Огън служба не остана!ОКТОМВРИЙКА ще е мама!

• 13 984
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Фийл, заради кръвта ли реши че ще раждаш скоро, защото другите симптоми и аз ги имам а не са типични за моята бременност? До сега не само не съм повръщала, а се тъпчех постоянно с огромен апетит. А сега ми се гади.

Честит рожден ден, Лиянка! Нека малкото съкровище само реши кога ще има рожден ден Wink

Ванче, стискам палци всичко да е наред! Сигурно искат да си им под ръка да те наблюдават. И без това скоро ще раждаш. Спокойно, всичко ще се нареди по най-добрия начин!

Мими, супер е, че скоро ще сте си в къщи!  Simple Smile

# 196
  • Бургас
Чистито на всички майчета  bouquet

Ние сега се прибераме от болницата,защото Никол имаше жълтеница,но вече сме ОК.
Сега я накърмих и тя спинка.
Ще опитам да прочета новостите около всички вас.
Липсвахте ми многооооооооо.

Ааааааааа и Златинабер има момиченце-Александра,3150,50см.-родена на 03.10.2008г

# 197
Здравейте, момичета! Днес ще е хубав ден и мисля да се поразходим малко в парка. При мен явни признаци за скорошно раждане няма, родата вече ни направи редовната проверка  ooooh! и така.

liqnka, Честит рожден ден!  nbirthday

Тедико
, Честита племенница! Да е жива и здрава малката госпожица!

feel_u, ако се е започнало, мила ти пожелавам успех и всичко да е наред! Hug

Мими, много ведро звучиш, няма нищо общо с притесненото момиче, което беше преди  Hug Явно бебето добре ти влияе  Wink

Ванче, дано всичко да е наред, мила. Не се притеснявай и знай, че сме с теб и те подкрепяме.

Недииии, добре дошла отново сред нас  Hug Радвам се, че вече сте си вкъщи и да знаеш, че и на нас ни липсваха позитивните ти постове   bouquet

Енигма, мила, тук ли си още или вече си гушкаш бебока?

Честита дъщеричка на Златинабер! Да е жива и здрава и много послушна!

# 198
  • София
Неди, добре дошла  Hug И ти ни липсваше! Радвам се, че жълтеницата е зад гърба ви. Ще чакаме търпеливо за снимки  Simple Smile

Честита дъщеричка на Златина! Много щастие и детски смях в къщи!

# 199
Здравейте момичета!
Благодаря за пожеланията!
Ние вече сме си в къщи..... и си се гледаме....ядем, спим...тати много помага...
Голяма веселба си е Simple Smile

# 200
Здавейте  Grinning
Честита дъщеричка Златина   bouquet Живи и здрави да сте   bouquet
Неди добре дошли - вече двенки   bouquet
Сев тук съм още  Grinning Ни признак ,ни нищо   Grinning Ти гледай как може двете с теб да родим по едно и също време  Heart Eyes Laughing

# 201
  • Велико Търново
Днес ходих на преглед при доктора, който ще ме изражда, досега не се бяхме запознавали. Аз малко бях нащрек, че какви ли не неща съм чувала за него, ама добре се държа човека, много подробно разгледа бебка. Е, сигурно е от значение, че съм чедо на медицинска сестра и че баба ми навремето е работила при него Simple Smile Каза, че всичко ми е добре, бебка не е едра, но си е развита съвсем като хората Simple Smile На неговия кантар излязох с 2кг по-малко от колкото на доктора при когото си ходя на редовните консултации  Shocked

Втората порция бебешки дрешки изгладих като се върнах Simple Smile Нагласила съм багажа за болницата и багажчето за изписването на малката принцеса. Вие колко памперса нагласихте? Аз сложих 10, ама ей така, защото незнаех колко. Малко ли са, много ли са?

Честито малко съкровище на Златина   ylinfant

# 202
  • Бургас
Наде аз имах пакет от 24бр.и върнах само 5бр.
Ама аз седях и повечко дни,та си мисля че може и да ти стигнат 10бр.

Момичета благодаря за топлото посрещане  love001 newsm51 smile3525

Ето снимки на нашата дребосъчна принцеска

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291141&pid=8061844

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291141&pid=8061891

# 203
galinaig, нали не визираш моите писания за едновременното кърмене и помпене- тогава пишех на Инчето щото, и споделях най- бързия и ефектен начин за складиране на кърма, ако човек си мисли, че няма достатъчно... Wink
А, в случй на течове от много такава, мисля че Хеленка беше споменала- ако е препълнена гърдата се цеди само малко- за облекчаване, защото ако се прави до край се хиперлактира.

Хм, никой не ме похвали за везната тоя път  Whistling newsm78

Фийл Ю, леко и бързо раждане ако е тръгнало... моля ти се не се оставяй без докторско мнение след това дето те е усъмнило...  Thinking Hug

# 204
Сев тук съм още  Grinning Ни признак ,ни нищо   Grinning Ти гледай как може двете с теб да родим по едно и също време  Heart Eyes Laughing

И при мен положението е същото, пък нищо чудно верно да вземем да родим по едно и също време  Laughing Аз си мисля да не са ни объркали термините с теб. Между другото според мен терминът ми е на 06.10.

