Звездни компромати - 32 част

• 32 626
  • 492
  •   1
Отговори
# 420
# 421
на братя Диневи жените Peace
онези, с яхтите, хотелите и нам си кво още Peace

# 422
Деница беше водеща с Марта Вачкова в предаването и ако не ме лъже паметта.

А за Брад Пит и Джулиет Луис- на мен ми харесваха много като двойка. Незнаех, че заради външно влияние са се разделили, мислех че в повече му е дошла.

# 423
Деница беше водеща с Марта Вачкова в предаването и ако не ме лъже паметта.

Беше някаква при Марта.След това дълго време водеше предаването "Цветно".

# 424
  • София
Да бе, знам ги братята. И булките им много пъти съм виждала по снимки, ама те нещо съвсем са се изкилифинчили  Shocked

# 425
Да бе, знам ги братята. И булките им много пъти съм виждала по снимки, ама те нещо съвсем са се изкилифинчили  Shocked
О, моля те, те се водят "иконите" на модата за България.........ужас  Whistling,на толкова пари........... особено едната много се вживява ooooh!

# 426
  • София
О, моля те, те се водят "иконите" на модата за България.........ужас  Whistling,на толкова пари........... особено едната много се вживява ooooh!
Да, то и Евгени Минчев се води за икона в модата, но за мен е чист палячо в облеклото (и не само в него  Mr. Green)

Мадона на концерта си в Бостън
Гуинет Полтроу с Моузес
Моузес-сладък като момиченце
Анджелина Джоли в Today show ("сее коплекси" - култова реплика  Mr. Green)

# 427

Тая с розовите чехлички с пухчетата е просо уникална. И така да се изтипоса на парти...ужас. Sick

Страшно тяло вади Мадона!!!
Евала, на тая възраст...! Peace

# 428

Това пък е друга мания явно... Върви кажи, че голямото дете на Синди е момче ако не го знаеш предварително.
Сара Джесика Паркър също държи сина си дългокос с бретон до нослето ... Rolling Eyes

# 429
  • София

Това пък е друга мания явно... Върви кажи, че голямото дете на Синди е момче ако не го знаеш предварително.
Сара Джесика Паркър също държи сина си дългокос с бретон до нослето ... Rolling Eyes
Преди време, когато видях сина на Синди, си помислих, че е дъщеричката й  Mr. Green
Иначе децата й са мнооого красиви (няма на кого да се метнат)  Hug

# 430
И Синди е страхотна  bouquet

# 431
  • София
сем. Агилерови този тип защо винаги върви на 2 метра зад жена си  Mr. Green Тук били в нощен клуб. Ако беше някоя мъжка БГ звезда щяха да го заклеймят като див селски бек (заради одеждите)!
пак Христинчето а този цвят червило да не е най-новата модна тенденция в червилата  Mr. Green

# 432
Виждам огромни амбиции у една потребителка да измести КЪРЧЕВА и Славчето, но ...  Thinking не става.

# 433
  • София
Виждам огромни амбиции у една потребителка да измести КЪРЧЕВА и Славчето, но ...  Thinking не става.
Защото няма как да видиш, че има доста свободно време! Но ще я посъветвам да се ограничава, че да не става трън в очите  Peace

# 434
  • някъде

Взе ми го от клавиатурата Mr. GreenНищо де,сега ще има номинации,ще бъде интересно кой ще се пребори за приз "Евгенчо Минчев" /разбирай топклюкарина на Бг мамма/.

Общи условия

Активация на акаунт