Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е името на това цвете и дали е отровно, тъй като моето малко дете си играеше с него?
Коя е песента, която се пее „лиго его лиго еси“ и как мога да я чуя?
Как мога да изтегля песента "Λίγο έως λίγο" (Liго Esi Ligo Egо)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е името на това цвете и дали е отровно, тъй като моето малко дете си играеше с него?
-
Коя е песента, която се пее „лиго его лиго еси“ и как мога да я чуя?
-
Как мога да изтегля песента "Λίγο έως λίγο" (Liго Esi Ligo Egо)?
-
Каква е историята, разкрита в гръцкия текст на песента, която беше публикувана?
-
Какво означава "όδευση" в гръцкия текст на песента?

отново сред нас... и надяваме се следващото ти писане да не е след нови 15 теми

Казвай сега---как си.....
ще се моля за твоя татко и всички у вас да са здрави
... Та във връзка с него - далеч не мисля, че от моето положение по-лошо няма... За зло или за добро съм имала възможността да видя доста по-тежки неща от ситуацията в която се намирам, но нали знаеш че всеки гледа света от собствената си камбанария... По тоя повод има една мисъл, която намирам за много точна: "Всички щастливи хора си приличат, всеки нещастен е нещастен по свое му!" Не че се вайкам колко съм нещастна... Просто при мен се получи един много лош цикъл от сътресения.., но продължавам да се надявам че ще изгрее слънцето и на моята улица... И наистина, както ме съветваш и ти, се опитвам да се самонастройвам в позитивизъм...
и като говоря на майка ми някакви оптимистични думи за да я ободря, всъщност си прилагам един вид авто-психо-терапия чрез самовнушаване на оптимизъм
Ей ся вече ако не кажете "тая
относно овладяването на кризата на работното място и се радвам че работодателят ти явно е преценил че ти си съвестния му и надежден служител, 

,но нали съм си добра душица.......какво да ви правя.Пък и незнам защо толкова много ми допаднахте.

.. Оффффффф, абе гледам да не се поддавам на панически мисли... Ще отхвърлям притесненията едно по едно, пък каквото Господ е рекъл... Днес от 11ч. ще дават инфо за болните в интензивно, та ще отида да видя какво ще кажат, че там /в това отделение/ нали не се пуска на свиждане, ами трябва като циганче да стоиш пред вратата и чакаш да ти дадат сведения. Надявам се да чуя нещо обнадеждаващо... 
Хайде да си оправяте компа и скоро пак на линия да си редовно!