Кипърски брилянти + БГ диаманти (15)

• 26 569
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе това не се е случвало от както влизам в тая тема.
Направо съм стресирана,никой да няма.
Да не се е случило нещо и аз да незнам.
Къде сте ,момичета? Толкова свикнах да ви има,че чак ми е странно.
И на Блонди закуската остана.Аз си похапнах,ама немога всичко.

# 151

Знам аз как да ви привлека вниманието.
Наздраве ,за всекиго по нещо.

Мезенца,салатки ,ами незнам.
Това от мен.

# 152

Добро утро.
До кога ще си пиша сама?
Да няма бойкот,че никой не влиза.Ами аз съм упорита и ви сервирам кафенце.
Я да ви се похваля,снощи моя мъж/нали е и DJ/ реши да си прослушва музиката,че ще има участие и аз като взех да си денся.Сипахме си по една водка и си направихме малък купон.Много добре ми подейства.Не помня от кога не съм излизала на диско да разкърша старите кокали.Ама незнам и кога ще е с тоз малкия,но пък в къщи мога да си се разкършвам.

# 153
Добтууууууууууутроооооооооооо

Деска тука съм.. Hugблагодаря за кафето и закуската,мммммммм вкусничко
Малкия пампаец тука ми взема акъла с тая проходилка,върчи из къщи,шета и немога за минутка да го отделя от погледа ми.. #Crazy #Crazy #Crazy

Матеееееее,добре дошла на Лимасолска земя  Joy Joy Joy каде по точно живеете,да не сме комшии че и ние до моремо,в началото на морската градина..

Отивам да правя кисело мляко с бисквитки на дребния че май е гладен.до после..Цункииииииииииии  bouquet

# 154
  • София
Добро утро мили девойки!

Хванала ви е нещо липсата и вярвам, че е само заради хубави емоции! Mr. Green

Деси, благодаря за усърдието...мезета, пиячка, закуска...Тез калпазанки не се поддават обаче...

Гугунче, нали е с проходилка бе душко...няма се обърне , не се притеснявай! Само де не се блъсне някъде по-силно, че да си счупи "возилото"...

Хайде изскачайте, че да не изброявам поименно..... Joy

# 155
Ку-кууу....Здравейтееее...
Завърнах се аз от славното ми пътешествие до Варна.Изненадах мамето за Рожденният Й ден както се полага  Joy Joy Joy Joy Двамата с тате не можеха да се начудят как така съм шофирала сам-самичка от София  hahaha hahaha hahaha
Много хубаво си изкарахме.
Та така.....Ще ви следя аз отблизо какви ги вършите(пишете)  Joy Joy Joy

# 156
  • София
Мастерче, добре си се завърнала!!!
 Heart Eyes Панделката последно върза ли я?
Представям си мамето колко ти се е зарадвала... Hug
С шофиането как беше? То до Варна са си доста километри!Браво на теб!

# 157
Наистина много странно,аз може и да не пиша често,но всеки ден чета да не изостана.От няколко дена обаче нещо става.Какво ли? newsm78
Днес съм много щастлива,защото малката отиде на ясла без да плаче, Naughtyно има и предисловие.Смених и яслата,защото предишната беше под всякаква критика,даже и името и ще напиша за да знаят дрyгите мами да не си пращат там децата.Агапулес е името и децата там са от всички възрасти,в това няма лошо ако са разделени на групи и всяка група има учителка и да не са повече от 12 деца,както го е предвидил закона.Да ама не в Агапулес.Всеки ден пристигат нови деца и никого не връщат.3 учителки,със съмнително образование.Нищо не им правят на децата,нито уроци,нито игри,по малките реват,един хаос.И какво си мислите е единственото развлечение-телевизия. ShockedДецата по дял ден гледат телевизия. #ShockedВсичките повторения на кипърските сериали.Ужас. smile3556Моята понеже не може да си стои на дупето иска постоянно нови и нови развлечения с голям зор ходеше,голям рев. newsm45Отначало си мислех,че не е свикнала и докаto опознае децата,учителките и т.н.но измина един месец и тя все така упорито отказваше да ходи и продължаваше да реве та да се къса.Имах подозрения и започнах да търся за нова ясла,за щастие много бързо намерих newsm17.Нова преди една седмица е отворила,след ремонт,представяте си всичко чистичко и новичко с мно-о-о-о-го играчки.Забравих да кажа,че в Агапулес са много оскъдни останали от децата на шефката или кой знае. newsm78А пък и хигиената под всякаква критика.Та сега за новата.За сега са 4-5 деца,учителката е младичка и много мила и с хъс за работа,постоянно правят нещо-рисуват с бои,тебешири,моделират с пластелин,имат супермаркет-пазаруват,слушат детски песнички,разучават животните,правят куклен театър,играят с конструктори,мозайки и тем подобни.Първия ден малко плака,втория-измрънка,но госпожата я взе и я заведе до супермаркета,като я питаше какво иска да си купи и аз се изнизах,а днес сама влезе и отиде при децата,без рев и мрънкане.Много съм щастлива и исках да го споделя,затова извинете ме за дългия пост.
Приятен ден на всички newsm51 newsm51 newsm51

# 158
Мастерче, добре си се завърнала!!!
 Heart Eyes Панделката последно върза ли я?
Представям си мамето колко ти се е зарадвала... Hug
С шофиането как беше? То до Варна са си доста километри!Браво на теб!

С шофирането се справих направо супер! Бях спокойна,преценявах си обстановката и си се справих с всичко.....Мама и тате се стреснаха като ме видяха така изведнъж...Ама аз казах " Аааа не  Naughty Аз идвам на Рожден ден и не ме интересува!"  hahaha hahaha hahaha
Паднаха от смях после,като им разказвах как съм замисляла изненадата.....
За панделката не остана време,щото попаднах в ужасно задръстване като влязох в града,а като спрях пред блока и ме фиксираха веднагически от балкона  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Още ме боли главата от напрежението по пътя,ама ще ми мине...

