Кипърски брилянти + БГ диаманти (15)

• 26 561
  • 289
  •   1
Отговори
# 165

:Бързо казвай от къде копна тая хубавата имотиконка с есенните листа??  С бой или без бой дай отчет  box

Не мой с лошо бе Жуже  hahaha hahaha hahaha
Ето сайта,разглеждайте и си избирайте каквото ви харесва
http://smiles.rc-mir.com/smile.bereich102_0.html

# 166
Здравейте, момичета,
Окръглих една година в Кипър, а и от почти толкова време не съм влизала в този форум. Забелязвам, че докато аз съм се занимавала с битовизми, вие сте развили чутовна дейност и те изписали 15 теми, бре!
Така че, здравейте отново на всички.
Доли

# 167
   Оооох, най-сетне успявам да вляза в темата! От няколко дни имам проблеми с Нет-а и не се зарежда страницата на БГ-мама и това е ! Бясна съм, защото се опитвам да ви съобщя нещо интересно! Маатете ми се обади и се запознахме! Явно си е прочела личното съобщение, беше от мен и и давах телефонния си номер! В най-скоро време ще се видим, но това зависи от мен, т.к. не знам кога ще намеря свободно време за това. Но и това ще стане! Като за първи разговор бяхме доста сладкодумни. В момента нямат Интернет и ходи в зала, за да ползва такъв. Сигурно за това не може често да ни навестява. А той тукашния Нет само цената му е "супер" висока, качеството - УЖАС УЖАСОН! Та такива ми ти новини имах да съобщя...
  Гугунче, Маатете ми каза, че живее близо до Дебенам до морето. Аз съм в кв.Агиос Спиридонас. Малко ми е далеч и ходим натам само през почивните дни.
  Блонди, не падай духом! Колкото по-позитивно мислиш, толкова по-положително за теб ще се развият нещата. Винаги в подобни ситуации, когато ми се струва, че от моето положение по-лошо няма, си припомням, че скоро и "на моята уличка ще изгрее слънце"!
 Браво, Мастерче, справяш се по-добре от мен с шофирането явно! Аз само из града си карам, а на извънградските разходки се изявява мъжо! Ама аз и не протестирам, возя се като директор и си слушам музика! Ако шофирам по-дълго време ме боли главата...
   Това е за сега! Лека вечер на всички! 

# 168
Девойки мили, благодаря ви на всички за подкрепата... Hug Hug Hug

Муце, едва ли има начин с нещо конкретно да ми бъдете полезни - мерси за заявената готовност все пак...,
но това че ми казвате думи, от които черпя кураж е повече от полезно... spoko

Помни,че всико ще се развие по най-добрия начин за тебе...  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мастерче, наистина се надявам да е така, щото последните 5-6месеца изтормозващите ситуации и събития ми дойдоха свръх-сили...  Жужка казва че съм силна и мисля че действително съм.., но понякога това е толкова психически изтощително - да си силен... А-ха да мобилизирам волята си и да се освестя и вземе та ми се стовари някоя нова гадост, която да ме извади от строя... И в това положение съм вече става половин година - треса се от нерви като Манго на електрически стълб  Bulb #Crazy

Жужче, правилно предполагаш че се мъча да пазя външно самообладание... До преди малко съм говорила с майка по телефона /обадих й  се за незнам кой път днес/ и тя пак ми хлипаше.., пък аз впрегнах цялата си воля за да придам на гласа си бодро звучене и да й говоря уверено и оптимистично.. Rolling Eyes....  С цялото си сърце се надявам думите ми да се окажат обосновани, т.е. да намерят потвърждение...------------ А ти по телефона ли си говориш с Люси - предай й поздравления по повод повишението и чакаме почерпка тука.. Mr. Green..- кажи й че не ни минават такива оправдания като "не мога да публикувам" Wink hahaha

Доли, welcome  отново сред нас... и надяваме се следващото ти писане да не е след нови 15 теми Laughing

Спокойна нощ момичета!