Неди, много е сладка малката и колкото и странно да ти звучи мисля, че много си прилича на теб  Hug

# 205
  • Велико Търново
Неди, какво пише на шапчицата на сладурката ти? Защото и ние ще се изписваме в зелено, на нашето пише LITTLE STAR Simple Smile Много е миличка бебка  Heart Eyes Ние не живеем много далече от болницата, така че ако се наложи има кой да донесе.

Я да питам нещо раждалите вече мами - някой каза, че гърдите още нараствали като слезе кърмата. А когато спряхте да кърмите, съвсем ли се върна стария размер на бюста или все пак остават малко по-големи? Аз сега не смея никакъв сутиен да си взема.

# 206
Честита дъщричка на Златинабер, да й е жива и здрава!
Момичета много ви благодаря за подкрепата за кърменето, много успокояващо ми подейства честно! Направо ми вдъхнахте сили да продължа, чета в кърмаческия и напрдвам уж, но в дадени моменти направо ми се иска да захвърля всичко, но после се сещам, че това е най-доброто за бебето ми, че цяла бременност съм правила най-доброто за него, че му предавам имунитета си и трябва да продължа, а и имам кърма все пак.
Пуки мила, тези кърпички ги имам, ама гледам да не ги ползвам абсолютно всеки път, не за друго, а се чудех дали почистват добре, ама май ще си ги ползвам ,че с тези разходки до банята полудях вече. #Crazy
sfkbfk, много ме успокои мила  с изказването си за стреса при прибирането с бебето вкъщи, защото точно така го чувствам като стрес, денонощен труд , тежест и се обвинявам, че се чувствам така, все едно съм лоша майка и не се радвам достатъчно на бебето си. Като си ги мисля тия неща и като го гледам колко е прекрасен все едно съм неблагодарна, че го имам и ми става още по-кофти.Но това го отдавам изцяло на хормоналния дисбаланс, моля се да отмине и да се почувствам щастлива като мама. Нали съм една емоционална и ги преекспонирам нещата малко.
Трикси поне ти си в моето положение и ме разбираш. И аз нощем като го кърмя и главата ми клюма, викам си ще изпусна детето насън. Днес май му започнаха коликите. Вие имате ли? А с водата как сте? Аз не съм му давала нито капка, откакто са ни изписали по съвет на дамите от кърмаческия. Та така и ние се кърмим понякога и на един час, понякога пък спи 4 часа, тази нощ беше супер, защото се будеше само за кърмене и заспиваше. Обаче с оригването сме зле, трябва му страшно много време за да се оригне, трябва да го държа по 1/2 час, което след 40 минутно кърмене ми идва в повече.
Съжалявам, че ви затрупвам с моите оплаквание момичета и ви благодаря за помощта, надявам се хормоните да си се подредят и да се поокопитя малко.  bouquet  bouquet

# 207
Lauren,
спомням си го това състояние първите 2-3 седмици- докато сучеше малкия- толкова мощно ми се е доспивало- направо сякаш ми изсмукваше съзнанието и ме беше шубе да не го изпусна, ако заспя... Колкото и банално да звучи- почивай, когато и бебето почива.... Въпреки, че човек точно тогава има най- много сили да му се радва...
Важното е децата да са здрави, ще се учудиш колко сили и възможности ще откриеш у себе си още първата година... затова ти писах, че децата повече дават отколкото взимат...

# 208
Здравейте  Hug
Честита принцеса на Златина   bouquet Все пак е имало защо да пътува до Варна  Grinning
Неди добре завърнала се и благодаря за инфото, че преди това не остана време  Grinning
Фийл и на мен някак си ми намирисва на скорошно раждане  Wink Пожелавам ти успех и същия прекрасен резултат като предния  Heart Eyes
Лорън не знам другите какво ще те посъветват, но аз лично си миех гърдите само преди да суче бебето. Умишлено ги оставях след сукане да изсъхнат на въздух, без да ги мия. Също така колкото и странно и плашещо да ви се вижда опитайте се да кърмите легнали - така бебето си суче, колкото му е необходимо, а и вие си почивате. Аз лично през нощта не съм държала малкия да се уригне и не съм се втелясвала, ако не се получи всеки път. Направо си е кощунство заспало бебе да го разбуждаш, за да се уригне.
Софко аз я зябелязах везната, но повече забелязах ухилената ти физиономия  Heart Eyes А и лека завист ме жегна за пясъка и океана   Wink
Наде аз лично, след като спрях да кърмя си се побрах в старите сутиени. За мое и на таткото съжаление  Mr. Green Така че не инвестирайте много и в скъпо бельо, освен ако не сте маниаци на тази тема.
Севче много е вероятно ти да си си определила правилния термин, което ще рече, че няма за какво да се притесняваш. На мен с баткото ми бяха казали една дата, а аз държах на друга, защото знаех кога точно е станало.
Аз в момента се моля бебо да задържи с излизането, че от вчера съм с ужасен гърлобол  Sad Прибягвам до всякакви илачи само да се оправям по-бързо  Praynig

# 209
Виждам на балкона хора, които отдавна не са писали в отчетната  Grinning Мирена какво става с теб  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт