалът, който предизвиках преди време на тема "модата при бебеШките коли4ки". Laughing
Но по отноШение на тефлонът, определено съм дале4 от позицията да продължа да го използвам, подменяйки го веднъж годиШно, както лЮбезно ни съветват. Stop Смятам да го разкарам и да се насо4а към класи4еските материали.
ФритЮрник _ сакън, то4но така!!! Laughing

Вече не е въпрос на възможности и репутация дали използваш нещо втора ръка, така мисля.
Въпрос на репутация е и това да си носиШ главата на раменете и да се замисляШ за някои елемнтарни неЩа, като опазването на околната среда например. Confused Жалко, 4е все оЩе има прекалено много хора, които с4итат, 4е "от тях ниЩо не зависи" и гонят някаква друга, съмнителна репутация.

# 144
Поправка: материалът, от който са сделани тенджерите и тиганите на Лагостина е accaio inossidabile, stainless steel....

От два месеца най накрая и при нас дойде разделното изхвърляне на боклук: та пластмасовите игра4ки на детето, с4упени, там отиват. Пързалки, кон4ета и т.н няма: нали ги има в парка, трябва да се излиза все пак, не може в къЩи все да стои. Отпадъците, които не рециклирам седми4но се равняват на една  то4би4ка, с непреработваем материал. Peace

БуШ и Берлускон са стари другари, много жалят и двамата по Аснар и Тони Блеър, развалиха им компанията от малоумници, дет разруШават световен мир и местно законодателство Confused

# 145
Брей, точно един ден да нямам време да хвърля едно око на форума, и съм пропуснала рожденния ден на Деската -
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОООООГО ЩАСТЛИВА!   bouquet
Вчера Валтер ходи на нощно гмуркане и аз тъкмо си викам - сега ще си легна рано. Да, ама Уилям заспа чак към 10 и половина, а в 11 още никакви вести от Валтер. Естествено, се притесних. А те просто по-късно влезли в морето. Малко след това ми се обади де, а се прибра към 2.  #2gunfire
А днес сутринта ходихме да правим лашапассаре на Уилям - оня ден се сетихме, че ще ходим в Барселона в края на месеца, а документи за него нямаме  Laughing. За разлика от летния период, когато всички се сещат, че им изтичат документите, а трябва да пътуват, днес нямаше никой в Куестирата. И Уилямчо сутринта позира доволен за снимка.....
Деска, я сподели повече за Лагостина. Аз вчера получих по мейла един линк към оферта за баттерия пентоле на Лагостина, която се казва Гран кучина, за 130 еври. Да, ама в сайта на Лагостина не намерих такава точно Гран кучина, та нещо се усъмних.

# 146
Чентезимче , аз такива пластмасови играчки използвам за малките , но са ми дадени втора ръка и като не са ни необходими вече ще ги дам в каритас или в една организация за подпомагане на бременни или майки с малки деца . Там имам няколко познати и играчки купувам много рядко , защото в къщи ако купувам непрекъснато по 2-3 играчки ще се наложи да се изнесем след месец .

# 147
За щастие ние пък имаме голямо наследство игра4ки от племенниците и използваме тях.Да не съм луда да купувам нови CrazyОстанали са ни пързалки,къщи,люлки,басеини и каквото изобщо ви дойде на ум,защото моята етърва е на мнението,4е децата и трябва да имат абсолютно вси4ко което се продава по магазините Imp ooooh!.Такава прахосница като нея не съм виждала,а после се жалва,4е не и стигали парите #Cussing out ами те да не извират

# 148
Ов4и как си бе душа Hug

# 149
Благодаря ви дами Hug

Деска, ей сега съм си сложила една тенджера тук наблизо и разказвам подробно Laughing Ами тези са от серията Лагоплан Ин., отдолу пиШе gas-electr-ceram-induction. Аз взех от класи4ески тип, който в ит. е най презрян Laughing: т.е с ръкохватки/дръжки/уШи4ки или както там се казват на тенджери, тигани, капаци, с пластмасово покритие, което може да се пипа, без да ползваШ непременно ръкавици. Тук са на по4ит по из4истени, с футуристи4ен дизайн, където капак, дръжки и т.н е изработен от един и съЩ материал. Но го намирам  по непракти4но.
Пак казвам, смятам ги за неуместно скъпи: имам целия "сет" около 4, 5 разли4ни тенжери, пак толкова тигана, тави4ки и няколко купи4ки с ръжки за сосове, мляко и т.н..Вси4ко излизаШе около 800 евро, това преди години #Crazy Все пак са само тенджери, за Бога!!! Едвали Щях да си купя сама...
Оба4е факт, 4е Икейските ми такива, както и разните закупени ей така, на прИмоция, се разсипват след не пове4е от 3 до 5 години, а тези като ги гледам нямат мърдане. Въпрос, 4овек да реШи дали си ги взима до живот и инвестира или ги сменя по 4есто с по нека4ествени.  Най рентабилно е да ти ги подарят: като те питат "каво искаШ за Коледа/Рд и т.н?" Laughing

Я, Валтер какво страхотно хоби имал!

Общи условия

Активация на акаунт