# 169
Ей ма пак
 newsm47
Блонди, знам мила и аз съм така........
С Люси имаме връзка на скайпа.Има вечери ,които се пукаме от смях.......голям мохабед става ........докато моите терминатори не преритат за мен  ooooh!
Мастерче, това сайтче е златна мина  Hug /за мен/  Hug Дай да те цункам   remybussi lovekiss
Доли, привет   Казвай сега---как си.....  blahblah Wink?И да пишеш по-често---нали !  Hug Hug Hug
dani73 ,браво на вас с

Маатете--даноо скоро да се видите и да заздравим нашия холдинг още по-здраво.Поздрави я от нас,като се чуете  Hug Кажи ти как си?На работа------ под контрол ли са нещата?  Heart Eyes

# 170
Жужи, мерси, че попита! Да не казвам голяма дума, на работа нещата се закротиха. Колежката, която ми играеше по нервите, е с последно предупреждение за изгонване! Вчера и го връчиха. Сега ще има малко размествания и се надявам нещата да потръгнат в положителна посока. Доволна съм, че аз самата "успокоих топката" дето се казва, че моите хора в къщи бяха изпаднали в немилост! Явно съм по-чувствителна и си нося проблемите от работа в къщи и се изкарвам яда на семейството. Осъзнавам го, но май не мога да го преодолея...

# 171
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
липсвахте ми, момичета, тези дни нямах много свободно време

Блонди,  Praynig ще се моля за твоя татко и всички у вас да са здрави

# 172
Мириам, благодаря ти и на теб миличка! Hug

Дани, явно съм писала предния си пост докато ти си публикувала твоя, ама що така не ми се показа тогава /твоя де/.. newsm78...  Та във връзка с него - далеч не мисля, че от моето положение по-лошо няма... За зло или за добро съм имала възможността да видя доста по-тежки неща от ситуацията в която се намирам, но нали знаеш че всеки гледа света от собствената си камбанария... По тоя повод има една мисъл, която намирам за много точна: "Всички щастливи хора си приличат, всеки нещастен е нещастен по свое му!"  Не че се вайкам колко съм нещастна... Просто при мен се получи един много лош цикъл от сътресения.., но продължавам да се надявам че ще изгрее слънцето и на моята улица... И наистина, както ме съветваш и ти, се опитвам да се самонастройвам в позитивизъм... Peace и като говоря на майка ми някакви оптимистични думи за да я ободря, всъщност си прилагам един вид авто-психо-терапия чрез самовнушаване на оптимизъм yes   Ей ся вече ако не кажете "тая Блонди съвсем изперка", на! ku-ku Joy Joy   
------------- Радвам се че си се свързала с Маатете и я поздрави специално, че тя скоро я се весне с тоя вашия тамошен "супер-НЕТ", я не... Crazy hahaha  ---------- И най-сетне да ти кажа браво Hands Clap относно овладяването на кризата на работното място и се радвам че работодателят ти явно е преценил че ти си съвестния му и надежден служител,
щом е връчил предупреждение за изгонване на колежката ти.

Жужке, пропуснах да отбележа, че ти е много як новият аватар. coolcool

Оф, ooooh! поотпуснаха ми се нервите и то защото поговорих /писах/ с вас, момичета, за което ви благодаря! smile3525

Хайде вече лека нощ!

# 173
Благодаря за милите думи, край на несериозното отношение към форума - ще пиша  и пушек ще се вдига. Скоро се върнахме от отпуска,  не бяхме си ходили във Варна от 11 месеца.  Още ме държи. Такива и ти работи.

# 174
Здравейте,

Преди малко писах ли, писах и не успях да публикувам...

Блонди, сигурна съм, че тати ще се възстанови... Ще видиш, че нещата ще се наредят и нищо чудно да посрещаш Нова година на различно от дома място...  yes Този лош цикъл ще свърши и ти ще се чудиш дали някога го е имало... Кураж мила!  smile3525
Жужи, щом трябва, ще се организираме и ще пишем до когото трябва... Ти само кажи!  smile3521
Цитат
Уфффффффффф дайте да пишем до папата,до арменския поп до не знам и аз кой да променят часовете и календара  от 24 да го направят поне на 34 и да има към 13-14 месеца --не ми стига времето на мен и това е  Crazy  #Milti goodandevil
А за Люси, позволете ми да кажа, че и аз се радвам. Когато четях вашите теми, аз заедно с нея преминах през различните и етапи... Тя ни показва, че щом поиска човек може да успее...  smile3501
dani73, страхотно е, че си видяла резултата от това, че не си се примирила...  #2gunfire
Направо съм много горда с вас...  smile3525