# 159
Здравейте, здравейте,
Маатете, успех на цялото семейство! Всичко ще се нареди...
TheNMaster, браво за смелостта! Аз само поглеждам колата през балкона, да се уверя, че е още там... А най- важното е, че си зарадвала хората които те обичат...
bouboulino, чета и си спомням как детенце плачеше в детската градина, а аз отвън... Още ми се свива сърцето.
desi.a, аз също ти благодаря за вкуснотийките... ананас, ягодки, фреш... Страхотно!
guguna, значи пилотирате с проходилката... Браво, браво! Сигурно сега имаш малко повече време, защото хем е пред очите ти, хем не е в ръцете ти...
Муци, видя ли как се отзовахме на твоето повикване, колко само сме изпълнителни...
Е, има момичета дето още се спотайват, но съм сигурна, че скоро и те ще се покажат, пък дори и да са много ангажирани...

# 160
Здравейте момичета!

Аз от вчера съм отново на тръни и затова не пиша... Пак приеха татко в болница тая сутрин.. Sick.. в интензивното е... Вчера с майка ходиха на преглед в Туб-диспансера, щото от предния ден рязко пак се влоши... и явно е останало нещо недоизлекувано, но тоя път с усложнения - приплитане на сърдичен проблем, който той така или иначе си имаше, ама сега се е усилил... Та тая сутрин след като са му направили снимка, се оказва, че развива скоротечна пневмония в комбинация със силна аритмия.. Sick.. и бам - в интензивното.. ooooh!.. Майка ми пак реве в паника... и аз пак се чудя как да я успокоявам, че е хубаво че тъкмо в интензивно са го приели, щото там ще е под активно наблюдение 2-3дни, а после ще го изместят в сърдечно..; но и сама за него се тревожа, макар да гледам на нея кураж да вдъхвам..; и най-сетне за собствените си планове се тормозя - просто всичко ще отиде на кино ако нещата с татко се закучат... та даже ме е срам, че подобни егоистични мисли и чувства витаят в мен...  Дано го възстановят наистина.., все още не съм загубила надежда за това което планирам.., но страхът направо ме задушава...

bouboulino, радвам се че малката кукла се адаптира към новата ясла - нейното спокойствие е и твое спокойствие Hug

TheNMaster , браво за шофирането, както и за чудесно изкарания рожден ден на мамето.

Момичета
, извинявайте, ама нямам настроение да пиша - цялата съм кълбо от нерви и една гореща буца ми е заседнала в гърлото... Страх ме е за татко.., страх ме е и за себе си - че нещата отново могат да се провалят... и тоя път причината ще е изцяло свързана с мен, а нямам власт да й противодействам..., мога само да се моля лечението на татко да даде бърз положителен и траен резултат... Praynig Praynig Praynig

# 161
  • София
Блонди, душице с теб сме всички!
Дано татко ти се оправи бързичко!
Не се притеснявай и ако има нещо с което да съм/сме ти полезни казвай направо!   
  bouquet

# 162
Блонде,пращам ти цялата си положителна енергия и подкрепа! Моля се за татко ти да се оправи бързичко и да не ви стряска така  Praynig Praynig Praynig Praynig....

Помни,че всико ще се развие по най-добрия начин за тебе...  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 163
Здравейте , хубавелки  Hug
Блондичка, с теб сме!Ти си силно момиче  Hug ,предполагам какво ти е:запазваш самообладание заради Лорка и маминка а отвътре ти се плаче ......спокойно ,миличка ,след всяко лошо идва и доброто.  Peace Вярвям,че нещата ще се развият в положителна посока.  Hug
Мастерче,  браво мацко......  Hug Това си е постижение сам самичка да минеш толкова километри.  bouquet Радвам се,че си била щастлива  HugБързо казвай от къде копна тая хубавата имотиконка с есенните листа??  С бой или без бой дай отчет  box
Муцанкеееееее, как си ,слънчице ???? Hug  Hug  Hug Нищо не казваш..... Wink

Маатете,
 и за теб се радвам,мила,че вече сте заедно.Оправихте ли се?Действате ли за НЕТ в квартирата?Чакаме да ни кажеш подробности за всичко около вас  Hug
Кате, мяукаше или баукаше Тео?  Joy Според мен ще е най-добре да го научиш да кукурига----така и така пера носи---поне да знаем за какво?  newsm57 Видя ли се с Гери?Как е тя? Какво става? ///ммммммм много питам........///  Crazy
Деси, големи маси,голямо чудо   Hug  Hug  Hug не си от стиснатите  Hug Нашето кафе историческо стана......  morning
бубулинке, оправна си ---браво!!!И най-вече е важно,че детето се чувства добре   bouquet

Павлинка  Hug и всички останали  поздрави от мен но ще трябва да стана..... Crazy
Уфффффффффф дайте да пишем до папата,до арменския поп до не знам и аз кой да променят часовете и календара  от 24 да го направят поне на 34 и да има към 13-14 месеца --не ми стига времето на мен и това е  Crazy  #Milti goodandevil
 smile3519 smile3519 smile3519 smile3519

# 164
Забравих да кажа......... Crazy поздрави от Люси  Hug.Добре е но отново не може да публикува.Повишена е на работа,вече е ШЕФФФФФФФ  newsm44 Оправна кукунделка си имаме и здраво си е налегнала парцалите да изучи перфекциозно гръцкия  Peace Айййййдееее пак ЧАО  smile3519

Общи условия

Активация на акаунт