Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е името на това цвете и дали е отровно, тъй като моето малко дете си играеше с него?
Коя е песента, която се пее „лиго его лиго еси“ и как мога да я чуя?
Как мога да изтегля песента "Λίγο έως λίγο" (Liго Esi Ligo Egо)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е името на това цвете и дали е отровно, тъй като моето малко дете си играеше с него?
-
Коя е песента, която се пее „лиго его лиго еси“ и как мога да я чуя?
-
Как мога да изтегля песента "Λίγο έως λίγο" (Liго Esi Ligo Egо)?
-
Каква е историята, разкрита в гръцкия текст на песента, която беше публикувана?
-
Какво означава "όδευση" в гръцкия текст на песента?

благодаря за кафето и закуската,мммммммм вкусничко

Панделката последно върза ли я?
но има и предисловие.Смених и яслата,защото предишната беше под всякаква критика,даже и името и ще напиша за да знаят дрyгите мами да не си пращат там децата.Агапулес е името и децата там са от всички възрасти,в това няма лошо ако са разделени на групи и всяка група има учителка и да не са повече от 12 деца,както го е предвидил закона.Да ама не в Агапулес.Всеки ден пристигат нови деца и никого не връщат.3 учителки,със съмнително образование.Нищо не им правят на децата,нито уроци,нито игри,по малките реват,един хаос.И какво си мислите е единственото развлечение-телевизия.
Всичките повторения на кипърските сериали.Ужас.
Моята понеже не може да си стои на дупето иска постоянно нови и нови развлечения с голям зор ходеше,голям рев.
Отначало си мислех,че не е свикнала и докаto опознае децата,учителките и т.н.но измина един месец и тя все така упорито отказваше да ходи и продължаваше да реве та да се къса.Имах подозрения и започнах да търся за нова ясла,за щастие много бързо намерих
.Нова преди една седмица е отворила,след ремонт,представяте си всичко чистичко и новичко с мно-о-о-о-го играчки.Забравих да кажа,че в Агапулес са много оскъдни останали от децата на шефката или кой знае.
.. в интензивното е... Вчера с майка ходиха на преглед в Туб-диспансера, щото от предния ден рязко пак се влоши... и явно е останало нещо недоизлекувано, но тоя път с усложнения - приплитане на сърдичен проблем, който той така или иначе си имаше, ама сега се е усилил... Та тая сутрин след като са му направили снимка, се оказва, че развива скоротечна пневмония в комбинация със силна аритмия..
.. Майка ми пак реве в паника... и аз пак се чудя как да я успокоявам, че е хубаво че тъкмо в интензивно са го приели, щото там ще е под активно наблюдение 2-3дни, а после ще го изместят в сърдечно..; но и сама за него се тревожа, макар да гледам на нея кураж да вдъхвам..; и най-сетне за собствените си планове се тормозя - просто всичко ще отиде на кино ако нещата с татко се закучат... та даже ме е срам, че подобни егоистични мисли и чувства витаят в мен... Дано го възстановят наистина.., все още не съм загубила надежда за това което планирам.., но страхът направо ме задушава...
Вярвям,че нещата ще се развият в положителна посока. 
Видя ли се с Гери?Как е тя? Какво става? ///ммммммм много питам......../// 

Оправна кукунделка си имаме и здраво си е налегнала парцалите да изучи перфекциозно гръцкия