# 175
Добър вечер...
Не че някой се е сетил за мене,ама да ви навестя че ми липсвахте Heart Eyes
Компютъра ни нещо изгоря и незнам кога ще го оправим,сега пиша от една приятелка...
Блонди,стискам палци да се оправи баща ти Hug
Буболино,дай малко повече инфо за тази детска градина Peace
На всички останали мнооого  Hug  Hug  Hug  Hug и лека нощ Simple Smile

# 176

Айде,аз да ви нагостя.
Малко съм ви сърдита Crossing Arms,но нали съм си добра душица.......какво да ви правя.Пък и незнам защо толкова много ми допаднахте.
Да ви кажа за Гери,започна или ще започва/не съм сигурна/ работа в един магазин като касиерка и събота и неделя ще преподава история в българското училище.Когато й изпратят дипломата обаче.
Започна да се успокоява че нещата се подреждат и ще може по-скоро да си гушне слънчецето.
Блонди,никога не спирай да си казваш ,че и на твоята улица ще изгрее слънце и не спирай да вярваш.Аз минах през изпитания много,но накрая получих мъж-платина/както го наричат кака ми и батко ми/.И живота започна да ни се подрежда вече и сина ми е доволен и всички.
Жужи,ами мила кога да пием кафе с тебе - в 26-тия час от денонощието ли?На мен също не ми стига времето,но по цял следобед съм по улиците.Ако искаш пращам ти жи-си-ема си на лични и когато имаш време звънни и питай къде съм.Обикновено се въртя около Хоризонт и парка.Със систъра двете мааме гащи по цял ден.
Айде сега хапнете си мекички и си представете че сте в Родопите.

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 07:53 от desi.a

# 177
Добро утроооо.....От Деси закуската,от мен физ. зарядката  hahaha hahaha hahaha
Ииии раз- и два....три и четири.... Joy Joy Joy Joy

Жуже,радвам се,че сайта ти е харесал....

# 178
desi.a и TheNMaster, накарахте ме да се усмихна още рано сутринта...

shankulova, привет...

newsm68

Хайде момичета, днес е петък... Пожелавам на всички много слънчев, усмихнат и приятен ден!  newsm10

# 179
pavlinkata, shankulova,  desi.a -  Hug Hug Hug   Много сила ми вдъхвате момичета...  Мен това, което всъщност супер ме изтормозва е, че родителите ми са доста възрастни /на по 72 и 73г./, а освен на тях на друг няма на кой да поверя Лора за да предприема дори кратко отсъствие... А има и конкретна дата набелязана, но се съмнявам татко да се възстанови достатъчно до тогава.., а и да се възстанови, не знам аз дали ще посмея да им оставя Лорка - ами ако се случи нещо баш в мое отсъствие.. Sick.. Оффффффф, абе гледам да не се поддавам на панически мисли... Ще отхвърлям притесненията едно по едно, пък каквото Господ е рекъл...  Днес от 11ч. ще дават инфо за болните в интензивно, та ще отида да видя какво ще кажат, че там /в това отделение/ нали не се пуска на свиждане, ами трябва като циганче да стоиш пред вратата и чакаш да ти дадат сведения. Надявам се да чуя нещо обнадеждаващо... fingerscrossed

Много се радвам че при Гери нещата са започнали да се подреждат newsm26  Деска, поздрави я специално от нас... и мерси за закуската... еееееххх, чак наистина ми се прииска да съм в Родопите - само като се загледам в дълбочина на пейзажа от снимката и усещам как ме обгръща някакво спокойствие...

Шанкулче, само да ти кажа, че ще ядеш бой с тия приказки, че никой не се е сетил за теб  Naughty bambam  Хайде да си оправяте компа и скоро пак на линия да си редовно!

Ооооо, Мастерче, ето един ентусиаст-физкултурник като мен Mr. Green  Преди известно време и аз се мъчих да ги зарибя девойките за сутришна гимнастика, ама много несериозни бееейййй! Whistling hahaha

Приятен ден момичета!

Общи условия

Активация на акаунт