85 та сезонна смяна на гардероба: на БотуШа ве4е сме с ботуШи

• 21 371
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
Плюф ето ме
ще стоя дале4е от вас да не ви лепна моят вирус,4е синът ми ми го предаде,та съм болна и аз.

У моито село роклите запо4ват от 1500 евро и нагоре,иска ми се ама не ми стиска,нямам пари за собствен магазин нито пък мога да рискувам на този етап,но пък:Преди 4 годин с едни фотографи на сватби от Бари,решихме да правим рокли в Асеновград,тея ми пращаха снимки на  модели струващи 5- 10 хил.евро а в Асеновград ги правеха за 100 евро,и ги продадоха в Италия пущините,но тъй като ме прецакаха с пари,и приклю4их с тях,и им отрязах квитанциите за БГ.Та за това си мислех да запо4на сама,но са адски много пари.

Леле Ники каква си Убавица  Laughing и ти с страхотна рокля си изко4ила,но пък воала е страшен.

Дани милото дететнце,а ти каде си гледала бре жена?То пак добре 4е Господ пази,та не е станало по зле.

Маркови дерхи маде ин туркиш или Тайланд.Струва ми се 4е хората в БГ купуват маркови дрехи от втора употреба,а тези с парите си правят разходки до Италия и си ги купуват от тук.В БГ ресторанта който е тук наблизо до мен,всяка седмица идват лъскави коли току що излезнали от заводите и струващи колкото един апартамент,да си правят шопинг и същевремено разходка.

Който има ,може,  Peace
Аз 4акам мъжа ми да ми даде пари да си направя цици ,4е от това имам нужда. Whistling

# 31
Dune, точно leggings това

# 32
Лени ми кажи клин4е бе душа Laughing.Има ги и в yoox при намалениата за по 20 еври Peace

# 33
На всички болни скорошно оздравяване .
Ники , страхотна си .
Аз ако намеря време ще кача снимки утре , че трябва да ги сканирам и да не вдигам шум сега .
Аз рокля не съм купувала една позната ми даде нейната за една седмица , даже и обувките от нея взех . Чантичката ми даде пък комшийката ни на времето та хич на съм се охарчила по повода .
Пак ме изби на шантави сънища и не мога да спя .
А искам да ви питам знаете ли нещо по въпроса за обезкосмяването с лазер !
Отивам да се боря с възглавниците .
Лек ден .  bouquet

# 34
Дани ....ами знам 4е мъжа ми преди години се е мъ4ил да маха по този на4ин косми на гърба, ама уви нямало е ефект и сега Деската го обезкосмява с кола маска  Mr. Green
Но това преди години...пове4е от 5.

# 35
Лени ми кажи клин4е бе душа Laughing.Има ги и в yoox при намалениата за по 20 еври Peace

Ами аз казах , но не си прочела.
Погледнах в салдите - кожен или латексов, какъвто търся няма. Има ди котоне, еластан, полиамид и т.н. това са чорапогащи. Тцъ.

За лазерна епилация има много теми в Красива мама, Дани. Какво е, как се прави, обмяна на опит. Аз исках в БГ да ходя на такава, но иска време, защото ходиш на определен период, а не мога толкова да остана. Тук не съм се интересувала, сигурно другата зима.

Аз не съм имала сватбена рокля, оженихме се в много тъжен момент и отидохме буквално с ежедневно облекло.
Понеже не сме имали, все си мисля, че ми предстои. Колко му е да се организираме някое лято с рокли и букети.
А след 20-30г, ще си повторим обетите и пак искам сватба. Изобщо, аз съм смахната и не го виждам този ден, като еднократен в живота  tooth

# 36
Спешен въпрос кам всички мацки,живеещи в зоната от Милано до Швейцария!!!!
Знае ли някой ,някакво хубаво местенце с кестени-за т.н. кастанята??? newsm78Гледайки прекрасното време навън,не ме свърта вкъщи...Приемам и други предложения,стига да са сред природата.
Иначе мисля да отида на хиподрума и там пръскам само пари.. Laughing
Чао! Добър ден на всички,играйте еналото,сумичката си е бива мнооооого!!!

