пак за Лондон

• 102 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Ние ще гледаме Мама Миа. Ооо, и аз много искам Били Елиът... Другия път.....
"Мама мия" е страхотен! На края пяхме, аплодирахме и плакахме цялата зала на крака от вълнение! На мен мерак ми е "We will Rock you!" и "Мръсни танци" също.

# 256
  • София
www.citycruises.com
Днес открих  - това е компанията за корабчета по темза, която е включена в London pass-a.

# 257
Ние гледахме Оливър Туист с Р.Аткинсън.Невероятен спектакъл,завладяващи декори.Поръчахме си от Амазон след това саундтрака ,страшно е добър Peace

# 258
Разбрах, че на 26.10 ще сменяме времето. Точно тогава ще летя от Париж за Лондон и искам да питам дали и там смяната ще е по същото време.

# 259
Разбрах, че на 26.10 ще сменяме времето. Точно тогава ще летя от Париж за Лондон и искам да питам дали и там смяната ще е по същото време.

сменя се в неделя, 25 октомври

# 260

сменя се в неделя, 25 октомври

Добре, на 25-ти е. Но въпросът ми беше дали и там се сменя, когато при нас?

# 261
Lana , благодаря.  bouquet
Сега остава някой да препоръча и място за хапване и мога да  правя резервациите.  Laughing

Аз и преди писах, но още един глас за Spagetti House, имат ресторант в една от преките на Оксфорд стрийт, не много дале4е от Праймарк, но не си спомням името на улицата, в сайта сигурно ще намериш локациите им.

Също Nandos е добър,  основно пиле по португалска рецепта, но ресторанта е основан в Южна Африка, в една от задните ули4ки на Regent стрийт, т.е. централно Simple Smile Имат асансьор за коли4ки и стая за преповиване на бебета, да знаете, ако някой  е луд да тръгне с дете като нас.

Ние бяхме със сина ми, така 4е не сме правили резервации, на момента решавахме какво и къде да се яде и не знам за по фанси ресторанти как е.

beca, виж тук по държави за смяната на времето:
http://www.webexhibits.org/daylightsaving/b.html

# 262
  • Бургас/София
В4ера си прибрахме от Лондон и да дам от4ет. Както вси4ки вас съм влюбена в града, 4е и държавата Laughing
За нас ваканцията беше по-рали4на от вашата, имахме 4асова разлика, с която се борихме първите дни(сутрините ги проспивахме) и пътувахме с 2 годишно дете. Това е хотела, в който бяхме, на няколко минути ходене от метрото и 10 минути до центъра. Намира се в типи4ен работни4еско-имигрантски квартал, но ние оби4аме да сме сред местни, а не само в туристи4еските 4асти. От хотела бяха сложили допълнително легло в стаята за сина ми, без да сме поръ4вали, има и две хр. магазин4ета в близост. Има и автобус до центъра, който спира то4но пред хотела, но отнема пове4е време за пътуване.

Би ли споделила още малко за района, в който се намира хотела. Има ли къде да отидеш за вечеря? Цените им са наистина много добри...

# 263
баб1, извинявай за закъснението, но 4ак сега ти видях въпроса. Ние не сме се хранили в района, прибрахме се късно ве4ер, но има доста арабска, гръцка, индийска храна и пъбове на близките улици. Наистина хотела за цената е супер и 4ист.

# 264
  • Smallville
Искам да попитам нещо.Някой от вас ползвал ли е http://www.easybus.co.uk/,за трансфер от летището, какви са цените,ако си купиш билета от автобуса или летището евентуално.Може и онлайн да се купят,но аз се притеснявам дали ще уцелим часа,дали  няма да ни забавят при проверките и да си изтървем автобуса.Ако някой знае,ще му бъда благодарна.

# 265
Danibaby, ние с годеника ми ползвахме тези автобуси - нямам никакви забележки, точни са, превозват те до Фулъм, откъдето спокойно можеш да хванеш метрото закъдето пожелаеш Heart Eyes При нас имаше и бонус - уцелихме проливен дъжд и минахме по заобиколен маршрут - през района на Уимбълдън, който е невероятно живописен. To не бяха приказни паркове, заведения с екзотични имена, прелестни къщички - едни от най-скъпите в околностите на Лондон всъщност Wink Не знам дали обичайният маршрут на бусчето е също толкова интересен, но като цяло пътуването мнооого повече ми хареса от по-бързото, но далеч по-скучно такова с Gatwick Express-a на връщане. А и няколко пъти по-скъпо, както и да е.

Изобщо автобусите са добър и евтин избор. За съжаление не мога да ти кажа колко струват при директна продажба билетите - резервирахме онлайн, като аз взех билети за автобус за 1 час след очакваното ни кацане. Можеш да направиш така и ти, рядко полетите закъсняват повече от час-час и половина Hug

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 21:56 от Шехина

# 266
  • Smallville
Много благодаря за отговора,Шехина.Нас ни устройва точно Фулъм,хотела ни е на една пресечка от спирката.И май така ще направя,ще купя билети онлайн и ще се молим да не закъснее полета.

# 267
Лондон е моя град! Всеки път, поне веднъж вечерям тук: http://www.busaba.com/, а последното ми ходене изкарахме чудесен ден в http://www.hrp.org.uk/hamptoncourtpalace/. Пак ще дойда!

# 268
  • На черешатааа
Здравейте момичета. Предстои ми посещение в Лондон в края на декември, нощувката ми е осигурена. Туристическите обекти вече съм ги посетила- част от тях, а от Вас набелязах новите  bouquet ,но сега идва ред на шопинга. Може ли малко препоръки. За тикей максовете- ще ги посетя-знам ги отпреди, но и друго. Ходил ли е някой в бийкър стей вилидж? Благодаря предварително на отзовалите се.

# 269
Въпросът ти е доста всеобхватен. Разбира се всичко зависи от това колко пари в какво искаш да инвестираш. Вариант вместо на Оксфорд стрийт е да отидеш в Уестфийлд:  http://uk.westfield.com/london/
Ние го съчетахме с киното отсреща  Peace

Общи условия

Активация на акаунт