# 37
Точно сутринта в бара слушах за това енелото. За какво иде реч, че аз не съм в час с хазарта Mr. Green

Кастнята. Колко готино звучи.

Аз ходих да мия изстрадалите ни коли, които от година сигурно не бяха мити, пиша си тук, Тсугуми мернах в една тема, тази жена изобщо не се появява тук вече. Айде, Тсу, муцни нещо и тук  Hug (ей този емотикон почти никога не го показвам).

# 38
Привет дами Hug,
къде го това хубаво време при вас? тук стана 13 градуса, един вятъъър, едвам поиграхме с детето 30 мин. в градината и се прибрахме да "готвим" с мини кухнята и.

Ники, ма мнооого красива, спомнях си аз една прелестна рокля Flutter Ех, оби4ам да си преговарям тез моменти.

Кака ви Деска и тя кат се накани тия дни Ша са покаже.

Дескатаа, скоро да се оправяте ви желая, ма явно не си зле, Щом 4ак и по светски живот ходиШ Simple Smile Цун на Алето, как върви работата? И теб те 4акам като булка, знам, 4е беШе много хубава Heart Eyes

Ленка, ами то4но така, колко му е да се спретне една свежа мини церемонийка с тоалети и букети.

За лазерна епилация има много теми в Красива мама, Дани. Какво е, как се прави, обмяна на опит. Аз исках в БГ да ходя на такава, но иска време, защото ходиш на определен период, а не мога толкова да остана. Тук не съм се интересувала, сигурно другата зима.

Аз мисля да проу4а въпроса тук, в ит. Цените са по високи, надявам се и обслужването. Моята доверена козмети4ка в бг ме посъветна там изобЩо да не опитвам, заЩото бг козм. салони си набавяли втора ръка и поостаряла техника и оборудване, та ефектът едва ли е дълготраен. Тъкмо в красива мама говореха и за белези и изгаряния, които хи4 не са уместни. Лазерите от последно поколение би трябвало да дават наистина изкл. добър резултат.
Като върл противник на кола маските, признавам само ел. епилация (болезнена, но резултатна) и бръсна4а Blush Естествено би било 4удесно 4овек да си обезкосми краката во век и веков, нали?  Laughing

Станало време за обяд,
хубав уикенд на вси4ки

Ще 4акаме Деската От Иския и Дирока от Шотландско да пооплакнем о4и в красоти

bouquet

П.П

Тези латексови/кожени клинове трудно се намират по 100 евра:
Виж това е някаквъв микс:
http://www.twenga.it/offerta/27406/3051109037781488685.html

http://cgi.ebay.it/AMERICAN-APPAREL-Leggings-Tregging-Lame-LATEX … ksid=p3286.c0.m14
В ебей има много оферти

http://www.skintightshop.de/ и тук.

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 13:49 от dune

# 39
Ей ме на и мен  Crazy

Ох, забравих какво щях да пиша  ooooh!

ФФР, при нас ходят на кастанята до Гарфаняна ...обаче си нямам на идея къде и как,но тук тез кестени и марони са на почит  Peace (сега видях,че си написала около Милано  Whistling )

Диалема, е с хрема при вас не ги ли пускат на ясла?Тук е важно да е добре и жизнено и няма проблем,така или иначе докато оздравее напълно минава супер много време,а това значи цяла зима детските и яслите да са празни  newsm78

Ник, страхотна си;)Роклята е чудесна  Peace

Дани, понякога е по-добре да има кръв,отколкото да се подуе и малка цицина...внимавай много!И аз съм параноичка да не го откраднат  #Crazy Хайде постарай се за тоз курс,за да не го влачиш до пролетта Peace

.....................

# 40
10 сент, става въпрос за цифрата от 70 милиона ди евро!!!!! Доколкото чух,в момента е най-високия джакпод в света! #Crazy
Така че момичета,отидете и попълнете един фиш от 1 евро/не че ще обеднеете/, пък то нищо не се знае.Надявам се ,ако спечелите ,да си спомните за мен.. Mr. Green Mr. Green
Кала,мерси,ама ми е мн.далече,иначе кастанятата е мн.хубаво преживяване.Аз я открих преди 3 год.,но ми омръзна да ходя все на това място и затова издирвам други. Ние дори нямаме камина,но ходим така,за разнообразие.Преди имахме едни приятели с камина и вечерите около нея,с кестените,които пукат вътре,чашата червено вино и т.н.,са ми останали едно от най-приятните преживявания...
Иначе,и на хиподрума е мн.интересно-там са други емоции.Мин.година синчето ми заложи 2евро,и спечели 40 !
О,не искам да останете с впечатление ,че съм голяма хазартаджийка,ама трябва да се даде шанс,да промениш нещата...

# 41
Ффр, не не оставаме с такова вЧепатление,но последният ти пост сам говори за личността ти  Laughing Laughing Laughing
Аз играя 1 евро от време на време, та дори и да не е огромен джакпота....дано отива при истински познали 6те числа  Peace ,а и тегленето не е на живо,а само дават числата  newsm78

С конният спорт сме на 'вие' все още,но дечко след някоя и друга година ще ни подюрне  Mr. Green добре,че е на 300м от нас  Wink

ДОБРЕ ДОШЛА НА М13   bouquet Разкажи повечко за теб  Peace Къде си,как се адаптира?(аз пак съм бляла някъде,за да пропусна  Crazy )

ПП Аз онлайн още не съм се навила да си купувам дрехи,защот без да пипна и пробвам хм....малко ми е странно  Thinking ,но ако струва 5-10евро може да се навия  Laughing

За пореден път днес се убедих,че не всичко,което е ОФФЕРТА е изгодно...не,че е кой знае какво....42 пакетчета салфетки за 5.75  - до нас в  малкия магазин 10 са за 1,20...умножено по 4 е 4,80+2 броики максимум 5еврИ....а аз баламата на 5,75 и ся си правиме кули и влакчета с тия пакетчета  Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 15:42 от Kaлa

# 42
Трябва да се мисли, мдам.
Аз направих днес една кратка спеза в Конад, купих някои неща 2 за цената на 1. Препарат за пране, за миялна, такива работи. Да имам за по-дълго. Винаги знам кое къде е изгодно, рядко вече се излъгвам в нещо. Калче, сметки трябват, мило.

Не играя на тото,сега съм изкушена. Харесват ми грата е винчи, не че съм спечелила нещо, но ми е по-лесно. Триеш, надяваш се на момента и на момента се разочароваш. Печелила съм 3-5 евро, колкото да взема следващо билетче от 3 евро. Трия с монетката от Коледната питка. Тоест, нещо като баене, но нищо. Още 3  месеца имам да докажа, че преданията са верни. Като стана неприлично богата, няма да ви забравя, обещавам. Ще ви поствам от блакберито си на моята барка Ферретти, някъде из Карибите.  Money

# 43
Като стана неприлично богата, няма да ви забравя, обещавам. Ще ви поствам от блакберито си на моята барка Ферретти, някъде из Карибите.  Money
Дай Боже Лени Praynigпожелавам ти ги от сърце Hug

# 44
Здравейте.

Ние днес се поразходихме из БаШ Алпите... едни селца от дървени къЩи4ки с остри покриви, 4ист и свеж въздух, който направо ти прерязва дробовете. АндреШко веднага за4ерви бузките и му беШе много кеф да ти4а по пъте4ките. Simple Smile

ФФр, и кестени имаШе доста по земята, ама не сме събирали. Тук в наШта зона се коментира, 4е тази година не е много добра за кестени, били малко и не били хубави. Така се говори, слухове. Ина4е аз ли4но кестени не ям. Simple Smile

Неаполитанците, да ви кажа, 4е Швейцарците в момента си строят един голям ин4енериторе насред една китна алпийска долина Twisted Evil .......

Лени, за какво ти е този клин?

Общи условия

Активация на акаунт